kterou - Squier / Stagg / Dimavery

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Morss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morss »

já si právě s tím zkoušením moc nepomůžu..zkušenosti mam pramalé :lol:
Hocisto

Příspěvek od Hocisto »

Já mám ted Fokusku H S S a docela na začátek doporučuju, stála jenom 2000 (asi byla ve slevě prootže když sem zahrál na kamrádovu tensonku za 4000 tak to byla strašná shita). Jinak singly tam jsou dobrý jenom na čistej kanál na overdrive to moc dobře neznáí ale Humbucker to vynahrazuje :D
Morss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morss »

někde sem zahlédl že Fokus je česká firma nebo tak nějak.. :shock:
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Morss píše:někde sem zahlédl že Fokus je česká firma nebo tak nějak.. :shock:
To je tak trochu klamne. Na gitarach je akurat napisane "Made FOR Czech Republic", robene to je v Azii (Cina? Korea? Neviem presne.. )
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Morss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morss »

...jen jsem se chtěl ujistit,to by zas tak nevadilo.Fokusky sou celkem dobře hodnocené,jen sem chtěl vědět jestli není třeba zahraniční Fokus a potom ještě Fokus napodobeniny z ČR...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

tak u punku je to těžký,ale i tak bych doporučoval humbuckery,pokud se nemílim tak i kytarista ze sex pistols mněl LP s HB...s HB mužeš hrát punk i větší řezničiny....např v murderdolls maj taky HB a jak jim to hraje...ale je fakt že na punk by se hodil i singly....uvidíš časem co ti bude víc sedět....volil bych LP HH,nebo Strat HSS...
Morss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morss »

zatím to teda vydím na Fokus s-s-h:
http://www.vltava2000.cz/ms-music/Goods ... sID=fok381
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

Měl sem DiMavery, a nebyla to vubec špatná kytara,asi šťastnej kousek :-) Musel sem vyměnit snímač, ale jinak to nebylo zlý,ladění drželo a tak...shánět kytaru kolem 3ky,asi do toho du :)
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Drobák píše:nic proti singlum nemam,záleží jakej chce hrát styl,ale pokud nějakej rock tak jednoznačně HB..HB odstraňuje šum kterej je u singlů nežádoucí,pokud máš snímače fender,nebo seymour duncan tak to neřešíš,ale já bych volil něco s HB...muže bejt strat,ale osazení třeba HSS....navíc pochybuju že u strata za 3000 mužeš očekávat nějaký našlaplý singli....ten šum tam prostě bude....a investice do novejch snímačů taky neni p***l....3 kvalitní singly tě vyjdou na 5000 a víc...
No, nevím jak jsi přišle na to, že ten HB musí být určitě lepší. Už jen pro to, že hb je dražší, nebot to jsou dva singly v sériovém zapojení, tak logicky by nemel být tak dobrý jak jeden sigl. Dobrá, tak to nebude šumět, ale bude to bručet a ton bude nekonkrétní a zahuhlaný. Takže zas tak moc si nepomůžeš :roll:
Ale tohle se může řešit do nekonečna, nejlepší asi bude, když Morss půjde do obchodu a bude zkoušet. Já myslím že celkově tyhle diskuze jsou celkem vo ničem, protože nějakej nápis na hlavě ti o tý kytaře neřekne vůbec nic
Drobák

Příspěvek od Drobák »

HB sice sou dva singly,ale s opačnýma polama,což eliminuje šum,kterej je u singlu nežádoucí,tim neodsuzuju singly,ale šel bych do HB...zvuk je tvrdší a kovovější,HB se hodí na tvrdší styly,to ví každej,takže bych to viděl i na punk,jak říkám HSS by bylo asi ideální....ale to je jenom muj názor.... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“