Efekt za 500 ? danelectro fab metal
Pravidla fóra
Ted jsem nekde na bazaru videl DS-1ku za 400, sam bych ji koupil, ale asi bych pro ni nemel vyuziti... zkus pohledat, rekl bych, ze to bude lepsi kauf nez ten danelectro, uz jen kvuli tomu, ze ds-1ku kdykoli prodas minimalne za stejny penize, spis i za vic.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Podle toho, co od toho cekas. Je to skareda plastova krabicka, ktera hrubsi zachazeni nevydrzi, zvukove neni uplne spatna, ale samozrejme od toho clovek nesmi cekat moc. Kazdopadne za tyhle penize i kdybys to mel mit jako zalozni nebo jako dekoraci na polici, tak to za zkousku IMHO stoji.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- DaveMurray
Hele jak na to tak koukám. Tak ten overdrive vypadá docela pěkně podle ukázek za 500,-
Nějakej overdrive bych docela rád. A za ty peníze bych to klidně zkusil... Nemáte někdo zkušenost...???
http://www.youtube.com/watch?v=-7w9A1f-IUw
http://www.musiccenter.cz/Danelectro-FA ... -FAB:22575
http://www.youtube.com/watch?v=-7w9A1f-IUw
http://www.musiccenter.cz/Danelectro-FA ... -FAB:22575
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Ty máš teda tenhle efekt DANELECTRO - FAB Metal Distortion D3??DaveMurray píše:Tak už ho mámJe to úplně boží pixlička, dokonce to dává víc, než jsem od toho čekal... Ale to bude asi záležitost individuální, každýmu se líbí něco
Dou s tim dobře hrát AC/DC a aj některý Maideni
Moc se mi to líbí
a ještě si koupim ProCo Turbo RAT!! ten je dobrej taky
Je to aspon trochu kvalitní?Chci si koupit efekt a tanhle by mi az tu cenu seděl...
- DaveMurray
Mám! No určitě bude něco pravdy na tom, že extrémní zázraky od toho čekat nemůžem, ale mě to stačí a zvukově mi taky vyhovuje! Takže na to, jak je ta krabička levná, nějakou kvalitu i máPidin píše:Ty máš teda tenhle efekt DANELECTRO - FAB Metal Distortion D3??DaveMurray píše:Tak už ho mámJe to úplně boží pixlička, dokonce to dává víc, než jsem od toho čekal... Ale to bude asi záležitost individuální, každýmu se líbí něco
Dou s tim dobře hrát AC/DC a aj některý Maideni
Moc se mi to líbí
a ještě si koupim ProCo Turbo RAT!! ten je dobrej taky
Je to aspon trochu kvalitní?Chci si koupit efekt a tanhle by mi az tu cenu seděl...
Nerad bych tě navedl na něco, co by se ti nelíbilo, ale jestli se ti líbí zvuk a budeš s tím zacházet šetrně, tak myslím, že si to pořídit můžeš!
Mam ji ale teprve tyden, tak zatím víc informací podat nemůžu (navíc mám teď 4 dny kytaru v servisu->není s čím přes tu krabičku hrát
- DaveMurray
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
tak co myslite mam to chnapnout? http://www.musiccenter.cz/Danelectro-FA ... -FAB:22574 
No někde sem slyšel že DE maj nejlepší efekty který se daj sehnat pod litr,takže bych se toho nebál,ale z vlastní zkušenosti nevim,já si chci koupit digitech hot head nebo death metal,tobě bych doporučoval to samý,nedávno se na bazaru válel efekt od digitechu za 700,což neni zas taková pálka,ale záleží jestli je v dobrym stavu,což je u efektu podle mně docela důležitý...jestli si koupiíš DE tak sem kdyžtak napiš jak si snim spokojenej,celkem mně to zajímá... 
tedka mi přišel domu fab metal za tech 490Kc
na první pohled působí dost legračně...oproti obrázkum na internetu je bytelnej zvukově fakt sedí na metal gain stačí dát napůlku a řeže jako pila na mym starym a slabym kombu co mam doma to dost zesiluje(přehlušilo by to v poho bubny) svítí modře což je docela neobvyklý a rozsvítí to celou místnost za petikilo super koupě jestli nemate prachy a nebude vam vadit furt stejnej zvuk(má to jenom tone,volume,gain) tak ho kupte
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
-
T:v.H
- Kontaktovat uživatele:
Efekt za 500 ? danelectro fab metal
Tak s tímhle mAzlíčkem mám velkou a docela slušnou zkušenost Danelectro Fab Mëtal je docela překvapivě dobrá mašinka za ty prachi.Ale nesmíte do nikdy v zápalu hraní zkupávat z podia to se pak tech součástek špatně dohledáváte.Ale i to se dá složit a hraje to dál.Pro začátečníka bych to doporučoval ale nedoporučoval bych to kombinovat s Multákama to se docela dost hádá.
Guitar-B.C.Rich Beast
Kombo-Peavey Envoy 110
Efekt-Danelactro FAB Metal
Multi Efekt-Zoom G2
Kombo-Peavey Envoy 110
Efekt-Danelactro FAB Metal
Multi Efekt-Zoom G2