Strap lock-zámky na řemen
Pravidla fóra
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
teď sem to tam dal natvrdo:
vrut>kolík na řemen> velká podložka>popruh>tělo
snad to bude držet. cena: 0,-kč. Podložky sem vyhrabal
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Též sem o tom přemýšlel a asi to půjdu udělatturbo_MaCk píše:teď sem to tam dal natvrdo:
EDIT
Hotovo: 0 CZK a efekt absolutně stejný a myslím že to ani škaredě nevypadá
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Proč to teda strkáš do tohohle threadu?jaby píše:sorry že to sem tahám, ale potřeboval bych vědět jakej je rozdíl (ve zvuku)mezi krytejma a nekrytejma snímačema
1) Hledej
2) Když nenajdeš (což je pravděpodobný), založ si vlastní thread...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Skvělá věc, mám a používám, nejvíc se to vyplatí u Mockinbirdů, Explorerů,... Protože tyhle věci maj ty úchyty na celkem blbejch místech a vyvlíkává se to furt, vždycky mi ale zůstala v levé ruce a nekřápl jsem s ní, ale i tak to děsně naštve a vyděsí 
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Je to super věc mám sice Dunlopa ale i tak hlavně člověk nemusí ani dělat kraviny a vyvlíkne se mu řemen ale se zámky bych ji otočil i o 360*
A překrouceném řemen to teď ani neznám.
Blbí je že zlatý jsou dražší ale co se dá dělat, stejně bych si je zas pořídil.
A překrouceném řemen to teď ani neznám.
Blbí je že zlatý jsou dražší ale co se dá dělat, stejně bych si je zas pořídil.
GUITAR: Cort Zenox Z - Custom (Seymour Duncan SH1 & SH4JB)
KOMBO: Laney LG35R
EFEKT: Korg AX5G Multiefekt
BASS: Cort GB 24
KOMBO: Stagg CA 20B

KOMBO: Laney LG35R
EFEKT: Korg AX5G Multiefekt
BASS: Cort GB 24
KOMBO: Stagg CA 20B
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
myslíš popruh? no já bych na popruhu zas tak mc nešetřil... ten ibanez je nic moc je docela nepříjemnej a ta koženka dole se trhá.. aspoň já ju přetr a pak nemoh hrát vestoje...mycountry píše:Ten sem zkoušel u nás v musiccenteru, je to jakože dobrý, ale na mě moc drahý, radši sem koupil ibanez za 200 a k němu gumičky :
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
-
Dariel
- last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
- Kontaktovat uživatele:
Já toho se svým popruhem tolik zažil....třeba když jsem se trošku odvázal, skákal po pokoji jak debil s kytarou na krku a najednou koukám....vončo se to vyvlíklo
to byl fakt zážitek, já se lek že jsem se málem pos*al.A taky mám problém s tím, že když hraju tak mám kytaru skoro vertikálně, a pak to furt vyklouzává....dík za radu.Myslím že Ježíšek přinese zámek
PS: pro ty co jim to vyskakuje:vypadl vám někdy popruh i vzadu u kobylky?
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
No já bežně neposkakuju ale kdo by si neposkočil že???Dariel píše:Já toho se svým popruhem tolik zažil....třeba když jsem se trošku odvázal, skákal po pokoji jak debil s kytarou na krku a najednou koukám....vončo se to vyvlíkloto byl fakt zážitek, já se lek že jsem se málem pos*al.A taky mám problém s tím, že když hraju tak mám kytaru skoro vertikálně, a pak to furt vyklouzává....dík za radu.Myslím že Ježíšek přinese zámek
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Scyther
- last.fm: http://www.last.fm/user/Homicidum
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/scyther
- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Vyvlíkl, mockrát, u týhle krásky, znova bych jí asi nechtěl, ta už mě takhle mockrát vyděsila, ta právě trpěla na ten úchyt vzadu u kobylky:Dariel píše:Já toho se svým popruhem tolik zažil....třeba když jsem se trošku odvázal, skákal po pokoji jak debil s kytarou na krku a najednou koukám....vončo se to vyvlíkloto byl fakt zážitek, já se lek že jsem se málem pos*al.A taky mám problém s tím, že když hraju tak mám kytaru skoro vertikálně, a pak to furt vyklouzává....dík za radu.Myslím že Ježíšek přinese zámek
http://www.bcrich.com/mockingbird_special.html
Není to přímo ten model, je to jen ten tvar
EDIT: a to jsem žádný chujoviny nevyváděl, jen jsem tak v klidu stál, prostě nešikům tuhle věc nedoporučuju
-
JOHNY Swamp Inc.
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je hustý
takhle originálně řešená kejtra se jen tak nevidí, vypadá to opravdu drsně. Ty karabiny jsou celkem dobrej nápad, ale nejvíc mě dostává ten pickguard 
turbo_MaCk píše:taky o tom uvažuju... ale kvůli přehazování kytary to asi dám napevno... naco řemen sundávat? věšíte na něj prádlo?
hmm vtipne ale co treba uvaha ze na vystupovani mam kozeny pas s kovovejma cvokama, a doma ho sundavam a davam tam plateny,protoze bych si nerad pomlatil kytaru tema cvokama,tak treba proto ja 3x tydne prehazuju pas!
-Jackson Kelly 3Bk
-Hughes and Kettner-Switchblade 50w
-T.C.Electronic-G-major
-Case-Made in Doma
-Na doma:Dimavary strat/Epiphone-Nighthawk / Line6 SpiderIII 15w
Struny DR 0.9-0.46
Trsátko George Dennis a Dunlop vroubky-1.12
Ladička Casio a hromda kabelů Planet wawes a made in home
-T.C.Electronic-G-major
-Case-Made in Doma
Struny DR 0.9-0.46
a celkove pouzivam(nevim jaka znacka) ale ta samice ktera se nasazuje na kytaru tak na ni se remen strci mezi dve podlozky a stahne sroubem, no a me se uz stao ze pri hrani se ten sroub vytocil,takze efekt jako bez toho,nedam na zamky dopustit ae tohle me s**e porad kontroovat jestli to je dotahle,a kolegovi se to stalo pri vystupovani ze valil solo a kytaru jen tak tak zachranil milimetr nad zemi,coz obouchat si jacksonky (on a ja vlastnime) je nemile,prece jenom to neni kytara za 5000
-Jackson Kelly 3Bk
-T.C.Electronic-G-major
-Case-Made in Doma
Struny DR 0.9-0.46
-T.C.Electronic-G-major
-Case-Made in Doma
Struny DR 0.9-0.46
Kde se dá sehnat ten plech jak má na pickguardu? Kromě hlav Mesa/Boggey a schodů v autobuse
?
A z podobnýho materiálu v černym má Dexter Hooland celou kytaru v klipu na Cant Repeat... krásná
A z podobnýho materiálu v černym má Dexter Hooland celou kytaru v klipu na Cant Repeat... krásná
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Já jsem ho nedávno viděl v praktikeru v Hofu (D), takýže bych řek že asi nebude problém to sehnat v dobrym kutilství.Moleek píše:Kde se dá sehnat ten plech jak má na pickguardu? Kromě hlav Mesa/Boggey a schodů v autobuse?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
-
JOHNY Swamp Inc.
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
To je toho...JOHNY Swamp Inc. píše:On ho sehnal ve Feroně v holešovicích, ale taky ho už sundal, hliník časem zajde a drží se v tom pěkně špína......
Jinak Eddie ale používal psí vodítka narozdíl ode mne.....
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009