WAH WAH: VOX vs. Dunlop
Pravidla fóra
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Na fotke som si to tiez nevsimol, ale v popise predajcov sa uvadza, ze normalny 9V adapter... a vlastne aj na stranke voxu to pisu.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Z toho co som cital mam dojem, ze je to obyc. kvakadlo, potom robi este ten wah-volume pedal. Malo by mat nadpriemerne dlhy rozsah, opticke spinanie, true bypass sice nie je, ale podla vyrobcu neovplyvnuje signal.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
To neni moc dobry, lepsi je kdyz si to muzes sam regulovat - ten prubeh kvaknuti.
Jeste jeden tip na WAH : Ibanez Weeping Demon WD7
jinak ja mam radsi zvuk CryBaby nez Voxe
Jeste jeden tip na WAH : Ibanez Weeping Demon WD7
jinak ja mam radsi zvuk CryBaby nez Voxe
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Hmm, a to opticke snimani ma byt vyhoda? Pokud tam neni klasicky spinac, tak snad nevadi, ze to nema true bypass, nebo jo?Braniik píše:Z toho co som cital mam dojem, ze je to obyc. kvakadlo, potom robi este ten wah-volume pedal. Malo by mat nadpriemerne dlhy rozsah, opticke spinanie, true bypass sice nie je, ale podla vyrobcu neovplyvnuje signal.
Kazda vec ma vyhody a nevyhody...s opt. snimanim jsem se nikdy nesetkal osobne, vim vsak ze po case opt. snimaci na CD prehravaci taky nepracuje jak ma (ikdyz je pravda, ze tohle je trosku neco jineho).Dark Axel píše:optické snímání podle tebe výhoda není? že se ti neopotřebovává poťák a co rok a půl si nemusíš kupovat nový?
Mne sa podla toho popisu zda to kvakadlo ako idealne kvakadlo
Pre mna. S optickym snimanim som mal iba Behringera, a ovladanie bolo pohodlne. Horsie to u neho bolo prave s tym rozsahom... a ovplyvnoval signal...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
ozvali se mi z kytar. napsali mi, že se dodání voxe přesunuje na 1.3. na to se jim fakt můžu vykašlat, budu rušit objednávku a objednám PMTčko 
teĎ ještě dilema - wah, nebo wah+volume? sice jsem si nedávno koupil levné volume bespeco, ale ruku na srdce - plastový pedál oproti kovovému s regulací 70dB, optickým snímáním a navíc s wahem, tzn bych neměl dva pedály, ale jeden? stejně wah a volume naráz nevyužiju, tzn asi wah+volume
teĎ ještě dilema - wah, nebo wah+volume? sice jsem si nedávno koupil levné volume bespeco, ale ruku na srdce - plastový pedál oproti kovovému s regulací 70dB, optickým snímáním a navíc s wahem, tzn bych neměl dva pedály, ale jeden? stejně wah a volume naráz nevyužiju, tzn asi wah+volume
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"