kamos ma presne tuhle kejtru a dal do ni ten RH+, hraje to perfektne a maidny v repertoaru rozhodne maRainmaker píše:mám tento model staggu 402BK
http://www.sramus.cz/det.php?IDzb=12223
chtěl bych tam dat ke kobylce jinej humbucker.mohli by jste mě doporučit "něco" abych docílil zvuku např. Aces High,Wickerman od Iron Maiden ?
je to spiš takovej agresivnější zvuk.
napíšu ještě panu machovi uvidim co mě poradí on.
díky za typy.
RM pickups Jaky na tvrdsi hudbu ?
Pravidla fóra
Bach LP, KUSTOM Dart 10, 40 W trandak, Zoom g2.1u, Ernie Ball 13, Tortex 0.88
Sláva veškeré hudbě vznikající severně od Kodaně
Sláva veškeré hudbě vznikající severně od Kodaně
Já mam taky F2. Taky mi ho doporučil, dkyž jsem se ptal, co na brutální spodky a dobrý výšky pro sola. RH+ má B:6 S:7 V:6 a F2 B:6 S:7 V:7 takže v tom zas takovej rozdíl nebude. SPíš bych bral ale F2.Rainmaker píše:tak pan Macho mě doporučil F2
tak ted babo rad
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Snimace...
Koukam, tady v tomto tematu se taky nabizi "prebytecne" snimace
Jestli teda neco zbytecne lezi nekomu v supliku, zkuste mi pres SZ neco nabidnout - treba nejaky RM. Ze bych taky trosku vylepsil sveho Fokuse 
jako tady ty jeho keramiky hraji vsechny hodne podobne... F1 je snimac s nejvetsi imedanci co jsem kdy zkousel... proste kresli porad. na nic jineho nez na metal si ho nedovedu predstavit... F2 je proti tomu slaby odvar. kompromis bude Custom. Ten by ti mohl sednout... bude vic univerzal nejsi nez F1 a zaroven z neho dostanes podle me vic zkresleni nez z F2...
- Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
nema cenu zakladat novy topic, tak pisu sem :
ktery snimac RM by se nejvice hodil na zvuk OPETH ? docetl jsem se ze pouzivaji na svych kytarach PRS snimace SD SH-10 a SH-2, ktera kombinace snimacu RM by se nejvice blizila tem SDckum ?
podle me by to mohl byt u kobylky R.M.Custom nebo RH+, ale u krku si vubec nejsem jisty, mozna Colour Sound, R.M.neck, ... fakt nevim, co vy na to?
EDIT - jeste kdyby se z toho dal vymacknout zvuk QOTSA, byl bych fakt spokojenej, ale to uz po vas asi chcu moc
ktery snimac RM by se nejvice hodil na zvuk OPETH ? docetl jsem se ze pouzivaji na svych kytarach PRS snimace SD SH-10 a SH-2, ktera kombinace snimacu RM by se nejvice blizila tem SDckum ?
podle me by to mohl byt u kobylky R.M.Custom nebo RH+, ale u krku si vubec nejsem jisty, mozna Colour Sound, R.M.neck, ... fakt nevim, co vy na to?
EDIT - jeste kdyby se z toho dal vymacknout zvuk QOTSA, byl bych fakt spokojenej, ale to uz po vas asi chcu moc
Naposledy upravil(a) Eclipse dne 22.02.2008 22:32, celkem upraveno 1 x.
S F2 mam někdy vopravdu problém hrát čistě. Když dam aparát tak na půl, tak co jde akorát při staženým volume.qwer píše:jako tady ty jeho keramiky hraji vsechny hodne podobne... F1 je snimac s nejvetsi imedanci co jsem kdy zkousel... proste kresli porad. na nic jineho nez na metal si ho nedovedu predstavit... F2 je proti tomu slaby odvar. kompromis bude Custom. Ten by ti mohl sednout... bude vic univerzal nejsi nez F1 a zaroven z neho dostanes podle me vic zkresleni nez z F2...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
No takhle se tezko vybira, to by chtelo slyset, ale taky uz uvazuju o r.m, ke kobylce bych potreboval spis hardrockovej zvuk, spis takovej barevnej, nez metalovej, premyslel jsem o R.M Bridge/ nebo Bridge + nebo R.M Custom nebo R.M.custom AlNiCo. Ke krku bych chtel nejaky, ktery ma pekny cisty zvuk ale i zkresleny, mozna toho chci moc, ale nejvic se mi zamlouva Color Sound hlavne to slovo "Color", spis bych potreboval poradit, co k ty kobyle
Nevite nekdo jaky zvuk ma R.M Bridge + ?
Cort Z42 Brown (Seymour Duncan SH-1 59' + SH-4 JB), combo VOX AD30VT-XL ..., Struny D'Addario EXL 110, Trsátka Dunlop Jazz III