STAGG - Fat Stratocaster - Serie - 730
Pravidla fóra
S tim Staggem bych to zase až tak netvrdil. Já třeba mám jednu kytárku od nich a dřevo hraje krásně...Největší tragédie u Staggu jsou dle mýho snímače...Protože i ty od Dr.Parts co jsou asi za 300 hrajou tak o 100% líp... Ale přemýšlím,jestli má cenu do kytary za 5000 koupit SD za 2500...To mi přijde trochu ujetý.Uvidíme..Jinak jsem s ní spokojenej,ale u Staggu platí pravidlo "kus od kusu" dvakrát. Já měl na tuhle velký štěstí,protože kromě drnčícího kamínku u Géčkový struny je fakt v pohodě..Ten kámen se ale podle mě nechá i něčim vypodložit,takže to zase až takovej problém neni.
- Dubla
- last.fm: http://www.last.fm/user/janvondra
- Kontaktovat uživatele:
Skutečně, ani moje kytara po koupi při hře nevibrovala vůbec. Pak sem seřídil dohmat, zabrousil lože krku, odstranil část laku (relic
), o něco lepší snímače a ejhle hned hraje daleko líp, při drnknutí do strun krásně šimrá na bříšku. Jen ladící mechaniky se docela rozjížděj a kameny na kobylce sou snad z másla... Celkově bych staggy neodsuzoval, ale je potřeba hodně dobře vybírat a případně doma eště trochu poladit. Takže pro začátečníka budou asi lepší kytary.
Cort KX5 (RM Pickups RH+ & RH-) * Jolana Galaxis (2x Kent Armstrong P90)
Zoom G1Xon * EHX Double Muff * Behringer DD400
VHT Special 6 * home made 212 box (Celestion Classic Lead & Celestion V30) * kabel ProCo
Zoom G1Xon * EHX Double Muff * Behringer DD400
VHT Special 6 * home made 212 box (Celestion Classic Lead & Celestion V30) * kabel ProCo
- jaroslav.celujko
- last.fm: http://www.last.fm/user/celujkojaroslav
- Kontaktovat uživatele:
No mas pravdu, jenze zaprve, ted nebydlim v Cechach po dobe dvou letPokud by se tam projevilo nějaké výrazné opotřebení, jak tady píše ten přede mnou, proč to nereklamovat? Od toho je záruka 24 měsíců.
Ta moje je teda zatím OK, ještě nic neupadlo
-Charvette 150 Japan;
-Kemper Profiling Amp rack;
-Marhsall 8100 + Marshall 1960A;
-Marshall 8080;
-Kemper Profiling Amp rack;
-Marhsall 8100 + Marshall 1960A;
-Marshall 8080;
Poohlídni se i po nějakém BACHOVI!!!!!!! Za ty prachy je to si myslím lepší, ale běž do obchodu a vyzkoušej
http://www.bachmusik.com/c7/elektricka-kytara/?page=4
http://www.bachmusik.com/c7/elektricka-kytara/?page=4
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Přesně, jak říká dlabajíč.
Zkus BaCHa, na tu cenu slušná kytara, jak pro začátečníka, tak pro pokročilého. Většinou kvalitní zpracování, až na ty snímače, který bych časem doporučil vyměnit. Ale toho Stagga bych určitě nebral.
Normálně zajdi do obchodu a zkoušej, dokuď ti nějaká kejtra nesedne.
Stačí přijít, říct, kolik chceš vrazit do kytary a uvidíš, jak se ti budou snažit pomoct (mluvim z vlastních zkušeností).
Zkus BaCHa, na tu cenu slušná kytara, jak pro začátečníka, tak pro pokročilého. Většinou kvalitní zpracování, až na ty snímače, který bych časem doporučil vyměnit. Ale toho Stagga bych určitě nebral.
Normálně zajdi do obchodu a zkoušej, dokuď ti nějaká kejtra nesedne.
Stačí přijít, říct, kolik chceš vrazit do kytary a uvidíš, jak se ti budou snažit pomoct (mluvim z vlastních zkušeností).
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
Kdyz se nad tim tak zamejslim tak jestli neni naopak lepsi kdyz zacatecnikovi se kytara pomerne casto rozladi. O to vic je pak nucenej pouzivat ucho a ladit ladit (ne jednou naladim a dva tejdny nic).. Co znam lidi s temahle levnejma kytarama (stagg, tenson a podobny) tak jim to fakt masakralne neladi (jakoze fakt bida, des), tak je se jich zeptam jestli si toho sou vedomi. Vetsinou odpovi bud 'dyt je to jenom trochu' nebo 'to mas jedno ne?' A pritom to neni problem si to naladit. (O tom ze v momente kdy to naladim tak se to hned rozladi nechci ani slyset, to sou podle me kecy. I sebelevnejsi stagg vydrzi chvili naladenej. Sam sem zacinal na tomhle a jeste ji lasku doma mam (moje prvni, ze..) a kdyz si na ni drnknu (mam na ni jiny snimace, jinak napajeny vsechno atp), pak ji necham dva-tri dny, kdy na ni zase sahnu, je porad dobre naladena, treba jenom pritahnu gecko jinak pohoda (samozrejme vylucuju pouzivani tremola, to mate ladeni v p*ci))
Zas to samy tema sem otevrel, predem se omlouvam.
Zas to samy tema sem otevrel, predem se omlouvam.
Hodím to sem jestli můžu, když už byla řeč o fokusech...aivn86 píše:...
http://www.fokuskytary.cz/zvetsiimage1. ... a&jazyk=cz
Třeba tenhle. Trochu dražší, ale už by to mohlo trochu být kvalitka....
...
Už jste někdo naživo viděli tuhle kytaru? Mě se neskutečně líbí ta barevná kombinace, ale nejsem si jistý, jestli to není jen tou fotkou, protože originální strat a tele v barvě Butterscotch Blonde od Fendera jsou spíš takový vyblitě žlutý...
EDIT: Tak jsem hledal víc a některý jsou i podobně oranžový, ale pořád tam není ta kresba dřeva.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.