Lampa do zkušebny +- 5k

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

taky jsem viděl myslím ruskou palici Kodiak.) kolem 5
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

MrDuck píše:S těma tranzistorama nevim no...ono za 5k chtít lampu je celkem těžký no,holt uvidim jak se to vyvine,musim uhnat kámoše aby koupil mý kombíčko, líbí se mě ten hybrid hartke celkem,co tak čtu tak to nemusí bejt špatná hračka... :-) Tak díky za tipy,já du lovit love :)
buď čekat, nebo lampu...
Maples píše:taky jsem viděl myslím ruskou palici Kodiak.) kolem 5
kodiak je made in CR.... Přesněji v rosicích, mám kontakt na pana ing. řehořku který je vyrábí.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
jaby

Příspěvek od jaby »

tady je jeste jedna hlava

ASHTON zesik.
Ahoj prodám tranz.zesilovač ASHTON 100w výkonu, Natrandák hodně dobrý zvuk. Mám ho asi pul roku a byl jsem s ním velice spokojen používal jsem ho vyloženě jako koncový zesilovač pro multi efekt a velice dobře si to spolu rozumělo. Zvukově opravdu dobrý aparát a 100w výkonu taky není k zahození...
Důvod prodeje prechod na celolampu.

Jinak zesik je samozřejmně uplně v pořádku není na něm ani škrábnutí.:))
¨
Cena: puvod. - 7200Kč nyní 5000Kč

Tel.: 736218925
obelix.o@seznam.cz
Region: Královehradecký kraj
Zařazeno: 6.1.2008 11:53

foto http://www.hudebnibazar.cz/foto.php?ID=294007

je to tranďák, ale za 5k bych rekl ze slusnej
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
Moleek

Příspěvek od Moleek »

MrDuck píše:Mno právě ten čas tlačí,do konce ledna to potřebuju :-) Nakonec,na to mě naved mistr se single rectem, ať si koupim na bazaru něco levnějšího,přišetřim,střelim za stejnej peníz,koupim další...a takle až k mýmu img...možná englu nebo mese jednou :P
Tak uvidim,abych zase nepromeškal,kdyby vyšlo to celolampový kombo za 4,myslim že by to nebyla zlá investice,toš uvidim jak se to vyvine :-)

Obšas stačí počádně naleštit, popř. trochu poopravit a prodáš to i dráž. Takhle se dá i vydělávat ale je to sázka na nejistotu.
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

h kdybys chtel tak bych ti moh prodat svuj trandak IMG 70W za 5500 dobrej stav 2 roky starej, bubenik jen cumi kdyz to ohulim poradne, on si pak v tom ani neskrtne neni ho temer slyset :D:D
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

Disasterpiece píše:h kdybys chtel tak bych ti moh prodat svuj trandak IMG 70W za 5500 dobrej stav 2 roky starej, bubenik jen cumi kdyz to ohulim poradne, on si pak v tom ani neskrtne neni ho temer slyset :D:D
\čoveče tranďák img sem eště neslyšel,vim že lampy maj slušný,(řikejte si co chcete,přesto že uznávám že peavey VK je asi solidní lampa podle vašich názorů, neřek bych že předčí img v poměru cena/výkon, bo img bych posadil jedině vedle m/b :P).ale kdyby ten tvuj tranďák byl někde poblíž prahy k vyzkoušení,tak se možná mužem domluvit,když nevyjde lampa,příp. jeden hartke prasoback tady v praze,že bych ho okusil jak zní.
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

MrDuck píše:
Disasterpiece píše:h kdybys chtel tak bych ti moh prodat svuj trandak IMG 70W za 5500 dobrej stav 2 roky starej, bubenik jen cumi kdyz to ohulim poradne, on si pak v tom ani neskrtne neni ho temer slyset :D:D
\čoveče tranďák img sem eště neslyšel,vim že lampy maj slušný,(řikejte si co chcete,přesto že uznávám že peavey VK je asi solidní lampa podle vašich názorů, neřek bych že předčí img v poměru cena/výkon, bo img bych posadil jedině vedle m/b :P).ale kdyby ten tvuj tranďák byl někde poblíž prahy k vyzkoušení,tak se možná mužem domluvit,když nevyjde lampa,příp. jeden hartke prasoback tady v praze,že bych ho okusil jak zní.
jsem z Prahy konkretne z Prahy-8 hele on ten trandak je jako dobrej no ale Death Metal z nej nedostanes trandak no
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“