Jak dlouho hrajete ??
Pravidla fóra
Já na kytaru asi tak dva a půl rok ua na baskytaru asi rok a půl....ale abych řekl pravdu, nejsem zase tak uplná lama
Nechci ale pusobit namyšleně 
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Moc se ti to nepovedloKIWI píše:Nechci ale pusobit namyšleně
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
ja mam akustiku asi pul roku a elektrika bude za vysvedceni =P je to uzasnej nastroj a je to dobra vec kdyz je zakaz na pocitac a zadna slecna v dohledu. to se nestava moc casto, ale kdyz jo, tak tu porad mam svoji starou rozlamanou kytarku s dratama misto strun a muzu hraat (nebo se aspon pokouset....) =)
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Já hraju od srpna,ale stydím se
Na intru moc cvičit nende a o výkendu dělám jiný věci....
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
U mě to začalo asi tak, že jsem si vytkl jako jeden z mých životních cílů, že se naučím hrát na nějaký nástroj. Nebudu vysvětlovat proč, páč moc lidí filozofování nemusí
No strejda hrál v kapele a má doma dvě akustiky 6 strun a jednu 12ti strunku tak že jsem šel najisto. Ptal jsem se ho jestli nemá třeba i elektriku ařek mi hroznou věc. Ta elektrika byla od Gibsonu z roku myslím 70 nebo tak nějak, tehdy stála několik platů jeho táty (mojeho dědy). No proč o tom mluvím, v roce 1997 přišla povodeň a ta kytara se mu utopila. Měl ji uloženou v suterénu páč už nehraje jen sem tam tak že nebýt povodně tak mám gibsonu s houslovýma klíčema (víte co myslím). No to jen tak naokraj. Tak jsem ho požádal aby mě naučil nějaké základy na kytaru. Prví song byl jasný OKOŘ. No asi měsíc jsem piloval ty tři akordy co jsou v okoři nebo 4 no a postupně jsem se naučil hrát. Měl jsem mezi tím jeho kytaru až jsem si nahrabal dostatek financí na svoji vlastní kterou mám v podpisu. Od té doby hraju, stále raději. Jsem samouk a řídím se svým sluchem a pocity, nic víc nepotřebuju... No a snad co nevidět si koupím vysněnou výbavičku a začnu hrát i na elektriku. Toť můj kytarový příběh, snad jsem vás nenudil... 
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
Nikdy jsem takovej nebyl, ale když ti všichni řikaj "ty vole, ty hraješ jeden a pul roku n basu???" tak ti to trochu stoupne do hlavyWohma píše:Moc se ti to nepovedloKIWI píše:Nechci ale pusobit namyšleně
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Ne, nemusíš. Každý někdy začínal.Nuker1993 píše:Budu ti říkat king
A co se týče mě, já chtěl začít hrát už dřív, ale nebyl čas/peníze/chuť (určitě to znáte). Teprve teď jsem se odhodlal, našetřil si nějaký obnos a pořídil si Cort X-2, krásný to nástroj. Učím se tak hodinu denně, víc času na to nemám. Uvidíme, jak dlouho mě to bude bavit.
Linux -- for a better world.
kam chodíš?/budeš chodit? do Jam Music Institutu?Disasterpiece píše:2 a pul roku ale stejne citim ze potrebuju se ucit dal, tak sem se zapsal do rockove skoly, ale nvm proc me tam souply k zacatecnikum hm...to mozna bylo tim ze sem tam prisel bez kytary jen tak se podivat nom v pondeli jdu na prvni hodinku tak jsem zvedavej
elektroakustika Tenson Dreadnought D10-CE, elektrika Ibanez SA260FM, Fender Frontman 15G, ladička Marshall MT-1, kupa trsátek ale především Jim Dunlop USA-Big Stubby
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
chodil jsem tam tcelej trimestr soupli me do zacatecnickyho kurzuEldanar píše:kam chodíš?/budeš chodit? do Jam Music Institutu?Disasterpiece píše:2 a pul roku ale stejne citim ze potrebuju se ucit dal, tak sem se zapsal do rockove skoly, ale nvm proc me tam souply k zacatecnikum hm...to mozna bylo tim ze sem tam prisel bez kytary jen tak se podivat nom v pondeli jdu na prvni hodinku tak jsem zvedavej
a krome akordu a par riffu me nic nenaucili...cekal jsem nejaky techniky solovani atd a vubec nic.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
No jo, musíš se víc ukázat - v hlavním kurzu to už má smysl. Teda neznám ty nižší, já šel rovnou do hlavního. Jinak taky dost záleží na učiteli...Disasterpiece píše:chodil jsem tam tcelej trimestr soupli me do zacatecnickyho kurzuEldanar píše:kam chodíš?/budeš chodit? do Jam Music Institutu?Disasterpiece píše:2 a pul roku ale stejne citim ze potrebuju se ucit dal, tak sem se zapsal do rockove skoly, ale nvm proc me tam souply k zacatecnikum hm...to mozna bylo tim ze sem tam prisel bez kytary jen tak se podivat nom v pondeli jdu na prvni hodinku tak jsem zvedavej
a krome akordu a par riffu me nic nenaucili...cekal jsem nejaky techniky solovani atd a vubec nic.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Já sem začal když mě bylo tak 10 a začal sem na příkaz našich chodit do kytary, kde sem hrál na klasickou kytaru. Hrál sem asi 6 let. potom sem se na to vykašlal, protože mě to nebavilo. Jednou donesl brácha elektrickou kytaru a když sem si na to skusil zahrát, tak mě to pěkně chytlo. Pořád sem mu ju bral a hrál sem sní do teď. Po matuře sem si konečně koupil svou a je to super