Jak dlouho hrajete ??

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...

Jak dlouho už drnkáte ??

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

dada21

Příspěvek od dada21 »

Kdyz to tak sleduju,tak aby jsme sli s Braniikem do duchodu,co?!
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Já na kytaru asi tak dva a půl rok ua na baskytaru asi rok a půl....ale abych řekl pravdu, nejsem zase tak uplná lama :D Nechci ale pusobit namyšleně :oops:
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

KIWI píše:Nechci ale pusobit namyšleně :oops:
Moc se ti to nepovedlo :D
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Smile

Příspěvek od Smile »

ja mam akustiku asi pul roku a elektrika bude za vysvedceni =P je to uzasnej nastroj a je to dobra vec kdyz je zakaz na pocitac a zadna slecna v dohledu. to se nestava moc casto, ale kdyz jo, tak tu porad mam svoji starou rozlamanou kytarku s dratama misto strun a muzu hraat (nebo se aspon pokouset....) =)
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Y06hurt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Y06hurt »

Já hraju od srpna,ale stydím se :D Na intru moc cvičit nende a o výkendu dělám jiný věci....
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly

1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Flozik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flozik »

Hraju od cervence, takze neco pres pul roku :wink:
"Neberte život moc vážně, stejně z něj nevyváznete živý."

\m/ ESP-LTD F-50 \m/
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

2 a pul roku ale stejne citim ze potrebuju se ucit dal, tak sem se zapsal do rockove skoly, ale nvm proc me tam souply k zacatecnikum hm...to mozna bylo tim ze sem tam prisel bez kytary jen tak se podivat nom v pondeli jdu na prvni hodinku tak jsem zvedavej
nodj

Příspěvek od nodj »

já asi 7 let,ale umim h***o..
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

U mě to začalo asi tak, že jsem si vytkl jako jeden z mých životních cílů, že se naučím hrát na nějaký nástroj. Nebudu vysvětlovat proč, páč moc lidí filozofování nemusí :wink: No strejda hrál v kapele a má doma dvě akustiky 6 strun a jednu 12ti strunku tak že jsem šel najisto. Ptal jsem se ho jestli nemá třeba i elektriku ařek mi hroznou věc. Ta elektrika byla od Gibsonu z roku myslím 70 nebo tak nějak, tehdy stála několik platů jeho táty (mojeho dědy). No proč o tom mluvím, v roce 1997 přišla povodeň a ta kytara se mu utopila. Měl ji uloženou v suterénu páč už nehraje jen sem tam tak že nebýt povodně tak mám gibsonu s houslovýma klíčema (víte co myslím). No to jen tak naokraj. Tak jsem ho požádal aby mě naučil nějaké základy na kytaru. Prví song byl jasný OKOŘ. No asi měsíc jsem piloval ty tři akordy co jsou v okoři nebo 4 no a postupně jsem se naučil hrát. Měl jsem mezi tím jeho kytaru až jsem si nahrabal dostatek financí na svoji vlastní kterou mám v podpisu. Od té doby hraju, stále raději. Jsem samouk a řídím se svým sluchem a pocity, nic víc nepotřebuju... No a snad co nevidět si koupím vysněnou výbavičku a začnu hrát i na elektriku. Toť můj kytarový příběh, snad jsem vás nenudil... :wink:
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Wohma píše:
KIWI píše:Nechci ale pusobit namyšleně :oops:
Moc se ti to nepovedlo :D
Nikdy jsem takovej nebyl, ale když ti všichni řikaj "ty vole, ty hraješ jeden a pul roku n basu???" tak ti to trochu stoupne do hlavy :D Ne, já na to kašlu, nehraju nijak zvlášt....
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
ShadoW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ShadoW »

Nuker1993 píše:Budu ti říkat king
Ne, nemusíš. Každý někdy začínal.

A co se týče mě, já chtěl začít hrát už dřív, ale nebyl čas/peníze/chuť (určitě to znáte). Teprve teď jsem se odhodlal, našetřil si nějaký obnos a pořídil si Cort X-2, krásný to nástroj. Učím se tak hodinu denně, víc času na to nemám. Uvidíme, jak dlouho mě to bude bavit. :-)
Linux -- for a better world.
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Zrovna sem to chtěl založit ale vono to tu už je. :D No 4 roky. 8)
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Eldanar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eldanar »

Mno kytaru jsem dostal k minulejm vánocům - westernovku...a v listopadu jsem predcasne k vanocum dostal elektriku...
elektroakustika Tenson Dreadnought D10-CE, elektrika Ibanez SA260FM, Fender Frontman 15G, ladička Marshall MT-1, kupa trsátek ale především Jim Dunlop USA-Big Stubby
Eldanar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eldanar »

Disasterpiece píše:2 a pul roku ale stejne citim ze potrebuju se ucit dal, tak sem se zapsal do rockove skoly, ale nvm proc me tam souply k zacatecnikum hm...to mozna bylo tim ze sem tam prisel bez kytary jen tak se podivat nom v pondeli jdu na prvni hodinku tak jsem zvedavej
kam chodíš?/budeš chodit? do Jam Music Institutu?
elektroakustika Tenson Dreadnought D10-CE, elektrika Ibanez SA260FM, Fender Frontman 15G, ladička Marshall MT-1, kupa trsátek ale především Jim Dunlop USA-Big Stubby
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

no 4 rokem , ale chytlo mě to asi před rokem předtím mě to nebralo ale teďka už na to nedám dopustit , jo a rok na elektriku , to předtím bylo na španělu i když v tom rozdíl nevidím
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Eldanar píše:
Disasterpiece píše:2 a pul roku ale stejne citim ze potrebuju se ucit dal, tak sem se zapsal do rockove skoly, ale nvm proc me tam souply k zacatecnikum hm...to mozna bylo tim ze sem tam prisel bez kytary jen tak se podivat nom v pondeli jdu na prvni hodinku tak jsem zvedavej
chodil jsem tam tcelej trimestr soupli me do zacatecnickyho kurzu
a krome akordu a par riffu me nic nenaucili...cekal jsem nejaky techniky solovani atd a vubec nic.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Disasterpiece píše:
Eldanar píše:
chodil jsem tam tcelej trimestr soupli me do zacatecnickyho kurzu
a krome akordu a par riffu me nic nenaucili...cekal jsem nejaky techniky solovani atd a vubec nic.
No jo, musíš se víc ukázat - v hlavním kurzu to už má smysl. Teda neznám ty nižší, já šel rovnou do hlavního. Jinak taky dost záleží na učiteli...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Homerda

Příspěvek od Homerda »

Uz to budou dva roky...Pristi rok zacnu na elektrickou kytaru, tak uvidime jak to bude vypadat :wink:
Stop dreaming, start playing!
Rikimaru

Příspěvek od Rikimaru »

Já sem začal když mě bylo tak 10 a začal sem na příkaz našich chodit do kytary, kde sem hrál na klasickou kytaru. Hrál sem asi 6 let. potom sem se na to vykašlal, protože mě to nebavilo. Jednou donesl brácha elektrickou kytaru a když sem si na to skusil zahrát, tak mě to pěkně chytlo. Pořád sem mu ju bral a hrál sem sní do teď. Po matuře sem si konečně koupil svou a je to super :D :D
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 22.02.2012 16:53, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“