neznámá kytara

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
zby

Příspěvek od zby »

Něco málo k Jolanám, jelikož mám doma Jantar, Superstar a D-Bass.

- Jantarka je vyvážená, ale mě moc nesedí při hře ve stoje - je tak trochu posazená doprava dolů, tak na ni jen doma cvičím, ale jinak dobře ladí a taky drží ladění. Zvuk není s originál snímačem nic moc. Je lehoučká.

- D-Bass mám jako doplněk (primárně hraju na kytaru, takže moc nehodnotím). Zvuk je ale dobrý a je vyvážená.

- Superstar - musel jsem si na ni zvyknout (především usazení). Je velice těžká, ale vyvážená a dobře drží ladění i po bendingu. Oktávy mi taky sedí a ta možnost nastavit výšku každé struny je skvělá. Jen ty její originální snímače už dnes moc nestačí. Velmi slabé a nestandardní tvar. Taky není s nimi nijak výrazná.

Tady bych se chtěl zeptat jestli někdo z vás tyto snímače (na Superstarce) měnil a jak se vypořádal s uložením dnešních habuckerů (hlavně ohledně rámečků)
Díky, ahoj.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

turbo_MaCk: Tyhle kytary nejsou na to abys do nich "vrtal" - na to si kup nakej cinskej kram.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Jo, tuhle Alficku, jsem v r. 1994 koupil ve Stepansky za 350,- :lol: :lol: :lol:
Dnes na ni hraje kamarad.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
charliealpha

Jantar

Příspěvek od charliealpha »

Jantar sice tahne doprava dolu, ale proto je tam jeste druhej uchyt na popruh. Pokud prehidnu to, ze i na cistej kanal to hraje lehce zkreslene, tak je to moje starsi sestra (sem 87 a ona 86:-)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“