Elektroakustika od STAGGU - vas nazor?

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Cliff píše:no kámoš si koupil stagga (akustiku) a při laděni strun mu praskla hlava :D ne, že by hrala špatně ale mojé x let stará akustika je o dost lepší :D
A ta hlava praskla kamosovi alebo gitare? :)
Nie, vazne by ma zaujimalo ako moze pri normalnom ladeni strun prasknut hlava...
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Concorde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Concorde »

Nic proti Staggu, ale ber v úvahu to, že je to jedna z nejlevnějších firem a některé kusy mohou být šmejdy a některé mohou být dobré. Tady se moc radit nedá, protože přesně tuto kytaru mělo hodně málo lidí v ruce. Jediné co Ti můžu napsat jen to, že to vyzkoušet ;) P.S. po netu se kytary nedají kupovat...
Naposledy upravil(a) Concorde dne 29.02.2008 19:55, celkem upraveno 1 x.
Nashville NW-92; Nashville NW-37C, Yamaha F-340, Willmann J. Osvald, Gibson Cremona, Cutaway Cremona a spousta dalších "gibsonek"...
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Concorde: Tak jasne, to se stane, tem levnejsim typum :D i kdyz, praskal hlava je uz docela dost :) ale libi se mi ten nazor "mnekdo musi byt nejlevnejsi"... nekdo, komu je dvanact a dost mozna s tim prasti(puberta atd.) stejne nepozna rozdil mzi Fenderem a Staggem, co si budem rikat, a Stag se v takovyhc pripadech vyplati..
A co jsem slysel, Akustiky Fender jsou relativne spatny kytary...
charliealpha

stagg

Příspěvek od charliealpha »

Už před léty dostal kámoš od rodičů kopii Les Paula od Staggu, a během tří let se mu z krku udělala nádherná vrtule. Jinak čirou náhodou doma přesně tuhle dvanáctistrunku mám (Jednou sem se opil a už to bylo :-D ). Ale je to kytara na občasný doprovody, ne na hlavní hraní. Po seštelování už ladí po celý dýlce krku, ale mechanika se tak po půl hodině hraní rozjíždí...a ladit 12 strun je makačka. Ještě že mám absolutní sluch :-P
PMC

Re: stagg

Příspěvek od PMC »

Já mám dvanáctku od firmy Ibanez, stála pod 4000, nemá sice snímač, ale dokoupili jsme ho k ní (od Pavla Cejpka) a už se těšim, až to namontujem:)
► Fender Telecaster ze 70. let; Gibson Chet Atkins SST ´96
mmjuz Bassman; mmjuz 6W mazel

ObrázekRock´n´RollObrázek
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Od stagga je hrozne patrne uplne vsechno - za tim jsem od nich nemel v ruce jedinou dobrou kytaru.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“