kytara do zacatku

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

pavel68 píše:Na ty sady VELKYHO MAJZLA!!!
Sám jsem malýmu vybral Dimaverku která je ucházející.Jeho kámoš a taky můj učedník koupil jetou sadu tý samý značky za ticku od kluka svý ségry.Cena libovoučká ale ta kejtra je něco neskutečnýho,kdyby černá barva byla nejhorší ohodnocení,tak briketa je proti ní sněhová koule!!!
Už to tu asi bylo 1 000 000krát,ať už bude vybírat cokoli hlavně ať s ním jde někdo co ví která bije
Tak to 100% souhlas že sadu ne,ale bylo to tu už řečeno tak 1000x
NAvíc je lepší investovat do něčeho co pak prodá,když to sadu neprodá,nebo hodně pod cenu...
AlienW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlienW »

Drobák píše:
pavel68 píše:Na ty sady VELKYHO MAJZLA!!!
Sám jsem malýmu vybral Dimaverku která je ucházející.Jeho kámoš a taky můj učedník koupil jetou sadu tý samý značky za ticku od kluka svý ségry.Cena libovoučká ale ta kejtra je něco neskutečnýho,kdyby černá barva byla nejhorší ohodnocení,tak briketa je proti ní sněhová koule!!!
Už to tu asi bylo 1 000 000krát,ať už bude vybírat cokoli hlavně ať s ním jde někdo co ví která bije
Tak to 100% souhlas že sadu ne,ale bylo to tu už řečeno tak 1000x
NAvíc je lepší investovat do něčeho co pak prodá,když to sadu neprodá,nebo hodně pod cenu...
nemyslel jsem koupit tu sadu ale ze kytara v sade a ta je spise do punku.sada je na h***o dam tam posrany veci vetsinou.vyrazeny apod.
kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“