BLACKHEART BH5-112

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
termyx

Příspěvek od termyx »

• Reproduktor: Custom Designed Eminence Blackheart Speaker
Model 1216A, American Voiced, 12", 75 W

lool..75W reprák..bůh ví co to bude... :roll:
mít takovouhle nějakou prťavou hlavu nebo kombíčko je určitě dobrá věc.. :)
časem plánuju taky něco takovýho, ale asi harley benton hlavinku :)
to a to a za chvíli zas tohle
Tom49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom49 »

termyx píše:
a proč ne?však to ničem nevadí....
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
termyx

Příspěvek od termyx »

Tom49 píše:
termyx píše:
néé ničemu to nevadí..jestli to neni jen chyba popisu, tak je to podle mě dost pádnej důvod proč kombo nekoupit a radši jít do hlavy..
mimochodem nevíš, proč se třeba do 50W komb dávaj 50W repra a ne 100W repra?... :x
to a to a za chvíli zas tohle
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

qwer píše:me by treba hlava jcm omrzela asi tak behem 5ti minut.. kdybych k ni nemel zadne krabky a musel hrat jen na ten jeden kanal porad dokola... a to muzu rict i u meho komba. kdybych k nemu nemel kotel krabek, tak se unudim...
až tě přestane bavit, víš kde mě najdeš....
jeux píše:
turbo_MaCk píše:o výkonu bych se nebavil, ale pokud vedle sebe stavíš peavay valve a blackheart nebo champa je vidět, že buďs na to nehrál, nebo nevíš co chceš....
No to máš pravdu,že sem na to nehrál a jestli sis všimnul,tak sem se zajímal o jediné kombo,a zajímal mě názor ostatních,ale věřim tomu,že někdo jako ty má učitě s Blackheartama bohaté zkušenosti...
Škoda jen,že sem radši naspamuješ tavovoudle nic neříkající blitku...
:lol: mám hov*o zkušeností.... koukni se třeba na youtube a srovnej je... ten valve je prostě moderní zvuk. Dost gainu. Ten blackheart ani ovladač gain nemá (de to až s hlasitostí). Je tam EL84 (peavay classik). Bude víc do středů a bude mít míň čistej čistej a míň zkreslenej zkreslenej kanál. Koukni se na net. jako z youtube je kvalita zvuku 00000 nic, ale ten charakter tam cítit je... Vlaveking je na metal vpohodě, blackheart na rock'n'roll...
termyx píše:
Tom49 píše:
termyx píše:
néé ničemu to nevadí..jestli to neni jen chyba popisu, tak je to podle mě dost pádnej důvod proč kombo nekoupit a radši jít do hlavy..
mimochodem nevíš, proč se třeba do 50W komb dávaj 50W repra a ne 100W repra?... :x
sím já já!!! Protože by tam ten repráček vlál jako mokrý spodní prádlo na šňůře naší sousedky. BYlo by to mrtvý... KDyž to de ale do 2. extrému, tak repráky dost zkreslujou. KAždej má rád jinej poměr. Zakk má prý repráky předimenzovaný hodně. Spousta lidí ráda slyší, jak ten reprák potí krev.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
jeux

Příspěvek od jeux »

Je fakt,že ten ovladač gainu by mi asi chyběl to máš recht,neni nad to si občas trochu zahoblovat :twisted:
Kytara Jackson DKMG Dinky+Jackson SLS3 Soloist
Laney GH50L,box AXL 412 Rapture
http://bandzone.cz/fan/jocik
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

jeux píše:Je fakt,že ten ovladač gainu by mi asi chyběl to máš recht,neni nad to si občas trochu zahoblovat :twisted:
podle mě to ovba budou už aparáty, co si budou hrát po svým, tudíž ne taková ta holka pro všechno ala line6, valvetronix M/B atd.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

turbo_MaCk píše:
jeux píše:Je fakt,že ten ovladač gainu by mi asi chyběl to máš recht,neni nad to si občas trochu zahoblovat :twisted:
podle mě to ovba budou už aparáty, co si budou hrát po svým, tudíž ne taková ta holka pro všechno ala line6, valvetronix M/B atd.
A to je jenom dobře bo takových apců už moc neni :roll:.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

tak jasem si koupil hlavu bh5 a bednu 75w k tomu. u hlavy je možnost volby 5w/3w. řve to jako kráva. hold lampa. před tím jsem měl laney tf200 a proti tomuhle to bylo chrastítko. za ty peníze je to dobrej kauf. nelituju
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
necross

Příspěvek od necross »

oprava tf 200 už nemám
Marshall
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

^Tak nam napis neco fundovanejsiho nez to ze to "rve jako krava" ... :roll: :?
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Ibanezka a BH? HU to je představa :D. Jinak to na koncerty asi určitě není co?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Sem zvědavej na zkušenosti.

Joey - koncerty jedině s PA :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Red Bull píše:Sem zvědavej na zkušenosti.

Joey - koncerty jedině s PA :wink:
Tu co hrajou kypely, tak mají dycky před apcama mikrák...to je pak do PA ne? Jinak těch 5W by s PA fakt stačilo? :shock:

Jan Kaplický 1937 - 2009
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

stačilo, ale zvukař by se na tebe mračil... na koncík to chce tak těch 30W A/B
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

No když máš snímanej apec mikrákem tak to jde samozřejmě do PA?Kam jinam by to šlo? :D

5W class A teoreticky odhaduju že ano,ale to je na zvukaři,i když on tě na mixu vyrovná kapele.Jinak mam pocit že se s 5W neuslyšíš takže nebudeš ten apec moct použít jako přímej odposlech takže i tebe ti bude muset dát pořádně do odposlechů před tebou.

Ale mam pocit že by to šlo,ale co když máš hrát na akci kde není PA?Tak si v háji. :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
necross

Příspěvek od necross »

já to nemám na koncerty. žádný ani nehraju. jen doma. a to úplně vystačí. musíš to vyzkoušet sám. za tu cenu je to dobrý kup. je to jen jednokanál a při velkým volume to trochu zkresluje ale v paneláku kde to nemůžeš moc vohulit ti to může být jedno. já osobně jsem ze zvukem moc spokojen. ted před to dávám častějc Jackson sl3 soloist. fundovanějc ti to líp nepodám. :roll:
Marshall
BigMuff

Blackheart BH5H

Příspěvek od BigMuff »

Mam taku otazku.. pri akej hlasitosti to zacina ,,kreslit,,? pretoze by som chcel hrat hlavne so skreslenim, len neviem ci sa taka hlasitost da uniest v panelaku.. aj ked je to mala hlava ale nazivo som ju nepocul takze neviem ake je hlasne ked uz ,,kresli,,.. dakujem..
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

no při hraní na 3W to už plynule začíná crunchovat u hlasitosti na 4 - 5...ale těžko Ti posoudím "hlasitost" jako takovou, mě se zdála malá, ale oproti mýmu kombu, tak nevím, jak to myslíš ty sám
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
BigMuff

Příspěvek od BigMuff »

Maples píše:no při hraní na 3W to už plynule začíná crunchovat u hlasitosti na 4 - 5...ale těžko Ti posoudím "hlasitost" jako takovou, mě se zdála malá, ale oproti mýmu kombu, tak nevím, jak to myslíš ty sám
Diky za odpoved... No myslim to asi tak ze by som chcel hrat napr. AC/DC, tak ci na take skreslenie potrebujem potenciometer hlasitosti vytocit uplne nadoraz... Ide mi o to, aby som vedel ci je ta hlasitost potom taka vysoka ze sa budu ku mne musiet chodit stazovat susedia a tak alebo sa to v byte da uniest.. tak obecne.. dik..
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

AC/DC dostanes uz kolem 12.h..tim spis kdyz budes hrat pres 1 repro..
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“