Marshall do 10 000 Kč
Pravidla fóra
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
může mi prosim někdo nastítit, co máte všichni stále proti Marshallu? Co já vim tak odjaktěživa to byla kvalitní a uznávaná značka..?
A co máte proti řadě MG-špatně hraje nebo nějaká konstrukčně podělaná řada?
Guitar: Ibanez RG550 Made in Japan Limited Edition
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel
mám ladičku Marshall a je taky pěkně na ho*no, takže marshallu nevěřím 
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
tak jo, to jsou super ampy, ktery by me vuubec nevadily, ale tady se prece jen bavime o jine cenove kategorii. taky to jsou ampy lehce postarsi a to je krasnejonas1 píše:Marshally mi drahy nepripadaji..
zvuk JCM800, JTM45, SLP1959 apod. je k nezaplaceni - az si na takovy apce poradne zadrhnete, pochopite;)
MG ani neni Marshall, byly to driv vyrobky od firmy Park, co Marshall skoupil..
Marshall do 10k neni Marshall;)
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
zkus bazarqwer píše:dobry marshall do nejakych 35t. neexistuje...
rada mx - dekuji, nechci
rada avt - dekuji nepotrebuju
rada dsl - hmm... ja ji teda rad nemam...
nove osmikilo stoji 40t. a je to jen hlava...
vintage a handwired serie jsou taky super - ale ta cena???
jen tak namatkou: 800 za 20, HW 25, 1987x,SLP 1959,JTM45 do 30;)
novy bych ani omylem nekoupil (to mozna tak nalestenou Mesu) - kdyz Marshall, tak s historii, ne vonavku z obchodu
No svýho JCM 900 jsem sehnal za 16 500 a je úplně bezchybnej, box jsem sehnal za 10 t. a jsem taky dooost spokojenej. Když máš štěstí tak za luxusní prachy seženeš na bazaru luxusní apec, ale je to celkem o štěstí.. No a to DSL, taky nemusim ale TSL mě připadá že je mooc dobrý, má dost velký možnosti zvuku.qwer píše:dobry marshall do nejakych 35t. neexistuje...
rada mx - dekuji, nechci
rada avt - dekuji nepotrebuju
rada dsl - hmm... ja ji teda rad nemam...
nove osmikilo stoji 40t. a je to jen hlava...
vintage a handwired serie jsou taky super - ale ta cena???
Cruiser by Crafter Les Paul
Jolana Diamant - moje vlastní celkvá úprava
Marshall JCM 900- 4100
Box 1960- Lead
Marshall MG 30
Cry Baby Classic
Kabely Planet Waves
Dunlop Nylon 1mm
Jolana Diamant - moje vlastní celkvá úprava
Marshall JCM 900- 4100
Box 1960- Lead
Marshall MG 30
Cry Baby Classic
Kabely Planet Waves
Dunlop Nylon 1mm
taky myslim, pride mi to trosku divnyDemilich píše:Jojo marshall do 35 tisíc vlastně hraje úplně špatně a je nanic, zvuk se kterým se můžeš jít hanbou propadnout![]()
Lidi co to je sakra za názor? Se vzpamatujte...
hej, tak koupime toho Laneyho 15tku, ne?
Nebo Roland Micro Cube, k cemu Marshall za 34999, to je na nic
btw, kamosi mivaj mg 15tky, a kombo na h***o teda
ne ze by muj laney lx20 byl lepsi... ale je
To neni nazor, to je zkusenost. Marshally at uz mgcka nebo hybridy (rada avt jestli se nemylim) hrajou otresne, sice vykroutis nejaky kloudny zvuk pocase, ale jako celek je to velmi spatna investice.Demilich píše:Jojo marshall do 35 tisíc vlastně hraje úplně špatně a je nanic, zvuk se kterým se můžeš jít hanbou propadnout![]()
Lidi co to je sakra za názor? Se vzpamatujte...
Cenove od 35 tisic uz to jsou "prave" marshally ktere maji specificky zvuk a zni uplne absolutne jinak jak na poslechu tak pri hrani. Takze chce to zkouset no, osobne za ty prachy bych nikdy nekoupil levnyho marshalla, ale mrknul bych se do bazace treba po nejaky starsi celolampe (napriklad za 10tku kamos sehnal vyborny kombo laney lc30, ale to beru spise jako mimoradny kup na to ze byla jen rok hrana...).
Ono je jednoduchy rict ze i tranzistor hraje dobre. Jenze treba ja (nechci si honit ego nebo neco takovyho) uz resim jen zvuk, techniku mam adekvatni k tomu co chci hrat (jednak crossover, od funky po punkove nebo hardrockove prvky a s jinym projektem heavy metal) a pocase zjistujes ze tvoje vybaveni je nedostacujici... Tim myslim zvukove, kvalitou. Navic je to sice divne, ale cim vic postupne menis vybaveni, tim vic na tom prodelavas, takze kdyz uz neco "levnyho" tak koupit z bazace uz kvalitnejsi starsi kus a hlavne kde nemusis nemalou cast ceny platit za znacku. (Mimochodem pro lepsi pocit muze clovek koupit za 100 kc napis marshall a na apec si to naplacnout...)
edit: qwer se bavil predpokladam o porizovaci cene noveho marshalla z shopu (to ze nekdo nakoupil vyhodne marshalla XYZ888 za urcitou cenu je trosku nepodstatne :p)
Ony existujou i cenovy hladiny, v nichz se stretava poptavka s nabidkou, coz plati jak u toaletniho papiru, tak u jetyho Marshalla;pHansen píše:edit: qwer se bavil predpokladam o porizovaci cene noveho marshalla z shopu (to ze nekdo nakoupil vyhodne marshalla XYZ888 za urcitou cenu je trosku nepodstatne :p)
Hele bejt tebou tak ty AVT (novy) neberu , tuhle když sme byly s nerem na kejtrach tak sme ho tam skoušeli a teda musim říct děs ! Za ty prachy nic moc teda nemastný neslany furt takovej priblblej tranzistor , to už radši di do toho lampovyho crate V18 a zbyte ti jeste ca$h na nejakej overdrive aby si z toho dostal nejaky to tvrdsi skresleni 
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Pokud diskutujeme o ´"maršálech" tak je to z části pravda ...Asanoth píše:ja vas fakt nechapu...
jak muze aparatura za 20 000 hrat strasne blbe? jo, pochopil bych, kdybyste rekli "Laney za 15 hraje lip nez marshall za 25", ale rict, ze hraje apec za 30000 blbe mi pride trochu scestny...
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.