Rozdíl mezi kabely?
Pravidla fóra
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
Hm dneska bubeník na zkoušce blbnul a spadl mu činel, padal tak silně že mi přetrhl mího Warvicka, dal sem ho kámošovi ať to přepájí,ale to už nebude taky taková kvalita co? tak chci po bubeníkovi odškodný cca 300,- pže to je snad jedinej kabel co mám a začnu šetřit a nevim jestli se vyplatí ProCo nebo PW
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
PW bohatě stačíSkipper píše:Hm dneska bubeník na zkoušce blbnul a spadl mu činel, padal tak silně že mi přetrhl mího Warvicka, dal sem ho kámošovi ať to přepájí,ale to už nebude taky taková kvalita co? tak chci po bubeníkovi odškodný cca 300,- pže to je snad jedinej kabel co mám a začnu šetřit a nevim jestli se vyplatí ProCo nebo PW
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Skipper
- Kontaktovat uživatele:
Kua ted kabel to je cara pres rozpocet jak se tak koukam, chci si koupit Les Paula jenže sem chudej student a mam zatim jen 700,- ted chci neco od bubenika coz potom budu mit max 1 000,- a potřebuju něco s lomenym Jackem, ale to zas ProCo nemá, a jak se tak koukam vyhovovalo by mě 6m, ale to už ten PW de vysoko že si řikam jestli je možná lepší si počkat a koupit toho Tweeda a o prazdninách máknout abych měl cashe na kejtru
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
V pátek jsem koupil 6m Bespeco za 170kč a jako spokojenost. Jako že chrčej snímače, za to kabel nemůže a že když se blbě hnu, tak vypadne signál, ale to je debilní samicí v kytaře...Skipper píše:Kua ted kabel to je cara pres rozpocet jak se tak koukam, chci si koupit Les Paula jenže sem chudej student a mam zatim jen 700,- ted chci neco od bubenika coz potom budu mit max 1 000,- a potřebuju něco s lomenym Jackem, ale to zas ProCo nemá, a jak se tak koukam vyhovovalo by mě 6m, ale to už ten PW de vysoko že si řikam jestli je možná lepší si počkat a koupit toho Tweeda a o prazdninách máknout abych měl cashe na kejtru
Die Hard or Die Home
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Fakt???Trao píše: V pátek jsem koupil 6m Bespeco za 170kč a jako spokojenost. Jako že chrčej snímače, za to kabel nemůže a že když se blbě hnu, tak vypadne signál, ale to je debilní samicí v kytaře...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Trao
- Kontaktovat uživatele:
A nebo si kup metrážní ProCo kábl + 2 neutik konektory. To spájej a máš skvělej kabel za menší prachySkipper píše:Kua ted kabel to je cara pres rozpocet jak se tak koukam, chci si koupit Les Paula jenže sem chudej student a mam zatim jen 700,- ted chci neco od bubenika coz potom budu mit max 1 000,- a potřebuju něco s lomenym Jackem, ale to zas ProCo nemá, a jak se tak koukam vyhovovalo by mě 6m, ale to už ten PW de vysoko že si řikam jestli je možná lepší si počkat a koupit toho Tweeda a o prazdninách máknout abych měl cashe na kejtru
Ještě bych přidal kabel co mám já....Adam Hall...mám ho už skoro rok a je furt perfektní! a stál jen cca 200KČTrao píše:Asi jo, ale přesto ti to Bespeco můžu nafotit, oni mě překvapily konektory, první z low-end kategorie, který maj natolik slušný konektory, že to vypadá, že se nezohybaj, jinak já mam kombinaci rovnej-rovnej, ale viděl jsem na krámě i rovnej-lomenej...
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
+ plno dalších blbůstek
- Trao
- Kontaktovat uživatele:
http://www.ges.cz/?ipp=12&lang=cz&cur=C ... inc=browse
Výborný kabely za schůdný ceny...
Die Hard or Die Home
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Jestli sou tak dobrý jak říkáš taxi asi ten 6m koupímTrao píše:http://www.ges.cz/?ipp=12&lang=cz&cur=C ... inc=browse
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Skipper
- Kontaktovat uživatele:
Nevíš kde se dá sehnat ten ProCo jenom kábl?Tom49 píše:A nebo si kup metrážní ProCo kábl + 2 neutik konektory. To spájej a máš skvělej kabel za menší prachySkipper píše:Kua ted kabel to je cara pres rozpocet jak se tak koukam, chci si koupit Les Paula jenže sem chudej student a mam zatim jen 700,- ted chci neco od bubenika coz potom budu mit max 1 000,- a potřebuju něco s lomenym Jackem, ale to zas ProCo nemá, a jak se tak koukam vyhovovalo by mě 6m, ale to už ten PW de vysoko že si řikam jestli je možná lepší si počkat a koupit toho Tweeda a o prazdninách máknout abych měl cashe na kejtru![]()
Asi myslel Proel. Dnes jsem v musiccenteru koupil 3m proelu a 2 neutriky za 219Kc sakumprdum.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
ANO ANO myslel jsem Proel ale nějak jste mě tady těma ProCo zblbliWohma píše:Asi myslel Proel. Dnes jsem v musiccenteru koupil 3m proelu a 2 neutriky za 219Kc sakumprdum.
mají je na http://www.musiccenter.cz/
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
+ plno dalších blbůstek
+ plno dalších blbůstek
Mám dotaz. Když jsem si koupil nástrojový kabel Planet Waves, na obalu jsem uzřel doporučené propojení mezi kytarou, aparátem a případnými krabičkami. Bylo tam znázorněné, že mezi kytarou a krabičkami (resp. aparátem) by se měl použít čistě nástrojový kabel (u Planet Waves modrá barva na obalu s nápisem Instrument) a mezi krabičkami a aparátem by se měl použít čistě "signálový" kabel (u PW zelená barva obalu s nápisem Signal).
Myslíte, že je to až tak důležité? Já mám všude pouze nástrojový kabel (s vyjímkou vzájemného propojení 2 krabiček) a nepřipadá mi, že bych trpěl nějak výraznou ztrátou signálu, navíc ty signálové kabely jsem v delším provedení (nad 1,5 m) snad ani nikde v nabídce neviděl...
Myslíte, že je to až tak důležité? Já mám všude pouze nástrojový kabel (s vyjímkou vzájemného propojení 2 krabiček) a nepřipadá mi, že bych trpěl nějak výraznou ztrátou signálu, navíc ty signálové kabely jsem v delším provedení (nad 1,5 m) snad ani nikde v nabídce neviděl...
Asi tim mysleli pro efekty v efektove smycce, ale stejne je to podle me konina. Chteji akorat vydelat na prodeji specialnich kabelu 
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
To je nesmysl. Kdyz za ten kabel jednou zatahnes tak ho namahas mnohem vic nez za 100 hodin, kdy je takhle zapojenej. Spis jsi na nej parkrat slapl nebo ho spatne smotaval a odvaril jsi oplet.Kamahl píše:Tak když sem dnes ráno hrál, všechno bylo v pořádku. Teď vezmu kytaru, zapnu kombo - a nic. Kabel Proel náhle prostě odešel. Asi je chyba v rovných konektorech. Když byl kabel zapojen do komba, vlastní vahou ničil konektor. Příští kabel jedině s lomenými konektory.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Tak na těch koncích je vidět, jak je jack trochu nakřivo... A špatně smotával - to se dělá jak?Wohma píše:To je nesmysl. Kdyz za ten kabel jednou zatahnes tak ho namahas mnohem vic nez za 100 hodin, kdy je takhle zapojenej. Spis jsi na nej parkrat slapl nebo ho spatne smotaval a odvaril jsi oplet.Kamahl píše:Tak když sem dnes ráno hrál, všechno bylo v pořádku. Teď vezmu kytaru, zapnu kombo - a nic. Kabel Proel náhle prostě odešel. Asi je chyba v rovných konektorech. Když byl kabel zapojen do komba, vlastní vahou ničil konektor. Příští kabel jedině s lomenými konektory.
Jestli ho prekladas na pulku, tak se nediv, ze ti odesel. Kabel se ma smotavat do kolecka tak, aby sel motat sam od sebe, nesmis ho nijak silou prekrucovat. A na ohnuti Jacku je i u tech nejlevnejsi kabelu zapotrebi mnohem vetsi sila nez tiha kabelu...
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus