Boss DS 1

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

Pokud tam jde správné napětí a nekolísá, tak by se tomu nic stát nemělo ne :?:

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

a nebo tu napajeci potvoru od smrcky... ten zakladni 4x 9v stoji myslim 1000 Kč, coz zase neni takova katastrofa...

mam 8x 9v a jsem velmi spokojen. investive, ktera se rozhodne vyplati

pote, co mi na bylo zmereno na adapteru od Korgu 14 V, uz necimu "znackovemu" neverim... a kdyz pouziju univerzalni adapter, co jsem kdysi dostal k turboratu na kytary.cz, tak s nim se me zase u nejakych japan bossu nerozsviti ledka a zvuk je nahouby... takze asi dava zase malo

boss psa je sice boss psa, ale kdyz se to tak veme, tak pokud chcete mit vic krabicek, tak ten smrcka vyjde vlastne levnej
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

No já mám nějaký "Sunny" a má 2A a je stabilizovaný a z něho mám udělané rozpojky na 4 efekty zatím ...

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

qwer píše:co mi na bylo zmereno na adapteru od Korgu 14 V,

to je naprázdno, když se připojí krabka, tak to klesne
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
ohryzek36

Příspěvek od ohryzek36 »

Ono když se na ten adaptér pověsí jen 4mA, co má Boss, tak to skoro neklesne - mám taky pár adaptérů, co by měly dávat 9V/50mA a dávaly okolo 13V (sehnal jsem je zadarmo - vyhazovaly se(byly v pořádku, ale prostě byly navíc - v elektroservisu normální))

Dělaly bordel - při přepínání - bylo prostě pomalé - dupl jsem na to a ten zvuk jakoby ještě nabíhal - tak sekundu,dvě (prostě nepoužitelné):(

Tak jsem je upravil na stabilizovaných 9V (čtyři součástky navíc - ani ne za 15 korun) a všechno v pořádku.8)

Kdyby náhodou někoho zajímalo, co je zvláštní na těch adaptérech od Bosse , tak schéma je tady:
http://experimentalistsanonymous.com/di ... dapter.gif
(Pro neelektrikáře - prostě je to úplně normální stabilizovaný adaptér) :)
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

ohryzek36 píše:Ono když se na ten adaptér pověsí jen 4mA, co má Boss, tak to skoro neklesne - mám taky pár adaptérů, co by měly dávat 9V/50mA a dávaly okolo 13V (sehnal jsem je zadarmo - vyhazovaly se(byly v pořádku, ale prostě byly navíc - v elektroservisu normální))

Dělaly bordel - při přepínání - bylo prostě pomalé - dupl jsem na to a ten zvuk jakoby ještě nabíhal - tak sekundu,dvě (prostě nepoužitelné):(

Tak jsem je upravil na stabilizovaných 9V (čtyři součástky navíc - ani ne za 15 korun) a všechno v pořádku.8)

Kdyby náhodou někoho zajímalo, co je zvláštní na těch adaptérech od Bosse , tak schéma je tady:
Však to je jasný, že to nebude nějaký extra super filtrovaný zdroj. Jediný který se dá použít !!! :D A kdo tomu uvěří tak si zaplatí. :?
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Sklena

Příspěvek od Sklena »

ohryzek36 píše:Ono když se na ten adaptér pověsí jen 4mA, co má Boss, tak to skoro neklesne - mám taky pár adaptérů, co by měly dávat 9V/50mA a dávaly okolo 13V (sehnal jsem je zadarmo - vyhazovaly se(byly v pořádku, ale prostě byly navíc - v elektroservisu normální))

Me osobne DS-1 delala ze se ztlumovala a zesilovala mel sem nejakej sh*t cable do output pak sem prohodil dobrej kabel output a sh*t do input a bylo po problemu opravdu zvlastni

http://www.hudebnicentrum.cz/inshop/ost ... cb-60.html
tohle resi problemy ale taky to stoji nejakou sumu
Guitar: CORT X6
Amplifier: PEAVEY BANDIT 112 100W, FSWITCH
Effects: BOSS DS-1,BOSS MD-2, LINE 6 POD 2.0
Recorder: LINE 6 TONEPORT UX2
Picks: KROKODYL 1.5 a vsechno co citm mezi prsty
Bag: CORT CMC11
Cabels: Ki.Sound MSAB20 6m
http://www.playlist.com/Sklena
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“