Marty.33 píše:podle jednoho vybraného člověka jménem pavel68,jsem nejspíš všecky sprosté nadávky na světě..nemám pravdu ´´pájo´´?
To ja neviem, ale ignorant (navyse zakomplexovany) pravdepodobne budes.
K veci: technika to nie je, najcastejsie sa to pouziva v zmysle rozcvicka pred koncertom. Tak ako napisal RJ
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Jinak pro nera:bejt tebou tak nechám někde v unergroundu otevřenej topic kde se snim o tom můžem popovídat,jinak bude spamovat všude a všechno se bude muset zamykat!takhle at je to spoň na jednom místě a dodržuje se slušný chování...sory za ot...
Drobák píše:Jinak pro nera:bejt tebou tak nechám někde v unergroundu otevřenej topic kde se snim o tom můžem popovídat,jinak bude spamovat všude a všechno se bude muset zamykat!takhle at je to spoň na jednom místě a dodržuje se slušný chování...sory za ot...
Hele, povídejte si po SZ nebo ICQ, tady to nemá co dělat. Něchali jsme thread OT ze sl, ale jak to dopadlo, o to tady nestojím a pochybuju, že někdo další ano. A pokud tu někdo bude porušovat pravidla, čeká ho jasný konec.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Drobák píše:Jinak pro nera:bejt tebou tak nechám někde v unergroundu otevřenej topic kde se snim o tom můžem popovídat,jinak bude spamovat všude a všechno se bude muset zamykat!takhle at je to spoň na jednom místě a dodržuje se slušný chování...sory za ot...
Hele, povídejte si po SZ nebo ICQ, tady to nemá co dělat. Něchali jsme thread OT ze sl, ale jak to dopadlo, o to tady nestojím a pochybuju, že někdo další ano. A pokud tu někdo bude porušovat pravidla, čeká ho jasný konec.
Jasný,jenom sem tim chtěl říct,že ať je "bordel" v jednom threadu nž v celym fóru a víš že marty.33 neni jedinej kdo tady "otevře hubu" na špacír v těhlech diskuzích...
Jednu dobu jsem tyhle postupy cvičil, naučil jsem se na ně pěknou synchor rukou a přesnost, ale v okamžiku, kdy jsem začal cvičit diatonické stupnice, jsem zjistil, že je to úplně na nic a že musím začínat zase skoro od začátku, protože pohyb levou rukou je při běžném hraní úplně jiný a tudíš ti ta její přesnost a syncho na tomto naučené je k ničemu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Ou, tak chromatickej shred fakt prakticky využiješ hodně často Sorry, ale ne...
Praktický využití chromatiky v současné hudbě postavené na evropských základech hudební teorie, což je předpokládám 98 - 100% toho co posloucháš, je postaveno na stupnicích zcela odlišných, takže tohle je na nic. Až budeš potřebovat ve shredu chytat ukazovákem 5. pražec, prostředníkem 7. a malíkem 9., uvidíme, jak ti tohle bylo platný.