Gibson Les Paul Studio nebo SG Standard??

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
dandee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dandee »

Mam doma Gibson SG Special a hral jsem jeste na jedno SG Special a na SG Standart a ani jedno na hlavu nepadalo. To Maples. SG hraje paradne, ale pokukuju po PRSku, takze SG asi bohuzel bude muset z domu:(.
Mesa Boogie Single Rectifier, Marshall 1960 A Vintage, PRS CE24 made by BGS, , EHX Small Clone, BOSS DD3, EHX Small Stone, BOSS TU2
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

no vidíš, já se zase poslední dobou moc neučím, takže nejspíš o prázdninách bude muset z domu moje PRS, poněvadž dyž budu mít nákou 3, musím tátovi splatit druhou polovinu...a to fakt nemám, a bohužel, nejvíc oželím právě onu snobařinu, PRSo...
jinak abych nebyl tak OT, tak musím uznat, že Gibsony opravdu "nepadaj", jak má někdo zažito...prostě tam to maj naštěstí vyměřený dobře...a i kdyby, tak stačí jen látkovej neklouzací popruh a máš vystaráno.
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Gibsony na hlavu nepadaj, je to nejaka povera..Muzu doporucit Studio, mel jsem doma primy srovnani dnesni produkce a starsi (93, snad mel i eben hmatnik) a vysledek - obe skvely kytary, ale kazda hraje jinak, to si musis zvolit sam..Starsi kusy jsou o neco malo tezsi a takovy pevnejsi, stabilnejsi (maji snad i kvalitnejsi lak) v ruce, kdezto novy kusy mi pripadaji (asi kvuli tomu, ze jsou lehci) min agresivni..
Obecne se nejvic vyzdvihuji kusy z pocatku 90.let (predtim pry nic moc a po cca.94. roce taky uz pry nic moc:)), bude to ale hlavne kvuli tomu eben hmatniku..Jinak k Mese to bude Maso:)
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Maples píše:no vidíš, já se zase poslední dobou moc neučím, takže nejspíš o prázdninách bude muset z domu moje PRS, poněvadž dyž budu mít nákou 3, musím tátovi splatit druhou polovinu...a to fakt nemám, a bohužel, nejvíc oželím právě onu snobařinu, PRSo...
jinak abych nebyl tak OT, tak musím uznat, že Gibsony opravdu "nepadaj", jak má někdo zažito...prostě tam to maj naštěstí vyměřený dobře...a i kdyby, tak stačí jen látkovej neklouzací popruh a máš vystaráno.
vzdas se PRS??? to se radsi uc, ne???
Stalinova.Babicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stalinova.Babicka »

Já mám SGčko od Epiphone, a to padá na hlavu, ale po dvou týdnech, možná i méně si člověk na to najde griff a přijde mu naprosto přirozené si tu kytárku tak trošku přidržovat....u mě to alespoň tak bylo. Takže přepadávání na hlavu bych jako překážku v koupi SGčka rozhodně nebral.
EPIPHONE SG G400***Kombo Solton Chorus 55***krabka MARSHALL JH-1 JACKHAMMER***
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“