boss ODB-3 nebo zoom b2
Pravidla fóra
Chorus doporučuju TC ELectronics SCF.... o nejelšpích komprsoru jsem slyšel jako o EBS MultiComp...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
http://kytary.cz/digitech-bass-squeeze/ ... gitech:1:0 a o tomhle něco nevíš???KIWI píše:Chorus doporučuju TC ELectronics SCF.... o nejelšpích komprsoru jsem slyšel jako o EBS MultiComp...
Cort action->Peavey Tko 115 , kabel taky cort,trsátko Dunlop želva 0.73-ladička Ibanez GU30

Právě, tuhle kombinaci taky používám. A je to hodně dobrý. Dá se tak vykouzlit hodně velikej rozdíl mezi těma polohama bez jakékoli krabičky. Od hodně ostrýho kobylkovýho zvuku až po krásně kulatej basovej sound...KIWI píše: Naprosto souhlasím, navíc kombinaci čistě krkovým snímačem je to pěkná lahoda, často používám.
Takže neřešit všechno hnedka krabkou, ale zkusit popřemejšlet o technice...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
aivn86 píše:Možná bych zkusil nesahat hned po efektu, ale změnit rejstřík při hře na base. Tzn. že pravou ruku kterou vybrnákávš odsuneš od snímačů někam ke krku, klidně až nad něj. Pak tóny přestanou být tak ostré a dosáhneš toho co chceš...cenda píše:já vim že je to OT ale nechci kvůli blbosti zakládat nový téma... potřeboval bych efekt kterej mi tu basu zjemní do vybrnkávaček aby nebyla tak průrazná (a trochu se ty tony "slévaly") doufam že mi rozumítekterej by to mohl umět... doufam že tu nebude na debilní otázku blbá odpověď
jo super, díky vám za radu to je vončo... takže díky Aivne a i KIWI
Jo vím..to vážně nebrat852563 píše:http://kytary.cz/digitech-bass-squeeze/ ... gitech:1:0 a o tomhle něco nevíš???KIWI píše:Chorus doporučuju TC ELectronics SCF.... o nejelšpích komprsoru jsem slyšel jako o EBS MultiComp...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Bohužel u komprsru jsou dvě negativní věci - za prvé lidé kupujou levný, který jsou na nic a za druhé s nima neumijou pracovat. Neodporučuju kupovat levnej kompresor, chápu že nechceš tad tolik peněz za kompresor, ale přece nejsi tak bohatej aby mohl kupovat levný věci ne?852563 píše:a o nečem v takove cenove relaci nevíš????zas nechcu compresor za 7000
Jinak ten EBS MultiComp,tkerej je prej fakt jeden z nejlepších na trhu stoj í jen 4,5, to myslím není tolik...
.......ja som dobrý kompresor, overdrive, octaver, chorus a ostatné efekty našiel v korgu AX10B.......už nie je v predaji........kúpil som asi posledný........ale ešte je k mání......korg AX5B........má akurát nižšie vzorkovanie zvuku........ale zase na druhej strane je o dosť lepší ako zoom-y digitech-i, ale na boss ME50B zase nemá........ale ten je cenovo niekde úplne inde.........