Boss MT-2 VS. Electro Harmonix Metal Muff

Pedály, multiefekty, procesory, ...

Boss MT-2 nebo Electro Harmonix Metal Muff

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

hh sem normalni ... ja vim ze je to dost , ale proste me se to tak libi , a nic se v tom neztraci , a bordel ? to bych taky nerekl .... hodne zalezi na nastaveni toho efektu + nastaveni EQ na kombu ....
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
afektband

Příspěvek od afektband »

Nastavit si tam můžeš cokoliv, ale když to zahalíš gainem, tak ti to stejně nepomůže. Zkus prosimtě nahrát nějakou ukázku a nehraj tam prosim jenom kila, ale něco složitějšího, já totiž nevěřim ani trochu, že to bude čitelný.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

afektband píše:Nastavit si tam můžeš cokoliv, ale když to zahalíš gainem, tak ti to stejně nepomůže. Zkus prosimtě nahrát nějakou ukázku a nehraj tam prosim jenom kila, ale něco složitějšího, já totiž nevěřim ani trochu, že to bude čitelný.
slozitejsiho myslis co ?
afektband

Příspěvek od afektband »

Ginie píše:
afektband píše:Nastavit si tam můžeš cokoliv, ale když to zahalíš gainem, tak ti to stejně nepomůže. Zkus prosimtě nahrát nějakou ukázku a nehraj tam prosim jenom kila, ale něco složitějšího, já totiž nevěřim ani trochu, že to bude čitelný.
slozitejsiho myslis co ?
Dejme tomu třeba between angels and insects od paparoch, hlavně tu vyhrávku ze začátku, on jí hraje s plným gainem, já na aparátu taky nemám problém i když ho mám hodně vysoko, tak schválně, jestli to bude čitelný s přegainovaným MT-2. Nebo něco jinýho, kde se hraje třeba nějaký obraty akordů, ale netlumí se, jestli mi rozumíš.
Naposledy upravil(a) afektband dne 9.05.2008 17:03, celkem upraveno 1 x.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

hele hele ja taky hral s grungem s gainem na max a pro me to bylo citelny ale pro poslouchace uz ne. tak kdyz sem stahl gain tak pro ne to bylo OK a pro me nesladky
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Sám doma si člověk říká, že je čitelná vše, hlavně že to má koule... A zkuste si s tím stoupnout do kapely a hrát, pak se čitelnost ukáže. Zkuste tak zahrát někomu jinému a pokud to není podobný typ jako vy, tak vám řekne, jak to máte "čitelný"...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Co vůbec hraješ za styl?PRoč by měl nahrávat papa roach když takový styl uričtě nehraje...možná se mýlím ale proč zjistovat na technických nahrávkách jak to zní když hraje třeba death?
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:Co vůbec hraješ za styl?PRoč by měl nahrávat papa roach když takový styl uričtě nehraje...možná se mýlím ale proč zjistovat na technických nahrávkách jak to zní když hraje třeba death?
Ta písnička mě zrovna napadla, protože se tam hrajou rozloženě akordy a tam jde krásně poznat, jestli to bude čitelný nebo ne. Je jedno co nahraje, hlavně aby to nebyly kila, páč tam jaksi ani nemá co bejt nečitelný. Ale právě nějaký vybrnkávaný obraty akordů, jsou podle mě asi nejlepší test čitelnosti.

Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

dyz ti budu vybrnkavat akordy s plnym gainem tak to je asi jasny ze to bude blejt sracky... OMG :?
Burimen

Příspěvek od Burimen »

Mno ............. :D mám taky MT-2 a gainu je tam 3 prdele jenže záleží co hraješ třeba na sola mám gain na 7z 10 ale jako při normálních doprovodech stačí půlka záleží taky na vytažení středů a basů těch mám méně pač nesnáším vytažený basy na max a gainu víc než dost :evil: :wink: :roll: :idea:
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

tak si to schrnem doma si muzem hrat s plnym gainem, v kapele uz ne :!:
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

Disasterpiece píše:tak si to schrnem doma si muzem hrat s plnym gainem, v kapele uz ne :!:
a proc by ne ? to ze to nekdo neumi hrat s plnym gainem je jeho vec :D
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Ginie píše:
Disasterpiece píše:tak si to schrnem doma si muzem hrat s plnym gainem, v kapele uz ne :!:
No podle mě to nemůžeš hrát s každým nastavením takže jestli ty ho máš dobře nastavený a sedí to s gainem na max tak jo ale ostatní při jiných nastaveních z toho můžou blít.
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Ginie píše:
hm dej svoji kytaru s tim gainem na max nakemu kytaristovy a at neco hraje sam pak popojdi par metru od nej a poslouchej jakej bordel z toho leze....a nejlip jeste kdyz hraje cela kapela.
afektband

Příspěvek od afektband »

Ginie píše:dyz ti budu vybrnkavat akordy s plnym gainem tak to je asi jasny ze to bude blejt sracky... OMG :?
Třeba u celolampy to s****y blejt nebude, čitelný to bude i při gainu na max (taky zálaží na snímačích), ale právě protože krabky nezvládaj bejt čitelný při takhle vysokým gainu je zhovadilost dávat tolik gainu. Ten gain od půlku stejně už nepřidává zkreslení, ale spíš zrnění, šum a brum.

hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

afektband píše:
Ginie píše:dyz ti budu vybrnkavat akordy s plnym gainem tak to je asi jasny ze to bude blejt sracky... OMG :?
Třeba u celolampy to s****y blejt nebude, čitelný to bude i při gainu na max (taky zálaží na snímačích), ale právě protože krabky nezvládaj bejt čitelný při takhle vysokým gainu je zhovadilost dávat tolik gainu. Ten gain od půlku stejně už nepřidává zkreslení, ale spíš zrnění, šum a brum.
Jako u velké většiny všech efektů nebo aparátů(ne u všech!)!Ale někomu se to holt líbí no..... :!:
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
afektband

Příspěvek od afektband »

Jenže u většiny aparátů lidi necpou gain naplno. Je to prostě kravina dávat gain naplno, není o tom líbí, ten zvuk je stejnej i když máš gain na půl, jenom tam je prostě míň brumu a šumu. Vsadim se, že když bych mu strčil do ruky kytaru a píchnul ho do lampovýho aparáty, tak by se za chvíli vymlouval, že dneska nemá den a nedaří se mu, protože má naučeno to z takovýho zvuku, že se všechno schová pod humus, nic není slyšet, nikdo neví co hraje, hlavně že jemu se to líbí.

hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Tak o tom nejsou žádné pochyby!
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

afektband píše:Jenže u většiny aparátů lidi necpou gain naplno. Je to prostě kravina dávat gain naplno, není o tom líbí, ten zvuk je stejnej i když máš gain na půl, jenom tam je prostě míň brumu a šumu. Vsadim se, že když bych mu strčil do ruky kytaru a píchnul ho do lampovýho aparáty, tak by se za chvíli vymlouval, že dneska nemá den a nedaří se mu, protože má naučeno to z takovýho zvuku, že se všechno schová pod humus, nic není slyšet, nikdo neví co hraje, hlavně že jemu se to líbí.
no a jeste dost zavisi na kytare, me se stalo ze jsem hral na Gibsona LP a cejtil jsem ze ja proste na tu kytaru nestacim a podle toho ten zvuk odpovidal.(Nebo mozna to bylo taky tim ze ja LP nesnasim, mam raci Superstraty a Vecka)
Pak sem vzal svoji Ibanezku a zvuk byl nekde jinde.
Tak kdyby jsme dali Giniku nakyho Gibsona, Jacksona za nakych 40-50tacu a pichly do Lampy, tak by zvuk byl neposlouchatelny.
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

ty vole tak mi vsichni poserte hlavu :lol: :lol: :lol: ---- cauuu
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“