RM pickups.Radovan Macho snímače
Seymour Duncan-snímače první třídy
Myslím si že bys měl vzít spíš ty RM protože jak si psal že studuješ tak těch pěnez moc mít nebudeš a ty RM sou cenově celkem dostupné a dobrá kvalita!
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Ahojte:)) taak se zase hlasim:D heh:D mam na vas dve prosbicky:)) jedna se tyka komba, ale to nevim, jestli sem patri, tak to pak radsi zacnu znecistovat prave sekci jim urcenou:D heh:D at mate co mazat:D nee,delam si srandu:D ale mam otazecku......naskytla se mi moznost koupit Seymour Duncan Distortion™ SH-6n za hooodne niizkou cenu(samozrejme z ciziny) aa tak bych se vas chtel zeptat, jestli je mam do ty svyy budoucii RG321MH RB vrazit:)) co myslite,hm??:)
Saul píše:Já bych spíš nechal tovární a ušetené peňauze bych šoupl do komba. Ibanezky nemají ty origo snímače vůbec špatné.
hmm, koukam, ze se nasel dalsi vlastnik 321:)) hmm, kdyz jsem koukal na ty navody na vymenu snimacu, tak to asi vzdam:)) heh:D jelikoz jsem uplny jelito, tak by to taky uz nemuselo nikdy hrat:D heh:D
Saul píše:Já bych spíš nechal tovární a ušetené peňauze bych šoupl do komba. Ibanezky nemají ty origo snímače vůbec špatné.
presne tak ty jejich INF3 a 4 jsou docela dobry.
Ano, ale tady nejde o INFy, originál snímače Ibanez nižší cenový kategorie jsou dost hrozný, za mě radši přepájet snímač, než našetřit na lepší kombo...
Saul píše:Tady jde o INFy, protože RG321 má INF3 a 4. Nevím,nevím jestli rozeznáš EMG a "šmejdy" na chrchláku....
nahodou...nedavno u me byl ucitel na elektriku a ten ma epinu LP s EMG81 u krku nevim co ma asi 60ku. a hral na mym Marshallu MG10 a rozdil byl znacnej mel kvalitnejsi zvuk ale i presto docela koukal na ty INFy jak dobre hrajou.
Saul píše:Tady jde o INFy, protože RG321 má INF3 a 4. Nevím,nevím jestli rozeznáš EMG a "šmejdy" na chrchláku....
Jseš si jistej, že tam jsou INFka?
Jestli jo, tak pak sorry...
Jinak slovem EMG bych neplýtval, nerad je srovnávám se "šmejdy", protože moje oblíbený snímače jsou někde trošku jinde
Já bych do těch SD šel, jestli jsou za supr nízkou cenu tak i kdybys je později prodal tady na bazáči tak se ti to vyplatí, mezi tím si koupíš pádlo a vyzkopušíš ty INFy .Jestli se ti budou líbit, tak je tam necháš a prodáš ty SD pokud ne tak je prohodíš a prodáš INFy.Jednoduché jak facka od Macka
hardcore guitarist píše:RG321 má aktivní nebo pasivní snímače?
Hodně blbej dotaz. Pasivní samozřejmě.
Sorry za OT : Buďme schovívaví
Nebudeme, stačilo 4-5 kliků, aby se podíval na jakejkoliv shop, co to má za elektroniku, navíc nevim jak ho to vůbec napadlo, myslim že je na foru dost dlouho, aby zjistil, že se snad nedělaj jinný aktivní snímače než EMG a nejmíň jeden model má i SD. Jenže ta kytara nemá ani SD ani EMG a ibanezovský snímače nejsou aktivní žádný.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::