FENDER - ´62 Jaguar- názor
Pravidla fóra
Kurt - Mustang X Jaguar
Jako hrál na ně, ale radši měl Mustangy. Mrkni na tohle
) http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-ser ... en%7E2004/
Ty jo jagstang se mne vubec nelibi...prijde mne to takovej hybrid mezi jaguarem a mustangem...teda dost nepovedenej 
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Já myslel, že kurt hrál na Gibsona a mexický Fendry rozbíjel
Jinak jaguára nedoporučuju
.. kamarád měl telecastera s náádhernym zvukem, prodal ho a koupil si jaguára a ten zvuk se vůbec nedal srovnat, tak jaguára zase střelil a koupil si zas Telátko
Nevim,no..fender s humbackerem mi přijde zvláštní..já mám telátko, teď si do něj koupim deluxe snímače s redukcí broomu a jsem naprosto naprosto spokojen
Jinak jaguára nedoporučuju
Nevim,no..fender s humbackerem mi přijde zvláštní..já mám telátko, teď si do něj koupim deluxe snímače s redukcí broomu a jsem naprosto naprosto spokojen
Mexickej Fender TELECASTER + kombo Fender Frontman 212R (100W, 2repro, transistor s 'lampa-like' zvukem - nádherná a uchu lahodící aparatura
)
- Regular John
- caroline22
- Kontaktovat uživatele:
No tak pod snimačema máš přepínače na snimače a potenciometry a nahoře máš přepínač obvodu... V dnešní době se to už nějak nevyužívá... a potom tam máš další dva čudlíky a to je podle me na upravu zvuku každýho toho snimače. Jinak někdo tady říkal, že Fendr s HB neni dobrej. No myslím, že Tele 72 s telecaster Deluxe pickups je dost dobrá kejtraKamahl píše:Budu sice vypadat jako nevzdělanej buran, ale přesto se zeptám; na co má Jaguár tolik přepínačů?
nj ale muzes prepinacem ten snimac vypnout a nebo otacet faze (tak, aby si mel ty dva singly zapojeny paralelne a seriove). To znamena pro dva snimace 4 prepinace.. K cemu tam jsou ty dalsi 2...?.sob. píše:No tak pod snimačema máš přepínače na snimače a potenciometry a nahoře máš přepínač obvodu... V dnešní době se to už nějak nevyužívá... a potom tam máš další dva čudlíky a to je podle me na upravu zvuku každýho toho snimače. Jinak někdo tady říkal, že Fendr s HB neni dobrej. No myslím, že Tele 72 s telecaster Deluxe pickups je dost dobrá kejtraKamahl píše:Budu sice vypadat jako nevzdělanej buran, ale přesto se zeptám; na co má Jaguár tolik přepínačů?
Naposledy upravil(a) mrkendy dne 17.05.2008 14:34, celkem upraveno 2 x.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
v době jako je dnes mám taky jeden kanál a rvu do kytary 3 HB a 5 přepínačů.sob. píše:Tak teď jsi mi v tom udelal totální bordel... Prosťe v době, kdy Jazzmastr to je otec jaguárapřišel na trh ještě asi nebyly dvoukanalový aparáty a tak se snažli ten zvuk nějak upravit. Proto tolik čudlíku a všeho.. Aspon sem to takhle četl...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.