Je pro vas nejoblibenejsi album Nirvany Bleach?

Vše o kapelách a hudebnících ...
krade

Příspěvek od krade »

Pro mě je Bleach jednoznačně nejlepší, vlastně jediný album od Nirvany, který ještě teď poslouchám. Nevermind je moc líbivý, skoro až vlezlý (i když některý pecky jsou samozřejmě dobrý) a ten zvuk je úplně příšernej, studenej, moc vymazlenej...
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Jo Bleach je dobrý album...dřív sem nirvanu dost poslouchal. Je to prostě srdcovka....jednoduchá hudba ale chytlavá :)
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
griper

Příspěvek od griper »

me se nejvic libi In Utero
Nihilist

Příspěvek od Nihilist »

připadá mi že Bleach je ze všech alb Nirvany hudebně nejoriginálnější...jsou tam skvělý nápady, dobrej zvuk a celkově prostě na mě působí nějakým dojmem a navozují u mě zvláštní atmosféru...já hudbu poslouchám podle toho jak na mě působí celkově...nekoukám se na lidi co ji tvoří...jak vypadají nebo kdo jsou ve skutečnosti...v tomhle je podle mě kouzlo Bleach...při poslechu si fakt připadám najednou jinak... :D zni to divně...já vim(mám to album asi rád :) ) a taky si myslím že to bylo období kdy Nirvana hrála to co chtěla...a měla zvuk jaký chtěla...no to na In Utero taky, ale na rovinu to už ani Kurt sám nevěděl co chce... :x
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“