Souboj patnáctek

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...

Které?

Můžete vybrat 1 možnost

31
84%
6
16%

Celkem hlasů: 37

Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Mjkl píše:No když přejdeme do lamp tak se asi rivalita otočí co?
a potrebujes to kam?domu ci do zkusebny? jestli domu tak si vem raci tranda pac ten hraje porad stejne zatim co lampu musis tavit aby jsi z ni dostal naky normalni zvuk.
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

Drobák píše:Jo,tak lampa to je něco jinýho,ale je fakt že marshall nedělá špičku mezi tranďákama a troufnu si říct že to neni ani špička mezi lampama,takovou mesu bych chtěl radši... :wink:
maršál dělá srajdový lampy ale hraje se na ně už víc jak půl století, používaj je i ty nejlepší kapely a kytaristi z celýho světa , Hendrix, Clapton (i v dnešní dobe hraje přes klasickou jcm800), Malmsteen ........., myslim že kdyby bylo něco lepšího tak si to koupěj , jde prostě o typ zvuku.

No k těm kombům , já bych si tady z těch dvou nevzal ani jedno ale to nemá na tvůj výběr žádnej vliv protože musíš jít do krámu a zahrát na to, takovýhle téma by se měly zakládat až po tom co si je vyzkoušíš a nebudeš si jistej.
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Greeg píše: maršál dělá srajdový lampy ale hraje se na ně už víc jak půl století, používaj je i ty nejlepší kapely a kytaristi z celýho světa , Hendrix, Clapton (i v dnešní dobe hraje přes klasickou jcm800), Malmsteen ........., myslim že kdyby bylo něco lepšího tak si to koupěj , jde prostě o typ zvuku.
Co já vim tak Eric Clapton hraje na Fender Basman.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Nechte toho OT!Jinak se to tu zase zvrhne.Věnujte se pouze tématu.Na představy máte SZ,ICQ nebo mail.

Promazal jsem nesmysly - Nero
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

Red bull- Hraje na bassmana ale už dlouhou dobu i na jcm 800 (byl vidět i na koncertu jak tu nedávno byl)
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

mě se ten rolland nelíbí.... to už rozhodně víc valvetronix
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

turbo_MaCk píše:mě se ten rolland nelíbí.... to už rozhodně víc valvetronix
to už je ale zase za jiný peníz. rozhodně ten roland stojí za vyzkoušení. Pokud autor má více peněz, tak souhlasím s tím VOXem. Sám bych ho chtěl na doma.

http://www.bandzone.cz/beastart

kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“