Fender Made in Japan 80-te roky
Pravidla fóra
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Japonsko v 80.letech - to byla podle mě špička ale to opravdu nejen fender ale tokai,Ibanez 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud mi to výjde tak během dvou měsíců budu mít jedno Japonsko doma, zbytek je top secret 
"MOJO" kills modern music...
mexico rulez!
Na amerických fenderoch a hlavne na stratocastroch je treba porobiť úpravy keď ci kúpite ak to už niekto neurobil pred vami.. Hlavne prispôsobiť si ju vlastnému štýtu atď. No možno je pravda, že mám na nástore šťastie ale fakt sú to skvelé nástroje. Hlavne Classic séria je veľmi kvalitná a podľa mňa lepšia ako hociktorý americký standard model.
- Regular John
Re: mexico rulez!
A v čem je konkrétně lepší? Porovnával jsi ty kytary přímo? Protože tyto řeči většinou slyším jen od fanatických zastánců Mexiktomass83 píše:Hlavne Classic séria je veľmi kvalitná a podľa mňa lepšia ako hociktorý americký standard model.
Shodou okolností jsem přesně tyto řeči slyšel na fenderforum od majitelů jak mexik tak amerik.
No popravdě řečeno taky mi to přijde tak trochu jako že onen člověk má hodně dobrej kus, protože taky trochu věřim na to americký oné
ale jako neřek bych že budou zas tak daleko jako ostatní mexikánci. 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
měl sem možnost koupit mexikánce z 80.týho.... Telátko s jednokusovým javorákem a dokonalém blonde laku.... slast.... chyběli mi na něj 2 tisíce 
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
To o kvalitě japonských Fenderů platí pořád, japonský Tele co mám (50´s, Bigsby, 2006) je nechutně dokonale vyrobený. Kdybych lupou hledal, chybu nenajdu. Mechaniky, pražce, všechno - precizní práce.
Japonský Gretsche jsou prý taky kvalita sama.
Japonský kytary (kromě těch levných, většinou stejně vyráběných jinde -Indonesie, Korea) jsou jediný, ktarý bych se nebál objednat bez vyzkoušení.
Japonský Gretsche jsou prý taky kvalita sama.
Japonský kytary (kromě těch levných, většinou stejně vyráběných jinde -Indonesie, Korea) jsou jediný, ktarý bych se nebál objednat bez vyzkoušení.
I´m wheels... movin´wheels
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Porovnaval jsem jeden kus USA Stratu a jeden kus Mexico Stratu,
samozrejme neni kus jako kus, USA byl novej a Mexico bylo rok
2000. Ani na jedne kytare nebylo nic meneno. A vysledek techto
dvou kytar. USA byl lepsi a mel o neco delsi, ale ne zas o moc,
sustain. Zaverem, kdyz si vemu ze cenovej rozdil je cca 18-20 000Kc,
tak USA tedy nic moc a nesel bych do nej pri tak ohromnem cenovem
rozdilu.
Ale opakuji, bylo to porovnani 2 kytar z milionu jinych USA a milionu jinych Mexikancu.
rozdilu.
Ale opakuji, bylo to porovnani 2 kytar z milionu jinych USA a milionu jinych Mexikancu.
- Regular John
A byl to aspoň American Standard? Já tyto kytary taky srovnával a rozdíl tam byl teda dost podstatný. Jinak kupovat nového standarda za 30 litrů mi příjde fakt blbost, když na bazaru se jich vždycky pár válí o třetinu levnějších (já měl toho svého jen za poloviční cenuCheebers píše:Porovnaval jsem jeden kus USA Stratu a jeden kus Mexico Stratu,
rozdilu.
souhlasím s tím že japonsko 80leta byli vyborný. třeba ten můj ibanez to je nástroj kterej už bych v životě neprodal i kdybych neměl na žrádlo. no a jestli cheebers myslí toho mýho strata tak to nebyl delux ale obyč standart fat strat. no pak jsem měl i deluxe ale sss a to bylo žrádlo. nedal se srovnat s tím standartem.
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
A na pivo? :-) :-)necross píše:souhlasím s tím že japonsko 80leta byli vyborný. třeba ten můj ibanez to je nástroj kterej už bych v životě neprodal i kdybych neměl na žrádlo. no a jestli cheebers myslí toho mýho strata tak to nebyl delux ale obyč standart fat strat. no pak jsem měl i deluxe ale sss a to bylo žrádlo. nedal se srovnat s tím standartem.