náhodou dost dobrý impulstallicaman píše:Hmm, je to davno a byli to Limp Bizkit
Co vás ovlivnilo abyste hrali na kytaru?
Pravidla fóra
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já vážně nevím.
Se mi to vždycky nějak líbilo a chtěl jsem to zkusit, brali mě hodně Zeppelinovský sóla ale v té době jsem upřednostňoval nový počítač protože to co jsem měl bylo příšerný. No a když jsem dokopal rodiče k PC tak jsem najednou ztratil metu ke které bych vzhlížel (všichni asi znají
). No a tak jsem si našel tohle fórum a zjistil jsem, že není pozdě začínat tak pozdě
. A pak jsem jak trotl rok pořád rozmýšlel jestli jo a nebo ne. Toho trošku dodnes lituju. Jsem mohl začít o rok dřív.
Jinak hudebně v té době mě asi nejvíc brali Led Zeppein, AC/DC, White Stripes, RATM, Audioslave a prostě samé takové hodně kyarově výrazné věci.
Jinak hudebně v té době mě asi nejvíc brali Led Zeppein, AC/DC, White Stripes, RATM, Audioslave a prostě samé takové hodně kyarově výrazné věci.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Když jsem byl v 5. třídě, tak mě jeden z mých spolužáků řekl o tom, že náš ředitel vyučuje soukromně hru na různé nástroje ( teď již můj bývalý ředitel umí snad na každý nástroj co znám), tak jsem se rozhodl, že se začnu učit taky, chodil jsem k němu čtyři roky a naučil mě dost, ale jednou jsem si na akustiku hrál Smoke on the water od Deep Purple a řekl jsem si, že to neni to pravý ořechový, tak jsem se rozhodl, že si koupím elektriku, na kterou to zní přece jen lépe
, takže by se dalo říci, že mě ovlivnila jenom jedna písnička a to Smoke on the water... 
Jooo ta piseň to je bomba
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
hmmm původně jsem byl rozhodnutý pro bicí...protože mě se bicí líbí hrozně a navíc sem dokázal každou končetinou mlátit něco jiného a mám rychlé nohy a na dvojšlapku by to bylo ideální, ale bydlím v paneláku, takže bych to neměl kam dát ty bicí a sousedi by řvali...pak přišel Alexi Laiho a hned vše bylo jinak. Naavíc kámoš pak prodával kytaru, taak sem si ji koupil a nějaké začátky mě naučil a nyní mám cíl se naučit nějaké songy od CoB komplet včetně sól...bude tto běh na dlouhou trať, ale člověk něějaký cíl mít musí 
No důvod proč sem začal hrát na kytaru byl ten, že si pak budu moct (až se naučim
) zahrát něco co poslouchám když s sebou zrovna nebudu mít žádnej přehrávač či co.
Jinak k výběru kytary mě v pozdější době ovlinil víte kdo. 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Ke hrani me inspirovalo kytaru proste slyset hrat - stavalo se mi ze jsem se obcas pristihnul, jak si tak v duchu "dzemuju" do skladby, proste pentatonika v hlave a jedeme (stava se mi to porad.
), coz me nakonec prinutilo k tomu, abych vzal do ruky kytaru..
A kdybych mel jmenovat kapely nebo hrace co me nejak ovlivnili, byli by to treba Scorpions (ranna era s U. Rothem), Lynyrd Skynyrd, Creedence Clearwater Revival, Peter Green (Fleetwood Mac) a dalsi..
A kdybych mel jmenovat kapely nebo hrace co me nejak ovlivnili, byli by to treba Scorpions (ranna era s U. Rothem), Lynyrd Skynyrd, Creedence Clearwater Revival, Peter Green (Fleetwood Mac) a dalsi..
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
ja ani nevim co me poradne ovlivnilo abych zacal hrat asi jsem si rikal ze kdyz budu hrat na kejtru tak budu fraer nebo tak neco nvm uz....
ted vazne:
skupiny to me nejvic ovlivnily rammsteini a linkin park (pocatky objevovani tvrde kytarove hudby) ...tehdy sem si rikal ze by bylo fajn kdybych nekde hral tvrde riffy jako Kruspe a rval jako Chester....no ted se to pomalu plni....
ovlivnil jsem se asi nejak sam abych na to zacal hrat, chtel sem jsem to zkusit a vyslo to....ted svet ma dalsiho Drop B vola
ted vazne:
skupiny to me nejvic ovlivnily rammsteini a linkin park (pocatky objevovani tvrde kytarove hudby) ...tehdy sem si rikal ze by bylo fajn kdybych nekde hral tvrde riffy jako Kruspe a rval jako Chester....no ted se to pomalu plni....
ovlivnil jsem se asi nejak sam abych na to zacal hrat, chtel sem jsem to zkusit a vyslo to....ted svet ma dalsiho Drop B vola
- wreptile
- Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface
Mně toho ovlivnilo dost... Offspring, Nazareth, AC/DC, bratranci, kteří měli kapelu...
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
mě linkin park a slipknot.
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
tak ja sem zacal poslouchat tvrdou hudbu kdyz sem v 11ti dostal svoji prvni MP3ku , to sem zacal poslouchat Metallicu , Judas Priest , AC/DC a tak dale ...ve 13 mozna 14 prislo COB a rekl sem si to proste nekdy musim umet , kdyz sem na nej koukal jak tam lita a co vsechno dela , proste neco , nikdy sem na nic nehral a rodice mi nechteli dovolit kytaru protoze mi rikali ze by me to nebavilo ,a asi rok nechteli povolit swine
, tak sem pred necelim rokem udelal na maminku hezka ocka , jako jestli ke svatku bych si nemohl koupit ten set Dimavery , kytara kombo vsechno .... no a bylo to .... a bavi me to porad a strasne moc ... a taky , ted me ten rok mrzi 
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mě taky nekoupili nic a rodiče mě nepodporovali - kupoval jsem za svoje.Furt remcali,ale jsem parchant - když jsem jim řekl že teď co hraju nějaký dva roky, tak budu hrát na stejný akci co jejich oblíbenej Zonyga - tak máti docela čuměla.Takže jsem jí to vrátil a jsem spokojen.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- SmallRabit
- Kontaktovat uživatele:
Daron Malakian, Angus Young, Jimmy Page, Kirk Hammet, tihle lide me k tomu asi dokopali a taky jsem se musel nutne zacit necemu venovat a najit novou cestu. Vzdycky jsem chtel umet hrat na nejakej nastroj. Ale v posledni dobe jsou mými vzory J. Satriani, S. Vai, J. Petrucci, R.Hladík.
a clovek je rad, kdyz si muze zahrat, to co rad posloucha
Cort Z42 Brown (Seymour Duncan SH-1 59' + SH-4 JB), combo VOX AD30VT-XL ..., Struny D'Addario EXL 110, Trsátka Dunlop Jazz III