Volba kondenzátoru
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
si pamatuju, jak sem zapojovl těch svejch 5 přepínačů, 3 HB a 1 potu do kytary..,.. absolutně každej z těch snímačů měl jinak rbarevně rozlišený dráty... furt sem lítal na netu ahleda kde kterej jak 
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tím jak točíš postupně měníš humbucker na singl, ne skokem ale postupně o to v tom jde.Koxík píše:A co že to zapojení vlastně má dělat?Demilich píše:No tak to schéma nechápu v tom případě, asi je to hodně prasárna....Nějak jsem to celý nepochopil... To jako že točíš poťákem a tim se ti mění zapojení snímačů?
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No tam kde jsem to našel tvrdili, že si prostě můžeš namixovat ten správný poměr. Tak ta hlasitost asi nebude o moc větší když to budeš mít už jakoby singlový (ne vytočený úplně na singl) protože už budeš svádět většinu signálu té druhé cívky na zem. Prostě kouzla dělat nejdou. 
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
no teda tak bych to neřekl... spíš postupně vypínáš jednu cívku....
Je to volume na jednu cívku ze snímače!
nehledejte v tom zbytečný složitosti
Je to volume na jednu cívku ze snímače!
nehledejte v tom zbytečný složitosti
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele: