Behringer GMX 1200H

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

Janus píše:
Já bych neřekl že je to sh*t, jen odpovídá ceně.

Tak toto je nejmoudřejší přízpěvek 8)
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

vidim, že se to tu dobře rozjelo :) Tak vám děkuju za odpovědi. Nakonec kupuju jenom kytaru a aparatura mě čeká vyměnit jindy. Díky
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

Pejsvidek píše:vidim, že se to tu dobře rozjelo :) Tak vám děkuju za odpovědi. Nakonec kupuju jenom kytaru a aparatura mě čeká vyměnit jindy. Díky
toto se vyplatí udělat nejvíc, pokud dokážeš oželet přítomnost komba/hlavy a čekáš tak narazíš někdy na báječné slevy nebo nabídku na bazaru, a hlavně můžeš přišetřit, tak přeju hodně zdaru při budoucim nakupování 8)
AlienW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlienW »

ok omlouvam se.bohac nejsem coz je videt v tom co mam a na behringer sem nehral.. muze to hrat dobre. omlovam se za sve nazory
kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
Hansen

Příspěvek od Hansen »

AlienW píše:ok omlouvam se.bohac nejsem coz je videt v tom co mam a na behringer sem nehral.. muze to hrat dobre. omlovam se za sve nazory
Nazor je jen nazor, neni se za co omlouvat :p Jen to chce vzdycky vyzkouset i treba ten Stagg, kdyz prijde s necim novym, jestli je to opravdu porad ten starej znamej sh*t...

Bohac nebohac, na tom vubec nezalezi... napriklad ja jsem porad a jeste chvili budu student, na vsechno to co mam v podpisu sem si vydelal brigady/prace pri studiu misto valeni se na koleji a popijeni lahvacu, myslim ze docela se mi to vyplatilo... nehlede jeste na vyborny lidi co sem poznal..
Michalowic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michalowic »

Taky se pridam se svym nazorem..
Mam defacto to samy, ale jako kombo.
Vykon je dostacujici, modulacni efekty to ma pekny, zkresleni se pouzit da, ale neni to nic moc a musi se s tim hodne dlouho srat. Osobne proto zkresluju mym Zoomem, ale kdyz si poslechnes nahravky nasi kapely na http://bandzone.cz/bezdozoru, tak tam je to zkresleny ciste kombem..
Nevim teda jakej bude rozdil ve zvuku hlavy a komba, vedle sebe sem je nemel...ale tusim ze moc velkej ne :wink:
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

já mám kombo z řady LX, které je naprosto stejné jako GMX akorát je to řešené jako multiefekt, ale zvukově je to naprosto to samé, hrál sem v musiccenteru na hlavu a na kombo chvilku po sobě, a zvuk z hlavy byl takovy plnější a sytější, ale to taky samozřejmě zaleří na reprech, já v nejbližší době něco nahraju, abys viděl ze to umí hrát i pěkně
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Díky :) oni se tu ty hlaavy na bazaru objevujou celkem často, takže se ještě rozmyslim a taky musim počkat kolik dostanu vejplatu :) Já chci mít zvuk třeba jako Sepultura nebo Six feet under, takže to bude určitě chtít nějakou krabku před to, jak sem slyšel z bandzone.
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Ahoj já myslím že ten behringer za ty prachy není zas tak špatnej kauf mrkni tady- http://bandzone.cz/fatskewers sousední kapelka , solovy kytarista ma kombo behringer ale nevím jaké jestli gmx nebo to lx... ale hrál jsem přes něho na koncertě aji já a fakt to zas tak špatné nebylo
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Michalowic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michalowic »

Pejsvidek píše:Já chci mít zvuk třeba jako Sepultura nebo Six feet under, takže to bude určitě chtít nějakou krabku před to, jak sem slyšel z bandzone.
To kazdopadne, ja to na koncertech taky krmim krabkou, protoze kombo na muj vkus kresli malo :lol: Ten zvuk na nahravkach je i dost upravovanej na kompu, ale ne moc :wink:
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Moleek

Příspěvek od Moleek »

TeĎ jsem narazil na kapelu Pawnshop a ten kytarista má Apex 2 kejtru a k tomu hlavu Behr LX a zvuk je fakt masakrózní.. v rámci mezí
http://bandzone.cz/pawnshop
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“