nemel jsem ji teda vedle neceho lepsiho, nicmene mi to prislo proste jako dobrej box. v danych cenovych moznostech primo genialni
4x12 Harley Benton V30
Pravidla fóra
Re: 4x12 Harley Benton V30
vcera jsem na tuto bednu odehral koncert a nema ve svy cenovy tride konkurenci. musel jsem teda malicko prekroutit korekce aby se to nehltilo v basech. nema to takovy basy jako mesa nebo diezel 4x12 (vsak taky stoji tretinu ceny!) a ten zvuk neni celkove tak plny ale hraje pekne konkretne a prurazne - nazvucene dvema SM57 (hraju do sterea takze kazda na jednu stranu - zapojuju do kazde pulky toho boxu jiny aparat) to znelo bombasticky. kupodivu hrala dobre i se stratem a to se mi moc casto u V30 nestava. spoluhracum zvuk prisel "dobry" (jakoze za tri), jsou zmlsani z diezelu a mesy. nicmene ja byl docela nadseny, mozna to bylo tim ze vim kolik to stoji. proste za desitku neni lepsi volba. a jenom to potvrdilo domenku o zahuhlanosti diezel bedny, protoze tady jsem mel nastaveni stejny jak na tu mesackou a bylo to presne akorat.
nemel jsem ji teda vedle neceho lepsiho, nicmene mi to prislo proste jako dobrej box. v danych cenovych moznostech primo genialni
nejaky nepravy V30 jsou blbost, jsou to klasicky V30 - stejne jako pouzivaji ti ostatni adidas vyrobci.
Re: 4x12 Harley Benton V30
no konečně někdo zkušenej tohle napsal...znám tu bednu už dost dlouho maj to 2 kámoši(stara 5150, mesa rectifier) a náš druhej kytarista(valveking) a jak psal Kinx, za ty prachy to nemá konkurenci:)