Pražský Výběr 2

Vše o kapelách a hudebnících ...

Jak moc mi závidíte Glennovo trsátko ? :)

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Re: Pražský Výběr 2

Příspěvek od Rainmaker »

minulou sobotu jsem viděl na živo Vildu Čoka s Bypasem a muzika se mě moc líbila hlavně Vilda má pořád krutě dobrej hlas, celej koncert odzpíval naprosto vpohodě (malej klubík kolem 50 ? lidí)
přesto koncert naprosto super a hrál i kačerov jak hurikán :-D

a i kdyby to dělali pro prachy tak co ? Sabbati resp Ozzy v poslední době se o to snažili ale víme jak dopadli

snad se tahle sestava nerozpadne dřív než udělá 1. koncert
Už nehraju, pouze poslouchám ...
jenyceg

Příspěvek od jenyceg »

Já to nemyslel zle , pro prachy. Michalové asi nouzí netrpí a pokud by si ostatní finančně pomohli tím, co umí nejlíp a ještě nás, fandy, při tom pobavili, je to jen dobře, ne?
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

imo ani další členové asi nemaj problém s money

Vilda si už jen tak pro radost koncertuje se svojí kapelou po české republice, taky udělal nějaký muzikály

Klaudius Kryšpín nevím co ted zrovna dělá ale podle mě taky furt někde buší do škopků :-)

na koncert bych určitě šel pokud by to bylo třeba v O2 nebo Tmobile areně v Praze
Už nehraju, pouze poslouchám ...
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

Vilda si jezdí se svým bandem BYPASS, "čombe"Pavlíček taky jezdí se svým projektem, Klauda co odešel od ABBandu je čerstvě členem teplického MOTORBANDu, Jirka Hrubeš zase sporadicky jezdí se svojí partnerkou Janou Kratochvílovou..... vlastně jen Kocábovi aktivyity na poli hudby v současnosti neznám. Co zmiznul iz politiky, tak jako by se po něm slehla zem.

mě spíše v souvislosti s reinkarnací Pražského Výběru v původním složení zajímá, jestli se s basou nemihne na podiu i Ondra Soukup! taky mě zajímá, kde je jejich legendární perkusák Jirka Tomek??
Každopádně se těším!! :)
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“