mini-anketa: jaké trsátko používáte na metal a rock?
Pravidla fóra
1.07 Dunlop tortex (ty fialove) jsou zatím nejlepší trsátka na které jsem na metal narazil
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, mě zase baví, jak neovladáš češtinu ...Red Bull píše:Hmmm představa jak to děláš na koncertě v rychlém sledu mě opravdu bavý.Demilich píše:To jako nestíháš nebo co?Dariel píše:Nikdy jsem si neoblíbil želvy....to ani necítím, že nějaké trsadlo mám.Používám prakticky výhradně Jazz III, popř. něco 2 mm.
Otázka pod čarou:Když někdo píše ''na sóla tamto, na refrény tohleto a na sloky tentononc'' tak to si jako během mezihry šahá pro jiné trsátko, nebo co?![]()
Ne, prostě když chci a vím, že budu teďka jenom šmrdlat sólíčka tak si vemu tu 0.5ku![]()
Jinak všecko drtím 0.73
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se za svojí dyslexii a dysgrafii - někdo z nás pravopis fakt dřel a stejně se mu pletou i,y s,z mně,mě tak promiň že mam vrozenou vaduAdamz Asah píše:Hmmm, mě zase baví, jak neovladáš češtinu ...Red Bull píše:Hmmm představa jak to děláš na koncertě v rychlém sledu mě opravdu bavý.Demilich píše:To jako nestíháš nebo co?![]()
Ne, prostě když chci a vím, že budu teďka jenom šmrdlat sólíčka tak si vemu tu 0.5ku![]()
Jinak všecko drtím 0.73
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
-
dlouhovlasac
sorry ale to je jen výmluva těch co se ve škole neučiliRed Bull píše:Omlouvám se za svojí dyslexii a dysgrafii - někdo z nás pravopis fakt dřel a stejně se mu pletou i,y s,z mně,mě tak promiň že mam vrozenou vaduAdamz Asah píše:Hmmm, mě zase baví, jak neovladáš češtinu ...Red Bull píše: Hmmm představa jak to děláš na koncertě v rychlém sledu mě opravdu bavý.
dyslexie je porucha při čtení a psaní, projevuje se zaměňováním akusticky a vizuálně podobných písmen (popřípadě přehazováním písmen ve slovech nebo úplné vynechávání). Nemá to nic společného s psaním y,i. To je jen o učení.
dysgrafie se projevuje POUZE špatně čitelným písmem a nemá s y,i už vůbec nic společného.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
im using this pick http://kytary.cz/george-dennis-trsittka ... 02:0:0:1:0
na obrazek nekoukejte kytary jako vzdy maji neco blbe v tom to pripade fotku.
na obrazek nekoukejte kytary jako vzdy maji neco blbe v tom to pripade fotku.
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
1.14 od Dunlopu...taková fialová želvička a nemůžu si zpěžovat...ze začátku an rychlí šmrdlání docela problém, záseky atd...ale je to ejn otázka zvyku...
já razím heslo že struna má uhýbat před trsátkem..ne trsátko před strunou
hraju to na riffy i na sola a když si vemu 0,80 tak se mim hraje hrozně divně už....prostě lepší silnější jak měkčí 
já razím heslo že struna má uhýbat před trsátkem..ne trsátko před strunou