Kombo mi dává nechtěnej metalovej zvuk.

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

vikicek píše:
wikxzen píše:A ja si rypnu taky, kdyz po tom OCD tak prahnul, tak jsem mu psal, ze na bazaci tady je OCD k prodeji. Ne, on si pres tatu musel na narozeniny poridit novy, drazsi ... jen proto, ze je novy. :roll:
A můžu se slušně zeptat, co je ti do toho? :?
A muzu se te zeptat proc vubec na to reagujes? :? :?
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

wikxzen píše: A muzu se te zeptat proc vubec na to reagujes? :? :?
Samozřejmě že můžeš. Snažím se pochopit, proč ti vadí, že si koupil efekt nový a ne ohraný? Jako kdyby na tom bylo něco špatně? :shock:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Ale ja nepisu o tom ze mi to vadi. Ja pisu o tom, ze si "take rypnu". Proto mi porad unika tva reakce na me rypani do nej a jestli ti vadi, ze do nekoho rypu, tak holt s tim nic nenadelas. Co dale mas v pripominkach mladej?
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Ale no tak nechte se :?
Já to celkem chápu, taky bych si asi jen tak nekoupil něco z bazáče, nemám rád riziko a ať si každej říká co chce, tak na bazaru je mnohem větší než v krámě. :wink:

Jinak nechápu jak si někdo může koupit takhle drahej efekt "na slepo". Jako když už není možnost si ho někde vyzkoušet tak aspoň hledám ne? Aspoň na youtube nějaký ukázky, nebo na fórech (ano existují i jiná hudební fóra, mnohdy odborně znalejší než tohle - mluvim o tdpri, FDP, gearpage a podobně). Jako když jsem já kupoval ten fuzz tak jsem asi měsíc předem prošel snad všechno na netu kde o něm byla zmínka, ukázka a podobně + porovnávání recenzí s konkurencí atd...
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

wikxzen píše:Ale ja nepisu o tom ze mi to vadi. Ja pisu o tom, ze si "take rypnu". Proto mi porad unika tva reakce na me rypani do nej a jestli ti vadi, ze do nekoho rypu, tak holt s tim nic nenadelas. Co dale mas v pripominkach mladej?
Já se tu nechci nijak hádat, jen mě to udivilo, tak jsem se chtěl zeptat, proč bys do něj měl rejpat, když si koupil něco nového? Když by ti to nevadilo, tak bys o tom asi nepsal ... jo a taky nechápu tvoji připomínku na můj věk .. snažíš se nějak povýšit, nebo co? :D
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Mas smulu v tom, ze nejsem strizlivy, tak jsem protivny! :D Jinak se modum a adminum omlouvam za mensi oftopinku!
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Díky za omluvu, a teď toho OT můžeme, kluci, nechat....
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Little.Sick.Fish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little.Sick.Fish »

Na bazaru se válí jeden zánovní Fulltone OCD, neví o tom někdo něco? :lol:
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Little.Sick.Fish píše:Na bazaru se válí jeden zánovní Fulltone OCD, neví o tom někdo něco? :lol:
Taky jsem si rikal ... :lol:
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

wikxzen píše:A ja si rypnu taky, kdyz po tom OCD tak prahnul, tak jsem mu psal, ze na bazaci tady je OCD k prodeji. Ne, on si pres tatu musel na narozeniny poridit novy, drazsi ... jen proto, ze je novy. :roll:
¨

ale já ho ztoho bazáče koupil...z ameriky bych to neměl asi za dva tejdny....
qwer píše:OCDckem a chce z toho dostat asi nejaky fuzz ala hendrix, tak je to pak tezko...
vůbec. myslim, že z mýho nicku jde poznat co hledam. hard rock taky.

Myslim si, že polovina z vás, co tady pomlouváte mojí volbu ani ocd neznali do tý doby, než sem se o něm tady zmínil. jelikož už ho mám třetím týdnem doma, tak si myslim, že ho už mužu popsat sám
Podle mě je to pěknej malej efekt. na styl, co jsem hledal.
jestli ste si četli nějaký recenze, tak na většině psali na british classic rock....

otázka na qwera
na tématu "Narozeniny, aneb dovoz z USA" si psal, že když si koupim nový snímače(ginson 57 classic krk, gibson burstbucker 1 kobyla), tak to nebude mít přes OCD žádnej efekt....doopravdy si za tim pořád stojíš? většina lidí řekla, že se mám držet tvejch rad, tak se tě chci zeptat....co to podle tebe udělá?

a tohle je pro všechny, qwer mi kedysi napsal SZ, že se mám držet prověřených značek, jako je fulltone zvex apodobně, jelikož sem se před koupí OCD díval na youtube a progutarshop.com, tak mi přišlo, že náhrávky OCD a Fultone Fulldrive 2 jsou z jistýho pohledu podobný (kromě boostu). tak nechápu, co tady všichny namítate....
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“