Vyber komba okolo 7000 na tvrdou hudbu
Pravidla fóra
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Cetl jsi nekdy co to umi? Amp modeling ma to v sobe snad vsechny ty nejlepsi ampy*Twisted.Brother* píše:Za johnson rucim ... skvele aparaty !ale na metalcore ?
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
Pan Vitězslav Štefl je vychvaloval [konkrétně tu sérii, na kterou tu byl odkaz]... Hledal jsem je na netu, ale nakonec jsem koupil Valvetronixe [,,blue serie bo jak to někde nazvali] ... Jestli je lepší než Spider Valve od Line 6, tak si ho připlatím na Vánoce [nebo si připlatím normální 'non-modeling' lampový kombo
]
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Ja byhc rad milenium jm150Marko007 píše:Hudebniny havířov ? Tam jednoho má*Twisted.Brother* píše:Nevím kde je sehnat .. já sehnal T15rko a jsem rád
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10