Mě třeba jo, ty machře...60'Rock_N'_Roll píše:chlape, nas to nezajima[/i]
Danelectro LH Longhorn
Pravidla fóra
- DaveMurray
- 60'Rock_N'_Roll
Co to plácáš, tohle je diskuze o kytaře a veverkoid k ní vyjádřil názor jako všichni ostatní před nim60'Rock_N'_Roll píše:A tak taky si můžu založit topic, kde budu psát, co se mi nelíbí. A nebo lepší! Pojďme si takovejdle topic napsat každej! To bude pohoda. Borče....Joey píše:Mě třeba jo, ty machře...
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- 60'Rock_N'_Roll
- DaveMurray
http://www.dolphinmusic.co.uk/shop_imag ... 5113e6.jpgDaveMurray píše:No prostě jak je kytara tak normálně levou hmatavou ruku máš tak, že palec máš na dřevě krku zezadu a dopředu na hmatník ti jdou 4 prsty spodem...... tahle kytara ma nahoře výřez na to, abys ty prsty nedaval spodem na hmatník ale vrchem... ale na co to je to nevim a kdo to vymyslel taky ne
Kde je na tom jakej výřez?
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
a jsi si tím jistý? já bych řekl, že tam není dřevo aby nepřekáželo palci levačky při výstupu do vyšších poloh, tzn aby se ruka nevyosila z roviny s palcemDaveMurray píše:No prostě jak je kytara tak normálně levou hmatavou ruku máš tak, že palec máš na dřevě krku zezadu a dopředu na hmatník ti jdou 4 prsty spodem...... tahle kytara ma nahoře výřez na to, abys ty prsty nedaval spodem na hmatník ale vrchem... ale na co to je to nevim a kdo to vymyslel taky ne
60'rnr - když se budeš hodně snažit, uvidíš
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- DaveMurray
"jak tam chybí dřevo" maj snad všechny typy kytar, aby ses dostal na vysoký pražce (u superstratů to je snad nejvíc vykouslý, po tom danelectru). S žádnym hranim zeshora to nemá nic společnýho.DaveMurray píše:Stě se to nedá vysvětlit, není to výřez ale je to prostě jak tam chybí dřevo nooo!pošlu sem fotku jak to myslim až ji vyfotim
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- DaveMurray
Ju tu ju, ale takhle: http://uloz.to/965905/nastroj.jpg
jednička je jak se dávaj prsty normálně. že prostě jdou zespoda. A dvojka je jak se dá na této kytaře. Modrá čára je hranice dřeva běžné kytary, díky kterému by se na běžné kytaře nedostaly ty prsty shora tou DVOJKOU.. tahle kytara ma nahoře díru stejnou jako dole tzn že se dá na ní hrát i shora. To jsem si zavařil
jednička je jak se dávaj prsty normálně. že prostě jdou zespoda. A dvojka je jak se dá na této kytaře. Modrá čára je hranice dřeva běžné kytary, díky kterému by se na běžné kytaře nedostaly ty prsty shora tou DVOJKOU.. tahle kytara ma nahoře díru stejnou jako dole tzn že se dá na ní hrát i shora. To jsem si zavařil
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
ano, přesně tak. dá se na ni hrát i zvrchu (což teoreticky jde na spoustu kytar)
ale vážně si nemyslím, že by ten výřez byl za tímhle účelem
EDIT: 60rnr byl smazán DALŠÍ OT příspěvek. ocenil bych, kdyby se to už neopakovalo
ale vážně si nemyslím, že by ten výřez byl za tímhle účelem
EDIT: 60rnr byl smazán DALŠÍ OT příspěvek. ocenil bych, kdyby se to už neopakovalo
Naposledy upravil(a) Dark Axel dne 20.11.2008 15:18, celkem upraveno 1 x.
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Jak kámo, mi to bylo zachvíli jasné, co myslíš, ale že to tak hrotíš a je kolem toho takový humbuk tak to je sranda
No prostě seshore je stejný výřez jak zespoda takže třeba levák by to otočil a dosáhl stejně fajn jako pravák
HAUK
to je teda věc
to je teda věc
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Longhorn
No pěkně se to tady rozjelo... Dík za respektování názoru a rozšíření obzorů co se způsobu hraní týče
Za pár dnů mi tahle basa dorazí dom, tak můžu vyzkoušet! Na Ebay jsem sehnal reissue z devadesátejch let...
Jinak si dovoluju upozornit na nové modely Danelectro na rok 2009
http://www.danelectro.com/guitars_main3.html
Jinak si dovoluju upozornit na nové modely Danelectro na rok 2009
http://www.danelectro.com/guitars_main3.html