Fokus vs. Epiphone Les Paul

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

rehlo3 píše:no ako tak pozeram tie fokusky su nejak 6000 a to uz je prenho moc,skor asi ten epiphone alebo ten bazar ....,videl bi som to na toto - http://kytary.cz/epiphone-les-paul-spec ... 26:0:0:1:0 len nepiste ze je tam ake drevo a snimace a hocico len nech to ladi a funguje
!!NEBRAT!!
Hral jsem na to a hruza,ladeni nedrzelo,snimace strasny,drevo bude taky neco strasnyho,jedine tyhle stary specialy z toho roku tak 2000,ale ty se blbe shanej.

Bejt vami tak koukam na bazar,am se vetsinou vysketne nejakej peknej kousek kolem 4-5k

Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)

freelancer02

Příspěvek od freelancer02 »

Já mám doma Fokusku za 4200,- a mám pocit že hraje líp než by hrál Epi v bližší cenový kategorii.
Humus psal že má Epi std 13 let starou, od tý doby se ale ledacos změnilo a mám dojem že kvalita Epi šla docela dolů. Myslím že když narazíš na dobrej kousek od Fokusu, tak nemusíš litovat že nemáš Epi.
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

Me se zase zda, ze sla kvalita nahoru. Aspon teda zpracovanim. Mozna jsem mel stesti, ale co jsem drzel v ruce melo v pohode prazce a celkove ta kytara vypadala pekne. Driv si tady nekdo na odstavajici prazce stezoval. Navic pokud se podivas, tak ty kytary delaji z mahagonu(druha vec je z jakeho :) ). Nehlede na to, ze o epi jsem tady jeste neslysel, ze by se ji pokroutil krk nebo odesly mechaniky ci praskl mostik, coz jsem o fokusce slysel.
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Hrál jsem v Braunovi na tu černou Epi LP prophecy a bylo to slabý mělo to EMG 81 a 60 a přitom zvuk teda dost pokulhával. dost nepříjemný hmatník co se hry týče a subjektivní pocit ze hry - mělo to úzký krk a šíleně jak bych tak řek pomalý hmatník jestli rozumíte.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“