No já ti svoje řekl už na začátku a narozdíl od těch kterym tu děkuješ,mam dvě komba z těch co volíš doma,tak proto ti o nich něco říkám...ale komu neni rady tomu neni pomoci,takže se tu asi uvidíme zase až budeš chtít kupovat box nebo tak podobně,protože 8" reprákJoha píše:tyjo řeknu neřeště to a řešíte to ještě víc..to sou prostě kluci/chlapi tohleto..chápete, že já mám na kombo jen maximálně do těch 2 a půl litru a že ve wattech radit nepotřebuju?
já jen chtěla poradit, jaká značka má hezkej zvuk, abych si to nemusela zkoušet v nějakej kamennej prodejně..ale toho se asi od vás nedočkám, tak když tohle nevíte, tak to prosím nechtě bejt
Díky (doufám, že teď tu zase nebudou zprávy o tom, jak sem blbá a milionkrát opakovaný to, že bicí nepřehlučim..tak sakra, to je moje věc ne? na to sem se neptala..)
ale jinak těm co poradili děkuju
Randall, Roland nebo Fender?
Pravidla fóra
- AlienW
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem pro randalla. slysim se trochu kdyz hrajem s bubnama ve zkusebne a to bubenik ma dvojslapku.kdyz budes hrat s jednou slapkou a s druhym kytaristem ve zkusebne tak se uslysis zvuk je zahulanej a vojebanej ale a uslysis se to jo. jinak randall aspon z mojich dosavadnich zkusenosti je dobra znacka, sice ted prestupuju na peavey ale bat se ho nemusis
kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
Z Drobákova příspěvku jsem si odnesl velice zajímavou terminologii - Čistý a zkreslený spodní prádlo:)to je super;)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10