HardWire
Pravidla fóra
Re: HardWire
Za ty prachy už můžeš mít tu polyfonickou verzi, na kterou jsem slyšel jen samou chválu.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
- Alternátor
Tak dnes mi dorazil Tube Overdrive CM2 a ten efekt má jednu vadu. Místo Hardwire je na pedálu logo Digitech... asi nová verze. Tím negativa končí. Od první chvilky jsem z něj nadšenej. Bytelná konstrukce, příslušenství, možnosti nastavení, skutečně true bypass, ne jako některé efekty, co to uváděj a výsledek moc neodpovídá... A hlavně zvuk! Když jsem ho použil jako zkreslovadlo do clean kanálu, skoro se mi nechtělo věřit, jak živej a barevnej zvuk z toho lezl. Což ale nebyl důvod, kvůli kterýmu jsem efekt kupoval, takže přišel čas na nastavení zvuku pro nakopnutí zkreslení. Hledal jsem jen chvíli a našel jsem přesně to, co jsem hledal. Odteď používám primární zkreslení aparátu jen jako silnější crunch. Co dodat, ačkoliv digitální mrvítka od Digitechu zrovna dvakrát nemusím, analogová řada HardWire je top mezi efekty.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Souhlas, taky ho mám rád. 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
S tím logem je to zvláštní - taky se mi to stalo, když jsem loni ke svojí starší CM-2 přikupoval ještě novou SC-2 - teď mám vedle sebe dvě kreslítka s různým logem. Přál jsem si to mít sice postaru a sjednocené, ale alespoň je to taková malá "pseudoraritka"Alternátor píše:Tak dnes mi dorazil Tube Overdrive CM2 a ten efekt má jednu vadu. Místo Hardwire je na pedálu logo Digitech... asi nová verze.
Pedály asi měly natolik dobrý ohlas, že se chtěl Digitech jako výrobce znova připomenout - přece jenom i ve spoustě e-shopů byl Hardwire vedený jako samostatný brand a ne jen jako zvláštní produktová řada, a z toho Digitechu sláva zrovna nekapala...
Jinak souhlas, CM-2 hraje skvěle, už měsíce jsem ji nevyndal z boardu...
You can hear them singing out their telegraph code, all the way down the telegraph road...
https://soundcloud.com/darwan23
https://soundcloud.com/darwan23
CM-2 mám taky a je to zatím asi top kreslítko, co jsem měl. Člověk nemusí dlouho kroutit, aby si našel svůj zvuk a s Ampegem GVT si hodně rozumí. Zkreslení je použitelné v celém rozsahu a pro mě je naprosto dostačující. Hodně se mi na něm líbí ty sekvenční potenciometry (snad víte co myslím, nevím jak jinak to napsat)
Můj pedál je zase zvláštní tím, že všude, i na obrázcích, je na něm napsáno Tube Overdrive, ale já tam mám Tube Distortion
Můj pedál je zase zvláštní tím, že všude, i na obrázcích, je na něm napsáno Tube Overdrive, ale já tam mám Tube Distortion
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M