Muzes mi rict, odkud cerpas informace? Novy TS-9ky z Tajwanu podle tebe analogovy nejsou? Nebo treba takova TS-5? Jedinej ToneLok, o kterym jsem si jistej, ze je digitalni, je DE-7. U zbytku jsem naopak presvedcen, ze jsou to normalni tranzistory.nozaki píše:Digital ti nikdy neudela zvuk jako analog.Ibanez ma analogy jen ty stary japonce.Tone Look rada je digi a je to mrdka.Nejlepsi je ty efekty hodit po psovi.S kym jsem se bavil,kdo mel tone look radu tak se tam opozduje spinac,coz je docela zasadni PROBLEM!!!Ale klidne si je kupujte.Za pul roku si povime,jak jsou super.
IBANEZ - Smashbox SM 7..?
Pravidla fóra
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
OMG... kdy uz to skonci? ... oni povidali... je to pravdanozaki píše:Digital ti nikdy neudela zvuk jako analog.Ibanez ma analogy jen ty stary japonce.Tone Look rada je digi a je to mrdka.Nejlepsi je ty efekty hodit po psovi.S kym jsem se bavil,kdo mel tone look radu tak se tam opozduje spinac,coz je docela zasadni PROBLEM!!!Ale klidne si je kupujte.Za pul roku si povime,jak jsou super.
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Zdarec, smashbox není špatný, ale nemá moc průrazný zvuk...je to tak na doprovody...mě se velmi osvědčil marshall JH-1 je dost variabilni průrazný a nedělá žádný bordel...s digitechem nemám moc dobré zkušenosti, ale to bude asi tím, že vždycky, když se mi nějaký dostal do ruky. tak k němu dotyčný měl nějaký behringer ze sady s děsnýma, stím digitechem naprostý maglajz dělajícíma, snímačema. Doporučuju tedy toho marshalla a nebo něco od Bose, i když to už se pohybuje kolem 2 až 3 tisíc.
Stagg Les Paul 830
Ltd-Esp MH205NT DBSB
Laney LX65D
Crate V18-212
Marshall JH-1
Ibannez SM7
Jim Dunlop High Gain
Ltd-Esp MH205NT DBSB
Laney LX65D
Crate V18-212
Marshall JH-1
Ibannez SM7