SlipKnoT
mě se na novém albu líbí snad všecky písničky až na gehenu
, ta je divná
. Jinak corey ukázal, že pořád umí zpívat. Ne jako na albu 9.0 live 
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
jj taktéž jsem spokojen uvítal jsem kytarová sóla , ale občas mám pocit, že některý pasáže jsou už moc "přeslazený"...
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Jim for life...Co ten borec předvádí...uáááh miluju ho...Prostě jeden z nejlepších kytaristů ať si říká kdo chce co chce...Kam se na něj hrabe Laiho...
http://cz.youtube.com/watch?v=nOUYtTI96CU ty jeho melodický linky dá se říct sóla...
http://cz.youtube.com/watch?v=nOUYtTI96CU ty jeho melodický linky dá se říct sóla...
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
No tak kapela jako celek je uplně skvělá sem jejich velkej fanda..
No a abych se vyjádřil jestli James(Jim) nebo Mick...tak umě na 100% James. Přijde mi takovej vic pohodovej a hlavně je to lepší kytarista...proto mě trochu mrzí že ve dřívějších deskách byl hodně řazenej jako druhej a většinu odehrával Mick. Ted už se mě zdá že začínají hrát stejně.. (je to jen můj názor
)
No a abych se vyjádřil jestli James(Jim) nebo Mick...tak umě na 100% James. Přijde mi takovej vic pohodovej a hlavně je to lepší kytarista...proto mě trochu mrzí že ve dřívějších deskách byl hodně řazenej jako druhej a většinu odehrával Mick. Ted už se mě zdá že začínají hrát stejně.. (je to jen můj názor
Ja uz ted knoty moc nemusim driv sem je poslouchal ale pak tak nak upadalo a jak vydali to novy strasny album ahig tak sem s nima nadobro skoncil vubec se mi nelibi a jinak rozhodne mam radsi Micka je mi sympatictejsi podle me umi i lip hrat a hlavne nespolupracoval s KoRnama :-X nebo spis s tim Davisem :-! jako Jim
nevim co ti vadi na tom ze spolupracoval s davisem...no to je jedno prostě jim je borec...JezaxXx píše:Ja uz ted knoty moc nemusim driv sem je poslouchal ale pak tak nak upadalo a jak vydali to novy strasny album ahig tak sem s nima nadobro skoncil vubec se mi nelibi a jinak rozhodne mam radsi Micka je mi sympatictejsi podle me umi i lip hrat a hlavne nespolupracoval s KoRnama :-X nebo spis s tim Davisem :-! jako Jim
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
protoze davise uplne ze vseho nesnasim korn proste podle me neni metal jejich styl oblikani hudba katastrofalni kdyz sem koukal na ty taby co tam hraje basak tak sem se musel smat a co me na tom nejvic vadi je komerce nerikam ze jim neumi hrat asi hrat umi ale nemam ho radHanzbiker píše:nevim co ti vadi na tom ze spolupracoval s davisem...no to je jedno prostě jim je borec...JezaxXx píše:Ja uz ted knoty moc nemusim driv sem je poslouchal ale pak tak nak upadalo a jak vydali to novy strasny album ahig tak sem s nima nadobro skoncil vubec se mi nelibi a jinak rozhodne mam radsi Micka je mi sympatictejsi podle me umi i lip hrat a hlavne nespolupracoval s KoRnama :-X nebo spis s tim Davisem :-! jako Jim
Ber to tak že je to jejich styl...a asi je to jenom Fieldyho styl protože Blind rozhodně není o držení prvního pražce a flákání do struny...
A slapping není zas tak jednoduchá technika...Jejich hudba je sice jednoduchá ale to nemění nic na tom že je poslouchalo a stále poslouchá spousta lidí...až budeš tam kde oni tak se do tebe taky bude asi navážet spousta lidí...a sposta tě bude zase zbožnovat...problém je v tom že se tam asi ani nikdo z nás nedostane... 
radsi budu kvalitni hudebnik kteryho malo kdo zna nez bejt ten co zahraje prd je komercni a zna ho skoro celej svetHanzbiker píše:Ber to tak že je to jejich styl...a asi je to jenom Fieldyho styl protože Blind rozhodně není o držení prvního pražce a flákání do struny...A slapping není zas tak jednoduchá technika...Jejich hudba je sice jednoduchá ale to nemění nic na tom že je poslouchalo a stále poslouchá spousta lidí...až budeš tam kde oni tak se do tebe taky bude asi navážet spousta lidí...a sposta tě bude zase zbožnovat...problém je v tom že se tam asi ani nikdo z nás nedostane...
ok ale ted jinak deme trosku od tematu takze to zmenim na bassaka knotu. Uprimne receno nechapu jak moch dostat cenu grammy za to co predvadi
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele: