SlipKnoT

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět

Čí kytarový styl je vám bližší?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Drobák

Příspěvek od Drobák »

je to pecka...kupodivu...začal sem tomu věřit až když to říkal corey v kerrangu...
Víte že knoti udělali u kerrang rekord?časopis vydal hned 9 druhů titulních stran,na každym je jedna maska,takže 9 variant...to se povedlo jen kiss,ale ti byli pouze 4...
to já jenom takovou perličku...
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

mě se na novém albu líbí snad všecky písničky až na gehenu :roll: , ta je divná :D . Jinak corey ukázal, že pořád umí zpívat. Ne jako na albu 9.0 live :D

http://www.bandzone.cz/beastart

kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Album jsem si sehnal a moje očekávání naplnilo :-) čekal jsem dobré album, dostal jsem ho :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

jj taktéž jsem spokojen uvítal jsem kytarová sóla , ale občas mám pocit, že některý pasáže jsou už moc "přeslazený"...
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Zprvu mi to moc do hlavy nelezlo,ale čím víc ho poslouchám,tím víc se mi líbí.

Napadá mě jakési abstraktní přirovnání k barvám : SlipKnoT,Vol 3 byly takové barevné ... Iowa mi připadá šedivá,černobílá a All Hope is Gone je černé ... přeberte si to jak chcete ;-)
Filthyfan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filthyfan »

Svůj hlas dávám Mickovi....sedí mi víc jeho styl hranísedí mi už jen to jak drží kytaru......myslim že v Pulse of the Maggots se střídaj s Jimem s těma sólama ne?
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

Jim for life...Co ten borec předvádí...uáááh miluju ho...Prostě jeden z nejlepších kytaristů ať si říká kdo chce co chce...Kam se na něj hrabe Laiho...

http://cz.youtube.com/watch?v=nOUYtTI96CU ty jeho melodický linky dá se říct sóla... :P
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
radim556
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radim556 »

ja mam radsi jimiho ale mick je asi v necem lepsi ale jim rychlejsi:D
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

No tak kapela jako celek je uplně skvělá sem jejich velkej fanda..

No a abych se vyjádřil jestli James(Jim) nebo Mick...tak umě na 100% James. Přijde mi takovej vic pohodovej a hlavně je to lepší kytarista...proto mě trochu mrzí že ve dřívějších deskách byl hodně řazenej jako druhej a většinu odehrával Mick. Ted už se mě zdá že začínají hrát stejně.. (je to jen můj názor :wink: )
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
JezaxXx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JezaxXx »

Ja uz ted knoty moc nemusim driv sem je poslouchal ale pak tak nak upadalo a jak vydali to novy strasny album ahig tak sem s nima nadobro skoncil vubec se mi nelibi a jinak rozhodne mam radsi Micka je mi sympatictejsi podle me umi i lip hrat a hlavne nespolupracoval s KoRnama :-X nebo spis s tim Davisem :-! jako Jim
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

JezaxXx píše:Ja uz ted knoty moc nemusim driv sem je poslouchal ale pak tak nak upadalo a jak vydali to novy strasny album ahig tak sem s nima nadobro skoncil vubec se mi nelibi a jinak rozhodne mam radsi Micka je mi sympatictejsi podle me umi i lip hrat a hlavne nespolupracoval s KoRnama :-X nebo spis s tim Davisem :-! jako Jim
nevim co ti vadi na tom ze spolupracoval s davisem...no to je jedno prostě jim je borec...
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
JezaxXx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JezaxXx »

Hanzbiker píše:
JezaxXx píše:Ja uz ted knoty moc nemusim driv sem je poslouchal ale pak tak nak upadalo a jak vydali to novy strasny album ahig tak sem s nima nadobro skoncil vubec se mi nelibi a jinak rozhodne mam radsi Micka je mi sympatictejsi podle me umi i lip hrat a hlavne nespolupracoval s KoRnama :-X nebo spis s tim Davisem :-! jako Jim
nevim co ti vadi na tom ze spolupracoval s davisem...no to je jedno prostě jim je borec...
protoze davise uplne ze vseho nesnasim korn proste podle me neni metal jejich styl oblikani hudba katastrofalni kdyz sem koukal na ty taby co tam hraje basak tak sem se musel smat a co me na tom nejvic vadi je komerce nerikam ze jim neumi hrat asi hrat umi ale nemam ho rad
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

Hej jako nevím no...KoRn sou jediná kapela svýho druhu a svůj úspěch si taky museli vydřít...Jo sice po odchodu Briana je to o hovně ale to němění nic na tom že KoRn je legenda...
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

No upřímně musím říct že mám raději KoRn, než Slipknot. Nemám rád tyhle "šašky" v maskách, jejich hudba mě moc nebaví, jedinej song co se mi zamlouval byl Duality... :?
JezaxXx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JezaxXx »

korny ze vseho nesnasim knoty sem mel rad the heretic anthem, people=sh*t byli skvely flaky ted vazne katastrofa a korni? museli vydrit? mlatit do struny a mackat prvni prazec dokaze kazdej vul
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

Ber to tak že je to jejich styl...a asi je to jenom Fieldyho styl protože Blind rozhodně není o držení prvního pražce a flákání do struny... :wink: A slapping není zas tak jednoduchá technika...Jejich hudba je sice jednoduchá ale to nemění nic na tom že je poslouchalo a stále poslouchá spousta lidí...až budeš tam kde oni tak se do tebe taky bude asi navážet spousta lidí...a sposta tě bude zase zbožnovat...problém je v tom že se tam asi ani nikdo z nás nedostane... :roll:
JezaxXx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JezaxXx »

Hanzbiker píše:Ber to tak že je to jejich styl...a asi je to jenom Fieldyho styl protože Blind rozhodně není o držení prvního pražce a flákání do struny... :wink: A slapping není zas tak jednoduchá technika...Jejich hudba je sice jednoduchá ale to nemění nic na tom že je poslouchalo a stále poslouchá spousta lidí...až budeš tam kde oni tak se do tebe taky bude asi navážet spousta lidí...a sposta tě bude zase zbožnovat...problém je v tom že se tam asi ani nikdo z nás nedostane... :roll:
radsi budu kvalitni hudebnik kteryho malo kdo zna nez bejt ten co zahraje prd je komercni a zna ho skoro celej svet
ok ale ted jinak deme trosku od tematu takze to zmenim na bassaka knotu. Uprimne receno nechapu jak moch dostat cenu grammy za to co predvadi
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

a co predvadi?
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

Postni sem něco co předvádíš ty...mě se zdá že se do těch lidí dokážeš jenom navážet...dopytle až budeš dělat to co oni tak za to grammy budeš rád a třeba si ho taky dáš na hajzl jak on...
Mige11

Příspěvek od Mige11 »

Ja ich nemusím. Ako tých 4 tam chápen ale načo sú tam tí ostatní to neviem.
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“