Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
fixja
last.fm: http://www.last.fm/user/predatorjf
Bandzone: http://bandzone.cz/letrourou

Re: Metallica

Příspěvek od fixja »

Je to Outlaws z roku 2004. http://en.wikipedia.org/wiki/CMT_Outlaws
Co je tam za další lidi nevím, ale už jsem to zkoumal dříve...
Jinak to zní perfektně, škoda, že toho není víc. Country se dostává k mé oblibě poslední dobou čím dál více... :)
Durin

Příspěvek od Durin »

Jakej máte názor na Thing That Should Not Be? Mě osobně se ten song líbí dost, ale spousta lidí, co znám ho spíš nemusí.
John M. William

Příspěvek od John M. William »

Durin píše:Jakej máte názor na Thing That Should Not Be? Mě osobně se ten song líbí dost, ale spousta lidí, co znám ho spíš nemusí.
Verze na albu mi přijde taková moc.. suchá. Celý Master of Puppets je takový moc o kytarách a nic víc, žádné efekty tam ani nejsou pořádně myslim. Ride the Lightning bylo jiné, o hodně lepší zvuk (pro mně), ale tohle je jen můj názor a asi né každý ho sdílí.. Když hráli S&M s Kamenem, bylo to o něčem jiným.. Právě The Thing That Should Not Be je podle mně jeden z nejlepších songů celého koncertu.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?

Tabulatury hudbě škodlivé.
dfleischer

Příspěvek od dfleischer »

souhlas,na S&M je to asi nejpovedenější song (myslim to jak se vzájemně doplnuje s orchestrem-to je jako namočit oříšek do čokolády :D )...ale jinak i na MoP se mi líbí,de z toho cejtit Kirkovo vztah k hororům :twisted:
Durin

Příspěvek od Durin »

Tak tak, o tom jsem se tu taky chtěl zmínit. Na S&M je to naprosto parádní, ale album verzi mám taky rád. MoP je tou svojí kytarovostí pěkná změna, když na to člověk dostane chuť. Alespoň pro mě. Navíc Sanitarium skvělej piece! Ten song se mi dokonce líbí víc, než Nothing Else Matters.
Varach

Příspěvek od Varach »

Slyšel jste někdo tu druhou verzi Battery?Je hraná od D a sólo je zahraný trochu jinak a ''Battery'' se nezpívá sborově, takže to není jen nějak zmixovaný...Na YT je jenom ta normální od E tu druhou jsem někde stáhl a nevím kde...Každopádně je to nářez..Možná větší než ta ''normální''...
Durin

Příspěvek od Durin »

Varach píše:Slyšel jste někdo tu druhou verzi Battery?Je hraná od D a sólo je zahraný trochu jinak a ''Battery'' se nezpívá sborově, takže to není jen nějak zmixovaný...Na YT je jenom ta normální od E tu druhou jsem někde stáhl a nevím kde...Každopádně je to nářez..Možná větší než ta ''normální''...
Upni mi to prosím na durin.cz a hoď sem link, to by mě docela zajímalo :)
Varach

Příspěvek od Varach »

Durin píše:
Varach píše:Slyšel jste někdo tu druhou verzi Battery?Je hraná od D a sólo je zahraný trochu jinak a ''Battery'' se nezpívá sborově, takže to není jen nějak zmixovaný...Na YT je jenom ta normální od E tu druhou jsem někde stáhl a nevím kde...Každopádně je to nářez..Možná větší než ta ''normální''...
To by byla strategická chyba.. :D nevim jestli to najdu, ale zítra se po tom podívám
Durin

Příspěvek od Durin »

Varach píše:
Durin píše:
To by byla strategická chyba.. :D nevim jestli to najdu, ale zítra se po tom podívám
Děkuju :D
John M. William

Durin píše:Tak tak, o tom jsem se tu taky chtěl zmínit. Na S&M je to naprosto parádní, ale album verzi mám taky rád. MoP je tou svojí kytarovostí pěkná změna, když na to člověk dostane chuť. Alespoň pro mě. Navíc Sanitarium skvělej piece! Ten song se mi dokonce líbí víc, než Nothing Else Matters.
Ten orchestr krásně vyplnil prázdná místa, takže proto je výsledek takový jaký je (U The Thing That Should Not Be). Nothing Else Matters se mi ale taky líbilo, nedá se však mluvit o nejlepší písničce, ještě na S&M byla hodně povedená Call of Ktulu (nevím jestli to píšu teď dobře, snad jo). Škoda, že se na S&M nedostala Fade to Black nebo Unforgiven..
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Durin

Příspěvek od Durin »

John M. William píše:
Durin píše:Tak tak, o tom jsem se tu taky chtěl zmínit. Na S&M je to naprosto parádní, ale album verzi mám taky rád. MoP je tou svojí kytarovostí pěkná změna, když na to člověk dostane chuť. Alespoň pro mě. Navíc Sanitarium skvělej piece! Ten song se mi dokonce líbí víc, než Nothing Else Matters.
Ten orchestr krásně vyplnil prázdná místa, takže proto je výsledek takový jaký je (U The Thing That Should Not Be). Nothing Else Matters se mi ale taky líbilo, nedá se však mluvit o nejlepší písničce, ještě na S&M byla hodně povedená Call of Ktulu (nevím jestli to píšu teď dobře, snad jo). Škoda, že se na S&M nedostala Fade to Black nebo Unforgiven..
Call of Ktulu mám hodně rád. A to hlavně proto, že mě to baví hrát. :wink:
Durin

Příspěvek od Durin »

Tohle je skvělej song. Ten nástup do toho sola a začátek toho sola (3:18) mě vždycky nejvíc pošle do sraček. Hustý že se to nedá popsat :D
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Tak jsem se dnes dočetl, že Metallica chystá nové album a dle Larsových slov: "Chceme udělat desku, která bude konkurovat The Wall od Pink Floyd." Tak to mě zajimá jak to bude pokračovat a jak to dopadne :)
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
John M. William

Wocass píše:Tak jsem se dnes dočetl, že Metallica chystá nové album a dle Larsových slov: "Chceme udělat desku, která bude konkurovat The Wall od Pink Floyd." Tak to mě zajimá jak to bude pokračovat a jak to dopadne :)
To si nedokážu představit.. Taky mně zajímá, jak to dopadne..
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Abych pravdu řekl myslím, že Lars je trošku tlučhuba :mrgreen:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
John M. William

Wocass píše:Abych pravdu řekl myslím, že Lars je trošku tlučhuba :mrgreen:
Vypadat na to vypadá, ale moc o něm nevím..
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Lars píše:"Chceme udělat desku, která bude konkurovat The Wall od Pink Floyd."
Jó, taky bych chtěl...
fekál.
Elmoore

Příspěvek od Elmoore »

Wocass píše:Tak jsem se dnes dočetl, že Metallica chystá nové album a dle Larsových slov: "Chceme udělat desku, která bude konkurovat The Wall od Pink Floyd." Tak to mě zajimá jak to bude pokračovat a jak to dopadne :)
no to som zvedavý :shock: inak od Floydu mam radsej Dark Side ako Wall (ten mi pride overated)
Obrázek
ruky(každá ľavá)-->Dunlop Jazz III/Stuby 1.0-->Ibanez RG370DX ,Ibanez V72ECE --> Guitar Rig 4+milion presetov
krabičky:ZveX Fuzz Factory, DoD Yngwie J. Malmsteen 308, Ibanez TS-9/808 modded , MXR Phase 45 - homemade
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Jestli to nejsou jen kecy, tak mě těší, že si metallica dokáže pořád jít za svým a dělá si co chce
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Flajtr píše:Jestli to nejsou jen kecy, tak mě těší, že si metallica dokáže pořád jít za svým a dělá si co chce
Nevím, četl jsem to ve Sparku jako výtažek rozhovoru s Larsem. Nicméně myslím, že by tam nepsali něco co si vymysleli.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“