Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

jj, Yamaoka jak sviň :-)

dobré to je :-) už jsi ve spřízněných :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Borda13

Re: to giof a Mylann

Příspěvek od Borda13 »

k píše:Giof:
díky =) bohužel Akiru Yamaoku neznám, takže mi to nic neříká , ale slibuju že si vyhledám na youtube :P

Mylann:
díky =) do mikrofónu řval kamarád z NY city a v refrénech mu pomáhala kamarádka z Havířova :-)
a jinak ano tu skladbu jsem udělal celou xD
:-D a ja mu pomahal :-D stidi se za me
Obrázek
Ničim struny, ničim trsátka, ničim si prsty, ale nejsem tak bohaty abych si mohl dovolit ničit kytary.
Kytara Cort-X6, Squier Bullet Strat C-Drop, Fender FRONTMAN 15W, Peavey Bandit 65W, Digitech - RP250.
k
Kontaktovat uživatele:

Re: to giof a Mylann

Příspěvek od k »

Borda13 píše:
k píše:Giof:
díky =) bohužel Akiru Yamaoku neznám, takže mi to nic neříká , ale slibuju že si vyhledám na youtube :P

Mylann:
díky =) do mikrofónu řval kamarád z NY city a v refrénech mu pomáhala kamarádka z Havířova :-)
a jinak ano tu skladbu jsem udělal celou xD
:-D a ja mu pomahal :-D stidi se za me

jo pardón zapoměl sem zmínit tady borise, kterej mi pomohl vymyslet ten hlavní riff, kterej sem pak už jen trošku upravil :-)
samozřejmě dostane také podíl ze zisku:D
k
Kontaktovat uživatele:

Dark Axel

Příspěvek od k »

och jaká čest :))
Borda13

Re: Dark Axel

Příspěvek od Borda13 »

k píše:och jaká čest :))
No toto :D :D :D
Obrázek
Ničim struny, ničim trsátka, ničim si prsty, ale nejsem tak bohaty abych si mohl dovolit ničit kytary.
Kytara Cort-X6, Squier Bullet Strat C-Drop, Fender FRONTMAN 15W, Peavey Bandit 65W, Digitech - RP250.
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Kde jste nahravali? :) Nejake studio? Ci poradna zvukovka a naucena prace se softwarem doma na kolenach??? :) Finalni mastering taky doma nebo profi? :) ... Fakt me to zaujalo...
k
Kontaktovat uživatele:

home studio

Příspěvek od k »

Mylann píše:Kde jste nahravali? :) Nejake studio? Ci poradna zvukovka a naucena prace se softwarem doma na kolenach??? :) Finalni mastering taky doma nebo profi? :) ... Fakt me to zaujalo...

mnó zvukovka obyč externí M-Audio Fast track pro :-) jinak jen cubase a k tomu všelijaké vst pluginy, tendle song sem mastroval opravdu dlouho, ne tak jak ten předchozí :)
tudíž vše jen doma, nebudu přece utrácet prachy za takovédle zbytečnosti :D
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

ja hlavne gratuluju k tomu projektu jako celku a hlavne k tomu home masteringu, vyborna prace. ta muzika sice neni muj salek kavy ale mam obdiv k te trpelivosti a praci co za tim stoji ;)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Tak to mate obdiv :) ...taky bych se mohl naucit s tema programama pracovat :D ...
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Jak jsem předtím pořád sliboval, že něco postnu, tak tady něco máte, omlouvám se za špatnou kvalitu, je to nahrané přes takový malý přístroj, na zkušebně Live v 9 Hodin ráno, navíc je to naše druhá zkouška s touto kapelou (přesněji, minulou kapelu jsme museli přejmenovat, kvůli shodě jmen, a odešel nám saxík, a jeden kytarista, změnili jsme zpěvačku a přibrali perkusáka a klavíristu/klávesáka)

takové info, autorka písně je naše zpěvačku, hudbu jsme dělali já a klávesák, teda hlavně on

http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/230 ... .02MB.html

EDIT: Jmenujem se SOUNDWAVE
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Graywolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Graywolf »

http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/184 ... .06KB.html

po dlouhé době jsem něco nahrál, původně the gargoyle od gilberta, zpomalený a na začátku jsem trochu ujížděl.. .ale prstě, no :)
btw, hraju dva roky.
Márty007

Příspěvek od Márty007 »

DJmanasek píše:Jak jsem předtím pořád sliboval, že něco postnu, tak tady něco máte, omlouvám se za špatnou kvalitu, je to nahrané přes takový malý přístroj, na zkušebně Live v 9 Hodin ráno, navíc je to naše druhá zkouška s touto kapelou (přesněji, minulou kapelu jsme museli přejmenovat, kvůli shodě jmen, a odešel nám saxík, a jeden kytarista, změnili jsme zpěvačku a přibrali perkusáka a klavíristu/klávesáka)

takové info, autorka písně je naše zpěvačku, hudbu jsme dělali já a klávesák, teda hlavně on

http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/230 ... .02MB.html

EDIT: Jmenujem se SOUNDWAVE
Dobré to je. Hutné. Plné zvuku. Škoda, že to není lépe nahrané a zanikají tam vokály.
Squier (Fender) Deluxe Hot Rails Strat® (olympic white)
Trace Elliot Super Tramp 100W
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Re: new song

Příspěvek od cerfotoc »

k píše:zdravím lidi =) dlouho sem tu nebyl, nebyl nějak čas, měl sem hafo práce přes vánoce, ale snad to stálo za to :-)
pokud mrknete sem

www.bandzone.cz/theinternetproject

a pustíte si skladbu jménem new song, tak můžete s libostí kritizovat.
Tato skladba se vytvářela fakt dlouho, zvuk sóla je hnusný, lepšší sem prostě nenakroutil a taky to není nijak perfektně zahrané, nejsem žádnej sólista, bohužel :-) A jinak co mi ještě vadí je možná ta hlasitost, asi to moc křičí že ? no uvidíme co mi k tomu napíšete, zatím ahoj =)
tak to se mi fakt hodně líbí, máš talent! Přidávám do oblíbenejch! Bicí jsou taky dělaný na PC? a kdyžtak v jakým programu prosím:) já bych taky chtěl udělat nějakej podobnej sólovej projekt, ale bicí na počítači vůbec neumim, jenom základní rytmy v Guitar Pro :D tak jestli můžeš doporučit nějakej program, díky :wink:

edit: a ještě jedna věc, nemohl bys mi poslat ty mp3 třeba emailem? ja bych si to chtel dat do mp3:D neboj žádný jiný záměry s tim nemam, ale jestli nechceš tak nic:)
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Dariel
last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
Kontaktovat uživatele:

Re: new song

Příspěvek od Dariel »

k píše:zdravím lidi =) dlouho sem tu nebyl, nebyl nějak čas, měl sem hafo práce přes vánoce, ale snad to stálo za to :-)
pokud mrknete sem

www.bandzone.cz/theinternetproject

a pustíte si skladbu jménem new song, tak můžete s libostí kritizovat.
Tato skladba se vytvářela fakt dlouho, zvuk sóla je hnusný, lepšší sem prostě nenakroutil a taky to není nijak perfektně zahrané, nejsem žádnej sólista, bohužel :-) A jinak co mi ještě vadí je možná ta hlasitost, asi to moc křičí že ? no uvidíme co mi k tomu napíšete, zatím ahoj =)
:shock: :shock:
Tohle že jde udělat doma na koleně?Smekám!

:arrow: DJmanasek:Škoda že se to tak tluče, jinak je to parádní :)
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Fakt se omlouvám, je to nahrané narychlo, najednou, a není to vyvážené, ale koncem ledna snad bude nahrávací studio, jinak 22.1.2009 hrajem v ostravském klubu templ, tak se stavte kdyžtak :)
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

tady pridavam intro u koncertu HYDE PARK o Red Hot Chili Peppers.Je to bass cover...natoceno na prvy krat:D

http://www.youtube.com/watch?v=dnUpEOx- ... annel_page
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

BUDAJ-31 píše:tady pridavam intro u koncertu HYDE PARK o Red Hot Chili Peppers.Je to bass cover...natoceno na prvy krat:D

http://www.youtube.com/watch?v=dnUpEOx- ... annel_page
paráda, miluju basu :D
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
tele.kom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tele.kom »

pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

tele.kom píše:Můj cover White Stripes 8)

http://www.youtube.com/watch?v=LVBY2ZHvsro
fajn :)
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

pupack píše:
fajn :)
hej ty si tady asi jedinej kdo hodnotí skoro všechno :D já se na to obojí teda taky koukal, ale bylo to pozdě večer a byl jsem moc mimo na to abych si udělal názor, vim že dojmy byly pozitivní ale teď už si to zas moc nepamatuju, tak sorry chlapci :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“