Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Re: Metallica

Příspěvek od Rainmaker »

to je vtip ? to je strašný, mrknul jsem se i na nějaky videa kde už vystupovali s Lou Reedem na nějakym vyročním koncertu a že by to bylo nějak oslnivý to ani nahodou

kdyby si pozvali třeba Satrianiho nebo někoho podobnýho kdo má moderní cítění pro hudbu tak ok ale nějakyho starýho dědka ?
who the f*** is Lou Reed ?

za tohle Metallicu budou její fanoušci nenávidět
to je jak kdyby Iron Maiden udělali koncert se symfonickým orchestrem v době kdy to dělali všichni :)

a Dead magnetic považuju za velmi skvělý album !!!! a doufal jsem že po se dají na správnou vlnu ale asi ne
Už nehraju, pouze poslouchám ...
p81

Příspěvek od p81 »

to nie je album metallica.
..."Hudbu a texty pôvodne začal Lou Reed tvoriť pre divadelné predstavenie v Berlíne"...
LP+VHT
Durin

Příspěvek od Durin »

Asi už jim šplouchá na maják, dědkům :D

P.S.: Pro případné flejmery, kteří by mě začli napadat za to, že v 50 člověk ještě neni žádnej dědek:
Obrázek
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

arciluficer: To bylo trochu krutý heh :mrgreen:

Ta nahrávka bude zajímavým zpestřením mého posluchačského života, docela se těším. The View mi přišla hodně zajímavá a hodně temná. Fandím jim dědkům, přecijen, zkusit něco jiného, orginálního a jít s kůží na trh, na to má dnes málokdo koule - pár lidí to dělá a ten zbytek? Tak ten jen kritizuje - haha!

http://soundcloud.com/loureedmetallica/the-view
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Pokud ostatní písničky nebudou jen takovéto předříkávání tak proč né, ale nemůžu si pomoct nelíbí se mi to stylově. Prostě hudba a čtení textu (a ještě hudba nic moc). Jinak ten konec už měl grády od 4. minuty se mi to líbilo :D
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Mastr

Příspěvek od Mastr »

5 minut jednoho riffu s dědou čtoucím proslov... totální nuda. Kdyby ten riff aspoň nebyl tak sračkoidní, ale tohle se fakt nedá... Uvidíme až bude venku zbytek. Třeba tohle udělali schválně aby se zas pubescenti na netu hádali do krve a až to vyjde bude to jiné.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
tele.kom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tele.kom »

who the fuck is lou reed? :D grow up guys
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

tele.kom píše:who the fuck is lou reed? :D grow up guys
:lol: :lol: :lol: No nehraje metál no ....
John M. William

Příspěvek od John M. William »

Nějak extra metallicu neposloucham a to, co tvoří teď, na tom bude po této ukázce asi stejně. Čekal jsem nějaký posun, pokrok.. Nemůžu si pomoct, mně to přijde prostě nějaký postavený na hlavu. Není sice dobré soudit z takového kousku jejich celkový počin, ale jestli bude výsledek tutomu podobný, tak to půjde nejspíš kolem mně.
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?

Tabulatury hudbě škodlivé.
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Interview s Jamesem z Brazílie:

"Lulu' is one of a kind", says Metallica's vocalist about their record with Lou Reed

A little before Metallica's show, which closed the Sunday night at Rock In Rio, James Hetfield, the band's vocalist and guitarist, met with his old friends from Sepultura backstage.

Andreas Kisser, the Brazilian band's guitarist, asks him if he intended to play some songs off "Lulu", the awaited (and improbable) album Metallica recorded with Lou Reed, due to be released on October 31.

"No way", Hetfield says. "It's not festival music, let's put it this way."

When interviewed by Folha later, the musician said "Lulu" shouldn't even be considered a Metallica album. "It's very different. It's not a new Lou Reed album either, it's Lulu's first album", he affirms.

The album's title, which Hetfield applies to both the record and the "band" with Lou Reed, comes from the two plays by German writer Frank Wedekind (1864-1918), known as "the Lulu plays", for which Reed started writing a score that ended up becoming the album.

In the interview, Hetfield says "Lulu" is a "very adult and very deep album", and commented on the partnership with Lou Reed:

FOLHA: You said "Lulu" wasn't "festival music".
JAMES: When I want to listen to "Lulu", I put my headphones on and tell everyone to leave the room. It's a very individual and different experience. It's one of a kind, that's why we're calling it "Lulu" instead of "Lou Reed & Metallica".

FOLHA: How did this project with Lou Reed come to be?
JAMES: He invited us. I didn't want to do Lou Reed covers, so, when he came to us with this idea [of reworking the songs Lou had written for the play], it was perfect. We'd take his lyrics and write music to fit them. We jammed and it was remarkable, we were just as shocked as he was with how fun, intense and good it was sounding.

FOLHA: What did you think of him?
JAMES: He's very intellectual, but he's also got a "kid side". He plays with your mind if you let him. We didn't (laughs). As a lyricist, he's a genius. He's unique.

FOLHA: Did it come out as an experimental work?
JAMES: Nothing too crazy. It has his intense vocals and Metallica stuff. It's hard not to sound like Metallica, even when we tried. But I think it's great, with typical Lou Reed songs, some upbeat songs and some slow, heavy songs. And some of the fastest stuff Lars [Ulrich, drummer] has ever played in his life.

FOLHA: Metal fans can be quite resistant to changes. Do you fear a bad reaction from your fans?
JAMES: Fans are demanding and they can be mischievous, they write stuff they wouldn't say to your face. We've dealt with that before. But it's okay, this album isn't for that. It's for us, it's for Lou Reed. We're writing the next Metallica album, so they can wait for that instead.

FOLHA: Would it be an album for Lou Reed fans?
JAMES: They'll probably hate it, too. I don't know, the album is for whoever likes it. We made it, it was fun and it sounds fantastic to us. It can open some people's eyes, or not.
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Kůň

Příspěvek od Kůň »

Miluju jak to ohromný stádo bezmozků hejtuje lulu. Co tim kdo dokáže? Lou i Metallica to chtěli udělat přesně takový, jaký je a sou s tim spokojený a to je přece hlavní. Jsou to muzikanti, dělaj hudbu, jaká se jim líbí a jakou chtěj, proč by je jako mělo zajímat co si o tom kdo myslí? Mně se to líbí, protože je to divný, nic takovýho sem snad neslyšel. Nenadávám že to neni Metallica, protože nejsem idiot a vim, že to neni album Metallicy. Spoustě lidí tohle nějak nedochází i přesto, že je to všude napsaný. Neni to divný?

Kdybych chtěl slyšet další album se stejnejma songama, tak si přece můžu poslechnout Megadeth nebo Slayer, který nikdy neměli koule na to vyskočit ze svý tvrďácký škatulky a 30 let servírujou svejm fanouškům to samý. Nic ve zlym proti nim, jejich hudba se mi líbí, ale neumim si představit, jak by mě bavilo celej život hrát to samý.

Metallica má můj respekt za to, že do tohohle šla a těšim se jak to bude celý znít. A doufám že u toho popuká co nejvíc hlav všemožnejm internetovejm chytrolínům, který nedokážou přijmout nic jinýho než to co maj rádi oni.

Lulu je už teď úspěšná.
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

Neni to divný?
neni
když vyšlo black album spousta metel tvrdila, že už to není Metallica...
ortodoxní to budou tvrdit vždy a všude,
Anthrax, jediný pořádný metálek fistful of....atd
Další zrádci,P.Lost,Anathema
Nejlepší alba Smrtky, scream bloody..,leprosy...
Otcové černeho kovu, Venom.
OrthoMetalfans nemaj rádi změny, milujou staré dobré časy, kdy metal byl metalem, cassete player přehrával master of puppets a prsaté dlouhonohé blondýny jim ležely u nohou.
Jo to byla doba tenkrát v JZD.
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Hehe, s těma kozatejma blonckama jsi to trefil. Zajímalo by mě, jaké to bylo být v kůži Metalliky v období '86 až 93' - řekl bych že by to mohla být taková nonstop eufórie trvající 7 let. Sex, chlast, rock'n'roll a svoboda. Neředěná svoboda s k*ndama u kotníků heh :mrgreen:
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

1983 - Riff 'em All
1984 - Riff the Lightning
1986 - Master or Riffs
1988 - ...And riff for all!
1991 - Riff Album / Rifftallica
1996 - Riff
1997 - ReRiff
1999 - S&R
2003 - St.Riff
2008 - Riff Magnetic
2011 - LuLu...wtf?
Durin

Příspěvek od Durin »

r0nn!e píše:1983 - Riff 'em All
1984 - Riff the Lightning
1986 - Master or Riffs
1988 - ...And riff for all!
1991 - Riff Album / Rifftallica
1996 - Riff
1997 - ReRiff
1999 - S&R
2003 - St.Riff
2008 - Riff Magnetic
2011 - LuLu...wtf?
:D :D :D
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Kůň

Příspěvek od Kůň »

Je to hezký...mít prachy na kravinky tak proč ne.
sir

Příspěvek od sir »

Rainmaker píše:...za tohle Metallicu budou její fanoušci nenávidět...
Ti hloupí ano. Metallicu respektuju. Už jen za to, že si hrajou, co chtějí a na co mají "chuť". Nezůstávají v jedný škatulce, aby se u fanoušků "nepoškodili". Mám rád všechna alba, protože hudba na nich je různorodá. Určitě je tahle cesta zajímavější, než stejně znějící debut a poslední deska po 20, 30 letech.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Nejvtipnější mě na tom všem příjde jak jdete do extrémů. Ten kdo řekne, že se mu to album nelíbí je hned zatvrzelej Metallicař a nic nepochopil. Já mám rád všechny alba, nějaké méně jiné víc. Např. St. Anger je podle mě úžasné. Ovšem tohle mě zatím nenadchlo, ale neznamená to, že Metallicu teď budu nesnášet a nadávat na ni. Prostě dál budu poslouchat ty songy co mám rád. Nechápu co tu pořád řešíte.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“