Olihen píše:http://www.youtube.com/watch?v=1YNhrLL6 ... annel_page
sem sice klávesák a todle sem postoval už do sekce vaše skupiny,ale tam to asi nikdo moc nečte .Chtel bych znát názor na to jak hraju od nekoho nezaujatého a hudebne zbehleho.Je to aspon trochu poslochatelny?
dobrý ten zvuk je hodne dobrej k tomu songu, jestli mas chyby ci ne ja u moc nepoznam, jako posluchaci mi to znelo v pohode, klavesy jsou fajn.
Jinak jsem koukal i na ten cover Nightwish tak super, i kdyz tam uz par chybiček slyset bylo i pro me jako laika, lec tusim ze to byly jen preklepy, prehmaty.. jinak ten song celkove paráda. Jen tak dál Taky bych rád klávesy, ale na ty uz nemam cas
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
sem sice klávesák a todle sem postoval už do sekce vaše skupiny,ale tam to asi nikdo moc nečte .Chtel bych znát názor na to jak hraju od nekoho nezaujatého a hudebne zbehleho.Je to aspon trochu poslochatelny?
chlape jakožto klávesák říkám že je to gut =) občas ti ujede rytmika , sem tam nějaký překlep, ale je to fajn
Super, moc se mi to líbí. Skvěle se to poslouchá ...
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S) Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112) Mikrofón: Apogee MiC Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus YouTube kanál: Adamz Asah's covers
zdravím =)
ej chtěl bych vám představit 4fun kapelku s názvem pračka www.bandzone.cz/pracka =) hraju tam na kytaru
kamarád hraje na basu http://bandzone.cz/maniacalgrooves
zbytek osazenstva válí na vše ostatní
toho prvního songu si nevšímejte, ten byl z mých prvních které sem mixoval,masteroval takže sux xDDD ale doporučuji poslechnout si hypermarkét =) snad se vám zalíbí
zatím =)
Naposledy upravil(a) k dne 15.01.2009 20:15, celkem upraveno 1 x.
Dark Axel píše:Muaaa, tak to se mi líbí nebýt toho zpěvu, zní to trochu jak Nickelback
ten zpěv je velice osobitý ale nevadí
jen mám výhradu - přijde mi to hodně řpeřvané, možná by to chtělo zmixovat trochu lépe
no jo díky za kritiku =) je pravda že sem ten mastering trošku šulil, páč sem to chtěl mít rychle hotové
Mne se to libi, ale ten zpev vubec... Jeho barva, a trochu je to holy...napr. malo podzpevu... Ja teda nejsem zadnej zpevak, ale zda se mi to trochu v teto hudbe divny...
docela dobrý hele, jak dlouho hraješ?
pokud bych měl něco zkritizovat (což normálně nedělám, ale jinak by můj komentář byl celkem nicneříkající) tak možná bych trochu zapracoval na technice těch bendů a vibráta, nemělo by se natahovat u bendů prsty a vibrato... no nejsem nějakej expert podle učebnic (nikdo mě nic neučil) ale řek bych že tak jak ho děláš ty to nebude správnej způsob. Já jsem ho dřív taky tak dělal a imho lepší je to dělat do stran (nahoru dolu) místo takovýho toho ježdění v jednom pražci.
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Díky.
Těžko říct jak dlouho hraju. Já jsem hrál 5 let na klavír vážnou hudbu a pak jsem přesedlal na akustiku a teprve před 3 lety jsem si pořídil první elektriku a začal hrát 60. a 70. léta. Kdybych cvičil pravidelně,tak už hraju třeba jako Radim Hladík ,ale při mojí lenosti mu nebudu nikdy sahat ani po kotníky
dneska sem poprve zkousel nahravat pres svuj zoom g2.1u a musim se s vama podelit o tudle kravinu co sem nahral okamzite po zprovozneni nahravani pres usb, nedavam to sem kuli ty nahravce, je to jen co me prvni napadlo ze bych nahral za 2 minuty ale kuli tomu jak sem unesenej z toho jak je to snadny a jak to zni slusne i bez poradnyho nastaveni:)
majkie píše:dneska sem poprve zkousel nahravat pres svuj zoom g2.1u a musim se s vama podelit o tudle kravinu co sem nahral okamzite po zprovozneni nahravani pres usb, nedavam to sem kuli ty nahravce, je to jen co me prvni napadlo ze bych nahral za 2 minuty ale kuli tomu jak sem unesenej z toho jak je to snadny a jak to zni slusne i bez poradnyho nastaveni:)
nevim jak to zhodnotit protoze tenhle typ muziky ani nehraju ani neposloucham, ale muzu rict to, ze to zkresleni mi moc nelahodilo ale je to proste co zoom dal takze doufam ze se prida nekdo s hodnocenim a ja budu cekat na komplexnejsi nahravku co sem postnes priste
jinak to nahravani je s multakama dneska fakt snadny, kdyz jsem poprvy nahraval s PODxt mel sem radost jak dítě spis jde pak o to jak to zní, tak pak postni nejakej song, cusik
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge