Bicí do začátku..?

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Re: Bicí do začátku..?

Příspěvek od Monikad »

Windy píše:takže je méně výrazná než ta s rovným?
není méně výrazná, jen zvuk je jakoby jemnější na sešlápnuté, při polootevřené hajtce je to pořádní nářez.... jediný rozdíl je že to dostatečně důrazně nezazní, pokud ji jen sešlapuješ nohou.....
pro mě jako rockerku je zvlněná hajtka docela i fajn volba...... kdyby ji Anatolian měl v nabídce, určitě bych do ní šla;)
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
rikl70

Příspěvek od rikl70 »

Sabian B8 v sade. http://www.music-city.cz/sabian-b8-2-pa ... 13618.html
Tak zatím staci.
EB Roland HD3, Balbex 5A hikory, sluchátka Roland RH-200, bicí monitor Roland PM-03, Software Roland DT-1 V-drums Tutor.
necibici
Moderátor
Bandzone: bandzone.cz/attacus

Příspěvek od necibici »

Přesně tuhle variantu 14,14,18 máme doma,ale smíchanou...
Takže ti to v poho vyměnili? Já myslim že na doma to bude o.k. :)
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
rikl70

Příspěvek od rikl70 »

V kytarách mi vrátily peníze a jelikož jsem byl už tak nějak rozhodnutej koupit tuhle sadu.. Prostě jsem se bal, ze mi zas něco narvou :D .., ale oni ji zrovna neměli, tak jsem cestou ještě vyrazil do musiccity a tam ji vzal.
Desi me jedna věc, ze me crash tak nějak lip zni z ty mosazi od meinla než tato.
Tak ještě nemám zatím vytříbený vkus, tak uvidim.
Jinak ještě varovani. Kdo se chce vydat na nákupy do Praglu a je venkovan jak já od Hradce nebo Boleslavi, tak pokud nemá trpělivost jak já, tak at si to radši objedná. Jizka už je zas rozvrtana.
EB Roland HD3, Balbex 5A hikory, sluchátka Roland RH-200, bicí monitor Roland PM-03, Software Roland DT-1 V-drums Tutor.
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

rikl70 píše:...Jinak ještě varovani. Kdo se chce vydat na nákupy do Praglu a je venkovan jak já od Hradce nebo Boleslavi, tak pokud nemá trpělivost jak já, tak at si to radši objedná. Jizka už je zas rozvrtana.
Sorry za OffTopic ale jak souvisí oprava Jižní spojky s tím že jedeš do Prahy od HK nebo MB?? :))) Jakmile by ses totiž ze své strany měl dostat na "Jižku" pak už si spolehlivě přejel a míříš někam na Benešov nebo Tábor :))))
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
necibici
Moderátor

Příspěvek od necibici »

O.T.To já jel jednou z dovči od Kutný Hory na Cheb a zabloudil do Zbraslavi.... :lol: Pražákům,těm je tu hej...
rikl70

Příspěvek od rikl70 »

Monikad píše:
rikl70 píše:...Jinak ještě varovani. Kdo se chce vydat na nákupy do Praglu a je venkovan jak já od Hradce nebo Boleslavi, tak pokud nemá trpělivost jak já, tak at si to radši objedná. Jizka už je zas rozvrtana.
Sorry za OffTopic ale jak souvisí oprava Jižní spojky s tím že jedeš do Prahy od HK nebo MB?? :))) Jakmile by ses totiž ze své strany měl dostat na "Jižku" pak už si spolehlivě přejel a míříš někam na Benešov nebo Tábor :))))
No možná jsem měl upřesnit ty Kytary v Modřanech. :)
Pak je to D11 s výjezdem na Černáku. Příště bych to snad vzal přes Brod a Říčany..
Windy

Příspěvek od Windy »

Bicí do začátku?
co třeba takovéhle. Evidentně se dají použít i do studia :-D
http://www.youtube.com/watch?v=L_KejZzSdZQ
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

rikl70 píše:...Pak je to D11 s výjezdem na Černáku. Příště bych to snad vzal přes Brod a Říčany..
No jasný.... chápu že si to psal ve srandě, ale ono fakt, co je otevřená ta spodní část pražského okruhu, tak je tohle naprosto nejrychlejší a nejefektivnější cesta, byť není úplně nejkratší. Sama když jedu do rovnou do Modřan v pracovní den dopoledne či odpoledne (žiju v Kolíně), tak rozhodně nemířím někam na černý Most nebo na Počernice a pak vnitřkem města po Jižní spojce, ať už přez Krč, či nějak po magistrále přez Pankrác, případně po nábřeží přez Bráník, do Modřan, ale jasný že před Prahou uhnu někam na Říčany a Uhříněves a po tom okruhu k Modřanům :idea:
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

Windy píše:Bicí do začátku?
co třeba takovéhle. Evidentně se dají použít i do studia
... v 0:40 jsem si málem cvrkl... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ty slevy na Kytarách za 2000,- jsou fakt lákavé. Jestli necibici slintá, tak já mám horečku a třes v rukou. Nebo to může být začínajíci Parkinson :) . Kdybych neměl teď nějaké výdaje (nové Mapexy), vybral bych si stoprocentně.

...jinak nevím vůbec o čem mluvíte. Já byl v Praze autem 1x v životě a nechal jsem to stát u prvního metra :D :D
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

zzbar píše:
Windy píše:Bicí do začátku?
co třeba takovéhle. Evidentně se dají použít i do studia
... v 0:40 jsem si málem cvrkl... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ........

...jinak nevím vůbec o čem mluvíte. Já byl v Praze autem 1x v životě a nechal jsem to stát u prvního metra :D :D
ten člověk je vysloveně sjetej nebo nesvéprávnej a léčba selhává, jinak si to neumím vysvětlit :roll: :D :D :D

V Praze jsem každou chvilku a metrem jsem nejela snad od povodní! nemám tolik času, peněz a odvahy, abych se tímhle vozila.... :oops:
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Zajímavé dopravní intermezzo, ale mám dojem, že to sem úplně nepatří :wink: Diky :)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Nero píše:Zajímavé dopravní intermezzo, ale mám dojem, že to sem úplně nepatří :wink: Diky :)
Já vím... omlouvala jsem se hned zkraje....omluva a už tu dopravu opouštím pro tento server ;)
necibici
Moderátor

Příspěvek od necibici »

O co říkáte na tuhle novinku Tornádo?
http://kytary.cz/tornado-studio-set/HN144381/
Já bych doporučil právě tuhle střední sestavu s 20" kopákem,u low-endů je to vždycky lepší volba. :wink:
Hardware sice nevypadá moc kvalitně,ale myslim že Mapex by si ostudu nedělal..
Líbí se mi ty kulový klouby,jako dělá Tama na Superstarech,celkově jsou mi sympatický. :lol:
Medák
Bandzone: http://bandzone.cz/prvnihore
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Medák »

necibici píše:O co říkáte na tuhle novinku Tornádo?
http://kytary.cz/tornado-studio-set/HN144381/
Já bych doporučil právě tuhle střední sestavu s 20" kopákem,u low-endů je to vždycky lepší volba. :wink:
Hardware sice nevypadá moc kvalitně,ale myslim že Mapex by si ostudu nedělal..
Líbí se mi ty kulový klouby,jako dělá Tama na Superstarech,celkově jsou mi sympatický. :lol:
Když se to nejmenuje Mapex, tak si ani ostudu neudělá. To, že to sice vyrobí, ale radši tomu dají jiný název, aby jim to třeba nepoškodilo jméno, mi napovídá, že to nebude nic moc.
necibici
Moderátor

Příspěvek od necibici »

No jistě,něco jako Nova by Vic Firth,je to horší kvalita,tak to hodí pod jinou značku. :lol:
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

Je to něco jako DW - PDP, Fender - Squier, LTD- ESP... Nic nového pod sluncem. Jen si myslím (můj osobní názor), že mapex je ještě mladý na to, aby si mohl dovolit něco "by".
Mám strach, že to bude úroveň NRG, Staggů atp...
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

neznám to TORNADO ale nechci to šmahem odsoudit.... takže jen dedukuju:
- materiál "nebubenické dřevo" topol
- oprávněně vrozená nedůvěra k něčemu co se prodává jako komplet i s židlí, stojany a čertví čím vším, a to celé výrazně pod deset táců
- lacině vypadající mechanika kde bych se bála o pevnost a stabilitu stojanů
- zjevně méně ladících šroubů na bubnech, než obvykle bývá (jde hůře ladit, hůře drží ladění)
- dnes už hodně zastaralé uchycení tomů přímo za korpus
- cenová relace do 10k... ale to už jsem zmínila v jiné souvislosti výše

No takhle od boku bych to fakt šacovala někam na úroveň DYNAMIX, NRG, STAGG, ....... :?
necibici
Moderátor

Příspěvek od necibici »

To že je k nim židlička,přece není vůbec na závadu :wink:
Nikdo neříká,že jsou to bicí na turné :lol:
A co to je méně ladicích šroubů,než obvykle? Já mám na Superstarech taky jenom 8 na kopáku i virblu a to mám litý ráfky. :twisted:
Za tu cenu je uchycení přímo za korpus adekvátní,a pro začátečníka určitě dostatečné,nepředpokládá se že s nima poleze do studia :!:
Co bych si chtěl osahat je držák tomů a jeho funkce,protože to bývá kámen úrazu. :roll:
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

necibici píše:To že je k nim židlička,přece není vůbec na závadu :wink:
........A co to je méně ladicích šroubů,než obvykle? Já mám na Superstarech taky jenom 8 na kopáku i virblu a to mám litý ráfky. :twisted:
Za tu cenu je uchycení přímo za korpus adekvátní,a pro začátečníka určitě dostatečné,nepředpokládá se že s nima poleze do studia :!: ..........
Stolička rozhodně na závadu není, ovšem je fajn, když se na ní dá i sedět a ta stolička drží v nastavené poloze. A vzhledem k tomu že z praxe vím, že taková věc stojí tak nějak minimálně 2 tácy aby už to trošku fungovalo, pak to mluví samo o sobě hodně o ceně, respektuive hodnotě toho nástroje....

Málo ladících šroubů není nikdy dobře..... lité ráfky to maličko eliminují, ale tady to není ten případ.... opět tedy jasný důkaz užitné hodnoty toho nástroje....

Uchycení za korpus asi fakt nevadí, ten topol stejně nejspíš už hůř hrát nebude...... ale svěčí to o tom jak se při výrobě šetří úplně na všem......

Nikdo neříká že ani začátečník nechce něco natočit, třeba svoje pokroky, první počin s kapelou, atd.... každopádně se toho někdy bude chtít taky zbavit (ať už proto že zjistí že už bubeníkem chtít nechce - nebo že upgraduje nástroj na lepší) a nic za to nedostane.
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“