Fakt?! :O Ae efekty boss jsou kvalitni, n? .... No verim, ze by se asi dalo nekam do rohu navrtat napajeni a pak jako v tom Bossu to pekne rozvestturbo_MaCk píše:h*** musíš... stačí mít dost silnej zdroj a udělaný hromadný napájení... ten boss je děsný sh*t - nekupovat. Je malej drahej a nekvalitní (včetně zdroje).
Pedalboardy
Pravidla fóra
- axi12
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pedalboardy
Kytara: Ibanez GRG 170DX + RM Bridge+
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
efekty boss nejsou uplný shity. starý japonci sou kvalitní. Dnešní bossy sou střední třída..
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- axi12
- Kontaktovat uživatele:
Aha, no ja si planuju koupit boss metal zone, co si o nem myslis? Ja slysel, ze je to v tyhle tride na tuhle hudbu asi to nejlepsi.turbo_MaCk píše:efekty boss nejsou uplný shity. starý japonci sou kvalitní. Dnešní bossy sou střední třída..
Kytara: Ibanez GRG 170DX + RM Bridge+
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
otázka je, co je "tahle hudba". Mě je metalzone tak nějak nesympatický ikdyž na něj hraje relatvně dost kapel co poslouchám (ikdyž to není jejich hlavní zkreslení, ale spíš boost do hodně tvrdejch pasáží). Já objednal danelectro fab tone na dělání rozbíjecího zvuku (pedál kolem kterýho je velký množství příznvců i odpůrců). porovnej si ten metalzone třeba s metal muffem. Já nejsem metalovej kytarista...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
jj, a za deset let budou japonské bossy známé jen z legend a bájí, taiwanské budou super vintage a ty z Ugandy budou standartní střední třídaturbo_MaCk píše:efekty boss nejsou uplný shity. starý japonci sou kvalitní. Dnešní bossy sou střední třída..
turbo_MaCk píše:h*** musíš... stačí mít dost silnej zdroj a udělaný hromadný napájení... ten boss je děsný sh*t - nekupovat. Je malej drahej a nekvalitní (včetně zdroje).
Jasně ... pro "mnohoefektáře" doporučuji koupit Smrčkův zdraj 4x nebo 8x 9V - cena cca 1000,- a 2000,- za 8mižilku - ztratíte veškeré šumy a brumy .... V případě většího kufru Vás to vyjde i se zdrojem na max 3800,- a máte dostatečně kvalitní řešení napořád !!!!
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Tak to už je lepší. Pokud mi nebude stačit ten Kinsman, jdu do tohohle!micafica píše:dělá se ještě stejný, ale o poznání větší - 6U velikost - stojí cca 1700,-duri píše:Být ten case tak o 10-15 cm širší tak neváhám ani minutu!
http://shop.audiolight.cz/katalog/case- ... er-48.html
PRS Hollowbody II SE Piezo, EB Music Man JP6 Piezo, Fractal FM3.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
co se týče těch kufrů... já používám kufr od starého mixáku co se mi nevyužitý válí doma a samozřejmě mám výhrady
je o hrozně těžký a navíc ten modrý plyš kterým je potažený vnitřek není moc vhodný - efekt po něm můžou klouzat a sucháčem se to pořádn neuchytí
nejsem si ovšem tak jistý tím že je to moje abych ten plyš vytrhal a něco s tím vnitřkem prováděl
nejsem si ovšem tak jistý tím že je to moje abych ten plyš vytrhal a něco s tím vnitřkem prováděl
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Ale moc se mi nelíbí ta váha, skoro 7,5kg na prázdný kufr je poměrně hodně.duri píše:dělá se ještě stejný, ale o poznání větší - 6U velikost - stojí cca 1700,-
http://shop.audiolight.cz/katalog/case- ... er-48.html
PRS Hollowbody II SE Piezo, EB Music Man JP6 Piezo, Fractal FM3.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
aktuální, ikdyž ne úplně aktuální (kvákadlo už není moje) foto
miluju ty barvičky
http://www.box.net/shared/y7ifvaet3y
miluju ty barvičky
http://www.box.net/shared/y7ifvaet3y
Co to je za propojky?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
besepecoWohma píše:Co to je za propojky?
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
bespeco, tak tak... levné, ale nikdy nezklamalycerfotoc píše:besepecoWohma píše:Co to je za propojky?
- citizen.one
co je to tam za zenskou? To ji nevadi ze po ni slapes ?:)
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
to je moje přítulka a náhodou jí to připadá roztomilécitizen.one píše:co je to tam za zenskou? To ji nevadi ze po ni slapes ?:)
mezi námi... poslední dobou na footswitch příliš nešlapu
Tak a je téměř hotovo ...
Tak, jak jsem slíbil - dávám sem foto mého aktualizovaného pedalboardu ...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
pěkný
jenom... proč takhle? Ladička do pravého horního rohu, kvákadlo pod ni, ac booster trochu doprava, EQ nad něj, DD posunout o řadu výš a pak máš perfektní místo na footswitch pro engla 
To je sice hezké, ale vzdálenosti jsou vychytané a pod deskou s efekty je spousta kabeláže se stíněním - nezavrčí a nezavrčí .... Jinak krabice jsou zapnuty téměř vždy ve standardu a pro přepínání uvažuji o Voodoo Lab Commanderu, který si dám vedle Engl footswitche. Pedalboard je lepší kvůli délce kabelů nechat co nejblíže u stacku - midi kabely nemají na signál vliv ..., ale díky za radu .....Dark Axel píše:pěknýjenom... proč takhle? Ladička do pravého horního rohu, kvákadlo pod ni, ac booster trochu doprava, EQ nad něj, DD posunout o řadu výš a pak máš perfektní místo na footswitch pro engla
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Ted maji na kytary super slevu na Octaswitch!
http://kytary.cz/carl-martin-octaswitch/HN099805/
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Wohma píše:Ted maji na kytary super slevu na Octaswitch!
Díky za info ... jinak ten Engl RB - stomilionkrát chvála !!!!!!!!!!!!!!!