Jo už jsem na NG přemýšlel. Zvláštní bylo, že mě moje kytara v podstatě nenahoukává (docela obyčka, dělaná v Chodově u K.V. cca za 10 tis s 2xHB), to už jsem musel jít přímo k boxu. Ale měl jsem do toho zapojenou Jackson Pro Roads s aktictivním EMG a Jackson nějakou Dinky (levný kus) a tam to řvalo jako kráva. Má s tím souvisloust i třeba výška snímačů? Asi jo ne?innerself píše:Musíš mít k těmhle high gain monstrum nějakej noise gate. Před aparátem žere nahoukávání a brum z kytary. Šum preampu zůstává. Když ho dáš do smyčky tak to má to přesně opačnej efekt. Nebo můžeš použít x pattern metodu kde by mělo jít odstranit oboje. Mě to na 6505 ale nefungovalo a brumělo to víc což maj asi všechny jedničkový 5150/6505 podle videí youtube.
On ten týpek od kterého jsem kupoval FB mě k tomu doporučoval NG který používal a pak ještě nakopávadlo Overdrive Maxon (origo Japan), ale zatím jsem ho nekupoval. Přemýšlím ale, že si to koupím. Máte někdo zkušenost s tím Maxonem? Mě totiž na FB na beglajt hodně vyhovuje HiGain nastavený cca na 9-10 hodinu, ale někdy bych rád trošku přišlápnul při sole. Nebo doporučíš jiný nakopávadlo?