A nezáviďte, ono fakt není jednoduchý tu moderovat...
Volejte administrátora
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Vzhledem k tomu, že tady moderátoři mají docela práci a minimálně z hlediska psychického je ta práce silně náročná (veřte nebo ne), tak si odměnu zaslouží - ano, moderátoři mají možnosti slev u kytar.cz.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Nero
- Rádce
- Nero
- Rádce
OK, tak jo... jsem se rozhodl, že budu všem prodávat a za ten dobrej pocit si pak koupím pořádnou aparaturuSaul píše:co třeba dobrej pocit?Nero píše:když z toho budu něco mít, tak proč ne...![]()
![]()
...no nic stejně si v našich shopech kupuji pouze struny a trsátka (a to se brzy taky změní)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Gynekolog
- Kontaktovat uživatele:
hej já vim že je to možná blbost ale ocenil bych kdyby byl horní banner zároveň odkaz na index fora. Sem na to zvyklej z jinejch for. Docela často lezu na úvod a ze zvyku nejdřív kliknu na obrázek pak mi dojde že to tady nejde tak touchpadem najíždim na malej nápis forum. Díky za případný vyřešení problému se kterým je tohle forum naprosto v háji 
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Ano, to co ty tu občas potíš, bych fakt složitě vymýšlelDirX píše:Ono není jednoduché sem psatNero píše:Vzhledem k tomu, že tady moderátoři mají docela práci a minimálně z hlediska psychického je ta práce silně náročná (veřte nebo ne), tak si odměnu zaslouží - ano, moderátoři mají možnosti slev u kytar.cz.
A nezáviďte, ono fakt není jednoduchý tu moderovat...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Nero
- Rádce
Ta smrtka nad nápisem R.I.P. PetrPeter je taky důstojná...
Myslím, že bychom se měli krotit co se týká urážení a nevážení se do sebe.
Naposledy upravil(a) LAMA dne 21.08.2008 16:12, celkem upraveno 1 x.
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
Ano, je to možná urážlivé...Ale můžu já za to že si někdo kaká do svejch bot? Sorry, ale DirX si může odpustit svoje uštěpačné poznámky na adresu Nera, ikdyž jsou třeba původně myšleny jako vtip. Nera si velmi vážím a myslím že svoji úlohu tady zvládá bravurně. Tudíž si nemyslím,že takové výlevy jsou vhodné.Asanoth píše:navrhuju docasny ban pro opakovane porusovani clanku 1.Saul píše:mě by vážně zajímalo kolik % příspěvků máš takhle idiotských. Jak pozoruji tak to bude hodně vysoké procento.
uz me docela rozciluje, jak se saul porads do vsech navazi.
a nerikejte mi, ze takovyhle navrhy nejsou v moji kompetenci
Navíc mi spousta příspěvků od DirXe připadá spíš jako spam. Desítky jedno-dvouslovných odpovědí,dotazů,hlášek...
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Ta smrtka je ze znaku CHildren Of Bodom Folow The Reaper a mam jí v podpisu dýl,než ty ses regnul na tohle forumLAMA píše:Ta smrtka nad nápisem R.I.P. PetrPeter je taky důstojná...
ale odstranil sem jí,ať si víc lidí nemyslí že to má spojitost....
Já vím, já vím, já vím. Jenom se tě na to chtěl upozornitDrobák píše:Ta smrtka je ze znaku CHildren Of Bodom Folow The Reaper a mam jí v podpisu dýl,než ty ses regnul na tohle forumLAMA píše:Ta smrtka nad nápisem R.I.P. PetrPeter je taky důstojná...
Myslím, že bychom se měli krotit co se týká urážení a nevážení se do sebe.![]()
ale odstranil sem jí,ať si víc lidí nemyslí že to má spojitost....
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.