Identifikace kytary (sběrné téma)

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
kmensik
Rádce

Re: Identifikace kytary (sběrné téma)

Příspěvek od kmensik »

Masakr. Stopro samodomo s použitím pár jolaňáckých dílů.
torst

Příspěvek od torst »

to je Jolana Iris vyndaná z mixeru.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Jimmi

Příspěvek od Jimmi »

Ta kobylka je pevná, nebo volně ložená?
filo01

Příspěvek od filo01 »

Kolega mě požádal o identifikaci, víte někdo?
Obrázek Obrázek Obrázek
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

podle spoje krku a tela bych si v rychlosti tipnul nejakou zemi RVHP, NDR (Musima, Migma) nebo Polsko. uz jsem to nekde videl, ale nemuzu si ted vzpomenout co to je.
frytol

Příspěvek od frytol »

Z dálky to vypadá jako first act gtrs. .)
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Hlava připomíná Jolanu Special.
http://cheesyguitars.com/jolana_special.html
Pikus

Příspěvek od Pikus »

Taky mě Jolana napadla... ale nesedí tam tvar f-výřezů... možná to taky bude nějaký bastl z více kytar, případně něco samodomo.
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Ta podobnost s Jolanou Special je jen vzdálená, nesedí proporce. Je zajímavé, že tvar hlavy na Jolaně Special téměř kopírují Valley Art Guitars.
Taky bych se přikláněl k nějakému samodomo bastlu. Navíc to nemá snímače, takže to vypadá spíš na akustiku inspirovanou elektroakustikami?
pap

Příspěvek od pap »

Čus, nemáte někdo tuhle kytaru? Je to nějakej fokus, co se už nevyrábí. Potřeboval bych zjistit přesnej název, popřípadě jakou má hodnotu. Dík.

Obrázek
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.
stepanb

Příspěvek od stepanb »

Na první pohled jsem si říkal jestli to není Jolana Superstar. Není.
hOI!!!
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Mně také přijde, že jí je podobná. :)
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

pap: ta fokuska je "Hollow maple", kdysi stála 14200, to byl jeden z jejich nejdražších modelů. Dnešní hodnota je taková, kolik za ni dáš. 4-5000?
pap

Příspěvek od pap »

kmensik: ahoj dík za info, koupil jsem jí nedávno jen tak pro radost, vždycky jsem měl fokus za low end, kde se dá semtam narazit na dobrej kus, proto mě překvapilo, že ta kytara hraje jako kráva.
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.
Jerremy
Nový uživatel

Příspěvek od Jerremy »

Ahoj, chtěl bych prodat tuto kytaru, je značky Jackson, ale nevím vůbec jaký je to typ.

Obrázek
Další obrázky:

Kód: Vybrat vše

http://www.jpeg.cz/images/2015/06/17/aPFnK.jpg
http://www.jpeg.cz/images/2015/06/17/3oVWI.jpg
http://www.jpeg.cz/images/2015/06/17/Wc5Fo.jpg
http://www.jpeg.cz/images/2015/06/17/laMEF.jpg
http://www.jpeg.cz/images/2015/06/17/OZJIW.jpg

Nevím jak jí mám inzerovat a kolik za to tak můžu chtít, respektive kolik za ní můžu dostat. :)

Díky za rady kluci.
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Je to Dinky, nejspíš výroba Indie, Japonec už to není. Dá se dohledat konkrétní model v katalogu.
Snímače by stálo zato prohlédnout, co jsou za typ. Zezadu mají nálepečku. Ty dva snímače samotné mají cenu 2-3 tisíce, kytara taky tak. Na bazaru se prodávalo něco takového za 6, moc dlouho to tam viselo.
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Neví někdo, prosím, jaký je to přesně model Ibanez RG? Kámoška ji chce prodat a požádala mě o radu, nicméně mě Ibanez superstraty nikdy nezajímaly a na netu jsem nedohledal model, který by této kytaře odpovídal. Případně díky moc za radu. :)
Obrázek
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Najdi si dle serial number rok výroby a pak ji dohledej v příslušném katalogu z toho roku na stránkách Ibanez.
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Patří ti velké díky! :)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“