Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
podle spoje krku a tela bych si v rychlosti tipnul nejakou zemi RVHP, NDR (Musima, Migma) nebo Polsko. uz jsem to nekde videl, ale nemuzu si ted vzpomenout co to je.
Ta podobnost s Jolanou Special je jen vzdálená, nesedí proporce. Je zajímavé, že tvar hlavy na Jolaně Special téměř kopírují Valley Art Guitars.
Taky bych se přikláněl k nějakému samodomo bastlu. Navíc to nemá snímače, takže to vypadá spíš na akustiku inspirovanou elektroakustikami?
kmensik: ahoj dík za info, koupil jsem jí nedávno jen tak pro radost, vždycky jsem měl fokus za low end, kde se dá semtam narazit na dobrej kus, proto mě překvapilo, že ta kytara hraje jako kráva.
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.
Je to Dinky, nejspíš výroba Indie, Japonec už to není. Dá se dohledat konkrétní model v katalogu.
Snímače by stálo zato prohlédnout, co jsou za typ. Zezadu mají nálepečku. Ty dva snímače samotné mají cenu 2-3 tisíce, kytara taky tak. Na bazaru se prodávalo něco takového za 6, moc dlouho to tam viselo.
Neví někdo, prosím, jaký je to přesně model Ibanez RG? Kámoška ji chce prodat a požádala mě o radu, nicméně mě Ibanez superstraty nikdy nezajímaly a na netu jsem nedohledal model, který by této kytaře odpovídal. Případně díky moc za radu.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“