Vaše sny
Pravidla fóra
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vaše sny
Pokud se nepletu, tak jsem nikoho nejmenoval - takže bych vztahovačnost nechal mimo toto fórum 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem akorát reagoval na toho Vaie, který je co se týká melodie a práce s tónem takřka nepřekonatelný a že by hrál pořád nějaké běhy se taky nedá říct. Mě je vcelku jedno, jak kdo hraje rychle pokud to má nějakou myšlénku a trochu aj té melódie.panedge píše:bubucci-teď už to je jedno,máme nechat debaty-jsem ubohej.Takže si du zapnout večerníček a pak na kutě,dobrou noc
Tady máš něco místo večerníčku
P.S. Dweezil je výborný a to platí i o celém koncertu, prostě amazing....

jinak si radši poslechnu G.Harrisona,J. Hendrixe,D.Gilmourovi.,J.Page. z jejich hudby slyším duši. od vaie,batia, wylda slyšim nejčastěji kravál.

Každej ať si hraje cokoliv na jakýkoliv tvar kytary, na jakoukoliv kytaru se dá zahrát všechno, jen na některé to zní líp, na některé hůř. Akorát tady prasíte forum takovýma kecama.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Nom, když už to tu rozebíráte...paneedgi, přišlo mi, že jsi do těch běhačů započítal i Satrianiho...
Zkus si poslechnout jeho album Beautiful Guitar - věřím, že by se ti mohlo líbit a do tvého seznamu dobré hudby by se mohl zařadit i jeden superstratař
Zkus si poslechnout jeho album Beautiful Guitar - věřím, že by se ti mohlo líbit a do tvého seznamu dobré hudby by se mohl zařadit i jeden superstratař
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Jestli je ti opravdu 13, tak bravoAdys301 píše:
jinak si radši poslechnu G.Harrisona,J. Hendrixe,D.Gilmourovi.,J.Page. z jejich hudby slyším duši. od vaie,batia, wylda slyšim nejčastěji kravál.
- Trey
- last.fm: http://www.last.fm/user/Roonagu
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/roonagu
Ono ale musíš vzít v potaz že Adys( a tim se ho nechci vůbec nějak dotknout nebo snižovat jeho názor) nejspíš vychází z názoru AC/DC, že metal je jenom o předvádění technik.
Dustborn - http://bandzone.cz/dustborn
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Konkrétně na něm (Adys301) se mi líbí, že už ve 13 letech tíhne k decentní klasice, ke které se pak hodně lidí stáhne postupně, mnohem později. Jiní v jeho věku touží po hevymetalových pouťových vrcholech nevkusu.
Jinak nevím, za co považuje metal, ale já s tím, že metal je JENOM předvádění technik, nesouhlasím.
Ale všechno je to silně subjektivní otázka vkusu ... Jeden metal miluju a druhý hluboce nenávidím, zřejmě to tak má hodně lidí.
Jinak nevím, za co považuje metal, ale já s tím, že metal je JENOM předvádění technik, nesouhlasím.
Ale všechno je to silně subjektivní otázka vkusu ... Jeden metal miluju a druhý hluboce nenávidím, zřejmě to tak má hodně lidí.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
nechte uz ten metal smrdet a reste veci co si asi nikdy nekoupime

- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Rozumná řeč, takže za mě :

A ještě umět hrát !

A ještě umět hrát !
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
-
John M. William
Tak champion není zas tak velká investice ne?Rocky_MK píše:Rozumná řeč, takže za mě :
A ještě umět hrát !
Já bych měl docela rád doma tohle:

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
John William - vždyť já nikde nepsal, že to pro mě je nesplnitelný sen ( ten Champion )
Když jsem ho viděl na bazaru za 2200,-- , rval jsem si vlasy, že ty prachy zrovna nemám

jenom je škoda, že to má panel vzadu a ne v předu, bylo by to praktičtější a víc by se mi to líbilo - to se tehdá hrálo za kombem nebo co ?
jenom je škoda, že to má panel vzadu a ne v předu, bylo by to praktičtější a víc by se mi to líbilo - to se tehdá hrálo za kombem nebo co ?
Komba se tenkrát využívala jako PA.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
[quote="McKozias"]nechte uz ten metal smrdet a reste veci co si asi nikdy nekoupime
Já si třeba nikdy nekoupím Stagg
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
jo, to je druha stranka pohledunecross píše:McKozias píše:nechte uz ten metal smrdet a reste veci co si asi nikdy nekoupime![]()
-
John M. William
Tak to pardonJohn William - vždyť já nikde nepsal, že to pro mě je nesplnitelný sen ( ten Champion )
To jsem si říkal taky, ale pak už mi to ani nějak divný nepřišlo. Pro mně je nepraktický spíš to, že když to chceš prohnat přes box, tak musíš dát ten kabel až dovnitř do komba a tam se s rukou špatně leze.jenom je škoda, že to má panel vzadu a ne v předu, bylo by to praktičtější a víc by se mi to líbilo - to se tehdá hrálo za kombem nebo co ?

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
V pohoděJohn M. William píše:Tak to pardonJohn William - vždyť já nikde nepsal, že to pro mě je nesplnitelný sen ( ten Champion )
To jsem si říkal taky, ale pak už mi to ani nějak divný nepřišlo. Pro mně je nepraktický spíš to, že když to chceš prohnat přes box, tak musíš dát ten kabel až dovnitř do komba a tam se s rukou špatně leze.jenom je škoda, že to má panel vzadu a ne v předu, bylo by to praktičtější a víc by se mi to líbilo - to se tehdá hrálo za kombem nebo co ?
Panedge: kydat tady takový nesmysly na stranu superstratistů, v čele s Vaiem atd to je fakt ubohost a jen to prokazuje, že o tom víš asi jako já o pletení čepic. Pro mě je jeden z největších hudebních sranců U2 ( a říkám to hlavně ve spojitosti s tebou, protože vím, že jsi jejich fanoušek, jinak bych to netasil ) a taky nemám potřeba rejpat a kecat o tom, když mě to nezajímá tak prostě nereaguju, je to lepší a zbytečně to nevyvolává hádky. Peace
Můj sen je momentálně zprovoznit zkušebnu a co se vybavení týče, tak momentálně asi nic
Můj sen je momentálně zprovoznit zkušebnu a co se vybavení týče, tak momentálně asi nic