Pedalboardy
Pravidla fóra
Re: Pedalboardy
Díky, hoši.
Co pro 2. řadu na sebe nalepit vteřinkou dva ty čudle?
Co pro 2. řadu na sebe nalepit vteřinkou dva ty čudle?
| Cruel YT | Cruel sptf
zespodu to nemá dostatečnou plochu na přilepení a to uz by asi bylo i moc.
vypadat to může výborně, např. imho Freqout nebo Duet Looper s tím vypadá líp než bez toho.
Zrovna včera mi přišel hlinikový se šroubkama, nasadil jsem ho na Freeze, kde mi Hendrek měnil footswitch za softclick a normální plast na to nasadit nešel. S tímhle je to OK, na šlapání bosky doma super a na koncerty tak trochu lepší (větší jistota)

vypadat to může výborně, např. imho Freqout nebo Duet Looper s tím vypadá líp než bez toho.
Zrovna včera mi přišel hlinikový se šroubkama, nasadil jsem ho na Freeze, kde mi Hendrek měnil footswitch za softclick a normální plast na to nasadit nešel. S tímhle je to OK, na šlapání bosky doma super a na koncerty tak trochu lepší (větší jistota)

BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jsou ty hliníkové vyšší nebo cca stejné? Podle fotky mi připadají tak na stejno.
BTW komu se nelíbí kolotočářské bonpari, tyhle decentní hliníkové by mohly vyhovovat. Dají se koupit i v jedné barvě (stříbrná např. respektuje původní barvu footswitche). Ovšem cena už je vyšší.
BTW komu se nelíbí kolotočářské bonpari, tyhle decentní hliníkové by mohly vyhovovat. Dají se koupit i v jedné barvě (stříbrná např. respektuje původní barvu footswitche). Ovšem cena už je vyšší.
je to cca stejné, třema červíkama to jde zajistit.
akorát ty velké stříbrné jsou trochu nuda opticky, barevně je to lepší, světýlka, pruhy, adidas
akorát ty velké stříbrné jsou trochu nuda opticky, barevně je to lepší, světýlka, pruhy, adidas
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Dyť to řikámhyenik píše: 11.06.2019 13:14 ...
akorát ty velké stříbrné jsou trochu nuda opticky, barevně je to lepší, světýlka, pruhy, adidas![]()
No fuj, to je humus.hyenik píše: 11.06.2019 12:41 vypadat to může výborně, např. imho Freqout nebo Duet Looper s tím vypadá líp než bez toho.
Chlapi, já nevim... co to s váma je?
Chápu, lidem to je chtěno...
ImI METAL ImI
| Cruel YT | Cruel sptf
jestli nevidis ze ty dva jsou VYRAZNE lepsi nez ta nuda predtim, tak ti ani 20 let v grafickem studiu nepomohlo :p
a nevím kdo mi včera radil ze 800W je málo, že správný akumetlista musí mít 1400!!!
a nevím kdo mi včera radil ze 800W je málo, že správný akumetlista musí mít 1400!!!
a) Nevím, kdo po 5. panáku rumu vykřikoval, že metal mosí hnětat a že metal jde hrát i na akustiky? 
b) Radil jsem tu bednu kvůli zvuku, ne kvůli výkonu, tak to nepřevracej, ty čudlikovej estéte.
Ještě chvíli a Hendrek nás rozsadí.
Né v pohodě - pokud ty čudle aspoň zdvihnou šlápanec nad hlavičky poťáků, tak je to opravňuje k existenci.
Že blbnete s barvičkama je vaše věc, já bych si to střízlivě rozmyslel a zvolil menší vietnam.
Vyšší čuček od AMT by se mohl hodit, číňani takovou verzi nedělají?

b) Radil jsem tu bednu kvůli zvuku, ne kvůli výkonu, tak to nepřevracej, ty čudlikovej estéte.
Ještě chvíli a Hendrek nás rozsadí.
Né v pohodě - pokud ty čudle aspoň zdvihnou šlápanec nad hlavičky poťáků, tak je to opravňuje k existenci.
Že blbnete s barvičkama je vaše věc, já bych si to střízlivě rozmyslel a zvolil menší vietnam.
Vyšší čuček od AMT by se mohl hodit, číňani takovou verzi nedělají?

| Cruel YT | Cruel sptf
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To AMT vypadá dobře. Na Ali to nemají zatím.
A rozsadit? Ještě to tak, abyste infikovali závadovým myšlením jinou nebohou mládež.
A rozsadit? Ještě to tak, abyste infikovali závadovým myšlením jinou nebohou mládež.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A abychom tu jen nečuměli na fotky, tři krátká dema mého ambient PB, spáchaná na rychlo.
První ukázka je lajna A, tedy stereo lajna s Vibe, ping pong delay a shimverbem.
Druhá ukázka je lajna B, tedy Pockverb a volume swelly do looperu (jen dvě vrstvy).
Třetí je kombinace obou lajn do looperu (jen dvě vrsty).
První ukázka je lajna A, tedy stereo lajna s Vibe, ping pong delay a shimverbem.
Druhá ukázka je lajna B, tedy Pockverb a volume swelly do looperu (jen dvě vrstvy).
Třetí je kombinace obou lajn do looperu (jen dvě vrsty).
Pěkné košaté zvuky.
Vlastně je tam toho tak moc, že nevím, co by se s tím dalo dělat lepšího, než to ambientní pinkání.
3 zní nejlíp - jestli to z fleku improvizuješ, zafixuj si pasáž 0:10-0:30, ta je nadějná na nějaké zužitkování do skladby, určitě půjde rozvést.
Vlastně je tam toho tak moc, že nevím, co by se s tím dalo dělat lepšího, než to ambientní pinkání.
3 zní nejlíp - jestli to z fleku improvizuješ, zafixuj si pasáž 0:10-0:30, ta je nadějná na nějaké zužitkování do skladby, určitě půjde rozvést.
| Cruel YT | Cruel sptf
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo, všechno to byly improvizace narychlo. 3 je pochopitelně nejkomplexnější, protože využívá jak stereo větev se silným ambientním zvukem, tak mono větev na swelly a sólovou hru. Tvořit to naživo, tak je stopáž dvakrát delší, protože nejdřív bych nahrál loop a až pak do něj vkládal melodickou linku. Takhle jsem to v rámci šetření vašeho času již nahrál do připraveného loopu (ovšem rovněž narychlo spáchaného). Prostě improvizace.
i B ma melodii k dopracovani, je videt ze ses do toho obul, takze činy místo slibů, supr.
ambientní board mě ještě čeká a mohla by tam být prácička i pro tebe, ale ted mam jine veci naplanovane.
jinak ten hlinikový čuček alias button vypadá tahle, pohodli je nesrovnatelné.

ambientní board mě ještě čeká a mohla by tam být prácička i pro tebe, ale ted mam jine veci naplanovane.
jinak ten hlinikový čuček alias button vypadá tahle, pohodli je nesrovnatelné.

- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to profesionálně.
toho bych se vůbec nebál a speciálně na live. Vytvářet mnohovrstnaté loopy naživo je totiž parádní zábava jenom při jednom songu. Při třetím už to docela nudí, že nejdřív musíš minutu dvě chystat smyčky a při pátem songu už to vyloženě prudí.Hendrek píše: 12.06.2019 8:56 Tvořit to naživo, tak je stopáž dvakrát delší, protože nejdřív bych nahrál loop a až pak do něj vkládal melodickou linku. Takhle jsem to v rámci šetření vašeho času již nahrál do připraveného loopu
Připravené loopy používají i hvězdy, je to v součtu lepší řešení pro všechny.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No, proto mám Digitech Trio+ s připravenými loopy. U Tria to naživo provozovat nejde, to by byla sebevražda, ta mašinka má někdy vlastní názor odlišný od záměru interpreta.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak co brum, v pohodě?
Prosím zejména oba matadory elektroakustických řešení o zkouknutí přiloženého náčrtu. Pokud to není úplná pitomost, mám další dva dotazy:
1) Přepínač ABY - Stačí jednoduchý levný jako Widara nebo Mooer nebo něco s garantovanými galvanicky oddělenými “průchody” jako Little Lehle? Dražšímu řešení bych se raději vyhnul, ale akustickou cestu (comp a OD v bypassu) potřebuji naprosto čistou bez šumů, brumů a jiných zvěrstev.
2) Buffer - Předpokládám, že pro takový krátký řetězec buffer nepotřebuji (?)
Na krmení efektů mám Cioks.
Dík
J.
1) Přepínač ABY - Stačí jednoduchý levný jako Widara nebo Mooer nebo něco s garantovanými galvanicky oddělenými “průchody” jako Little Lehle? Dražšímu řešení bych se raději vyhnul, ale akustickou cestu (comp a OD v bypassu) potřebuji naprosto čistou bez šumů, brumů a jiných zvěrstev.
2) Buffer - Předpokládám, že pro takový krátký řetězec buffer nepotřebuji (?)
Na krmení efektů mám Cioks.
Dík
J.