Metal!

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Švéd dostal kvůli závislosti na metalu invalidní důchod
21. června 2007 12:19
Dvaačtyřicetiletý Švéd Roger Tullgren má rád heavy metal a zanedbává kvůli němu své zaměstnání. Na druhou stranu ale potřebuje peníze na koncerty a cédéčka. Proto se švédský úřad práce rozhodl, že mu přizná něco jako invalidní důchod. Informoval o tom britský server Daily Mirror.

Život Rogera Tullgrena se změnil v roce 1971, kdy poprvé uslyšel Ozzyho Osbourna a jeho Black Sabbath. V posledních letech se ale lebkami ověšený čtyřicátník Roger začal kvůli své vášni dostávat do problémů.

Návštěvy koncertů, zkoušky s kapelou Silverland a domácí poslech hudby mu zabíraly příliš mnoho času.

"Heavy metal je můj život. Pravdou je, že jsem kvůli němu několikrát musel opustit zaměstnání," citoval Tullgrena server Daily Mirror.

Teď jeho utrpení zřejmě skončí. Švédský úřad práce uznal hudebního fanouška závislým na metalu a klasifikoval jeho slabost jako invaliditu. Bude dostávat asi čtyři sta eur měsíčně. Invalida stíhá i práci na částečný úvazek v restauraci, kde myje nádobí, takže nedostatkem trpět nebude.

Jeho zaměstnavatel mu navíc musí dovolit poslouchat v práci metal a omluvit ho z práce, když bude chtít jít na koncert.

joh, iDNES.cz
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Tyjo...zní to jako prvotřídní kachna, ale kdo ví :lol: :lol:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

No ale možná by to mohlo být...závislí můžeme bejt na čemkoliv.Slyšel sem že někdo je třeba závislej na tom že ráno musí snídat chleba...Prej jeden psychouš někoho zabil páč neměl ráno svůj chleba :?
Lidi jsou zvláštní stvoření :idea:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
(...MaTeS...)

Příspěvek od (...MaTeS...) »

:DDD... to chci taky :D... loool, to je moc :)
Ibanez RG321 MH, Boss Metal Zone, Kustom QUAD100 DFX...
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

hééj, já sem taky závislej!!!

škoda, že nemáme tak vypracovanou sociální síť jako na severu :wink:
Die Hard or Die Home
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

osobne black nee, gaymetal/speed atd./ taky nee, progresivni srance vubec, death jak co/trena DEATH - HUMAN miluju/, thrash vic nez cistej death.. ale deathgrind to uz je jina..to muzu velice, brutal death taky, ale hlavne /prevazne svedskej/ grind.. cimz se dostavam uplne jinam. :)
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Death Grind, Brutal death apod. jsou strašně v modě.U nás ve městě je nejvíc kapel tohoto žánru a skoro všechny mi přijdou jako jedno a to samý a to neříkám, že by to na mě bylo tvrdý, ba naopak ani mi to moc tvrdý nepřijde.
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

gazosh píše:Death Grind, Brutal death apod. jsou strašně v modě.U nás ve městě je nejvíc kapel tohoto žánru a skoro všechny mi přijdou jako jedno a to samý a to neříkám, že by to na mě bylo tvrdý, ba naopak ani mi to moc tvrdý nepřijde.
ses z ostravy??? i kdyz tam hlavne vladne grind a gore.. zavidim. nejde o to jesi je to tvrdy, jde o to jesi me to bavi ne? :) ale ja sem hlavne na ten svedskej grind.. plus amerika..
gazosh

Příspěvek od gazosh »

jo já vím, já jenom aby sis nemyslel, že to neposlouchám, že je to na mě moc tvrdý.Jinak jsem z Chomutova, tak 800km od Ostravy. :)
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

no me pride daleko tvrdsi treba nejkej brutalni temnej crustcore - skitsystem pisen stigmata tam se ten kolovratek ani na chvili nezastavi. ...3 minuty pekla.. brutal death - k tomu mam takovej vztah ze driv me bavil i z ceda ale ted spis uz jen na koncerte, protoze se to strasne premnozilo a maloktera kapela predvede neco vic.. to naposledn ukazali treba diftery - na zivo paradni show, strojove presni kytaristi i bubenik.. nepretrzita dvojslapka.. parada. jinak urcite znas rotten sound.. pisen decay me vcera normalne rozplakala.. delsi dobu sem ji neslysel a kdyz sem si ji pustil tak mi normalne hrkly slzy. .asi sem emo :(
Wonder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wonder »

pigdestroyer píše:no me pride daleko tvrdsi treba nejkej brutalni temnej crustcore - skitsystem pisen stigmata tam se ten kolovratek ani na chvili nezastavi. ...3 minuty pekla.. brutal death - k tomu mam takovej vztah ze driv me bavil i z ceda ale ted spis uz jen na koncerte, protoze se to strasne premnozilo a maloktera kapela predvede neco vic.. to naposledn ukazali treba diftery - na zivo paradni show, strojove presni kytaristi i bubenik.. nepretrzita dvojslapka.. parada. jinak urcite znas rotten sound.. pisen decay me vcera normalne rozplakala.. delsi dobu sem ji neslysel a kdyz sem si ji pustil tak mi normalne hrkly slzy. .asi sem emo :(
No to je asi blbost aby crustcore byl tvrdsi nez grindcore ne?Jinak Rotteny moc nemusim,nejak mi nesedej - asi to bude zpevem zda se mi takovej mekkej oproti ty muzice co je v podkladu...
Isnt everything emo?How can you classify emo? every emotion is emotional even joy so emo is a bullshit retarded type of music for homos!!!

Ibanez Sr 505 BM,Warwick 25.1 250w

www.bandzone.cz/fan/wonder
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Tak tuhle kapelu DOOMRIDERS fakt miluju!
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... id=6583983
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

A jeste AKIMBO.Parta typku z USA.Nejsou az tak metal,ale je to super.Presne tenhle styl miluju!
11.11.jim predskakujeme v Brne tak se prijdte podivat.
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... id=7895151
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Wonder píše:No to je asi blbost aby crustcore byl tvrdsi nez grindcore ne?Jinak Rotteny moc nemusim,nejak mi nesedej - asi to bude zpevem zda se mi takovej mekkej oproti ty muzice co je v podkladu...
Pro mě taky neznamená, že když tam kurevsky zařve až z žaludku a vyloudí ze sebe zvuk, kterej zní burutálně, že je to hnedka tvrdá hudba, tu beru jako celek a především kytary musí být nějak agresivní , nesmí tam být jenom jako doplněk.Mě hodně thrashových band přijde tvrdší než dost grindových a deathmetalových.
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

no pro me je hlavne rozhodujici to nasazeni.. to tam musi byt.. viz pigdestroyer :) vali z toho ta energie.. nemuzu taky nevzpomenout uzasny cedecko od machine head - burn my eyes.. to me mrazi od zacatku do konce. a jeste vedomi ze je to z roku 1994!! fakt doporucuju i kdyz MH jinak nemusim. zpevny refreny a tak :x ale tohle je vyjimka
gazosh

Příspěvek od gazosh »

jo to cdčko mám doma a když to porovnám s tím novým, tak je to dost rozdíl.Jinak na mě takhle pusobí cdčko Pantery - The Great Southern Trendkill, bylo to nahraný v roce 1996 a to měl zrovna Phil Anshelmo dost velký problémy s drogama, což se podepsalo i na cdčku a pro mě jenom kladně.

A když mám hodně velký nervy a potřebuju se slidnit, tak si pustím SADIST - Crust , jsou tam občas naky jazzový prvky a ještě naky přístroje vyvolávající takový chaos, o co na tom cdčku šlo.Chvili mi trvalo než jsem to pochopil, ale tedka je to lahudka a když si to pustím , tak se většinou sklidním(když nikdo není doma a můžu si i zpívat :))Prostě neznám jedinou kapelu, která byla podobná.A má i skvělý sola.
Franko

Příspěvek od Franko »

gazosh: tak kategorie sh*t by mohla bejt,ty bys tam dal Linkin Park,ja treba ty tvoje heavy sracky.....

jinak imho solidni kapela je Godsmack
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Kámo pochybuju žes v životě slyšel třeba SADIST a asi ani PANTERU a taky nechápu jak ti do hlavy přišla kategorie sh*t??Na cos reagoval?Tady se sh*t nerozebíralo.
Franko

Příspěvek od Franko »

nechci prudit,jen ses o ni zminil tusim 3 stranky nazpatek
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Tak ji příště cituj, jak já si to mám pamatovat. Myslel jsem, že nějakým zpusobem reaguješ na poslední příspěvky.
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“